02 Eylül 2015, Çarşamba 15:50:36

Lufthansa pilotları greve gidebilir

Alman Pilot Sendikası, "Lufthansa, sendikanın teklifini reddetti. İş bırakma eylemi her an mümkün" açıklamasını yaptı.
  • http://m.youtube.com/watch?v=7PSFUJPtClk Ingiliz siyasetçi Nigel farage ab hakkında doğruları anlatıyor.
  • ___ _ Grevin sebebini bile bilmeden otuyosun. Birde yaşıyorum diyosun. Yaşanan farkında olursun pilotları neden greve yaptiklarini; ) bilmediğin işlere burnunu sokma ve kapatirsin ceneni. Almanya hakkında yazdim, Türkiye değil. Sen turkiye benzettin yasadigin icin. Siyaset yönü değişti, AB də olduğu için çok dezavantajları var. gözüm gayet açık. Seninkiler kapali.
  • ___ _ Grevin sebebini bile bilmeden otuyosun. Birde yaşıyorum diyosun. Yaşanan farkında olursun pilotları neden greve yaptiklarini; ) bilmediğim işlere burnunu sokma ve kapatirsin ceneni. Almanya hakkında yazdim, Türkiye değil. Sen turkiye benzettin yasadigin icin. Siyaset yönü değişti, AB də olduğu için çok dezavantajları var. gözüm gayet açık. Seninkiler kapali.
  • __ almanya li değilsin olamaz. onlar daha hoşgörü yorumlar herseyi.
  • aszfa 05 Eylül 2015, Cumartesi 00:48:08 ÇOK BİLİYORSUNUZ YA BÖYLE BAYILIYORUM BU TİPLERE.BEDAVAYA İNSAN ÇALIŞTIRMAKMIŞ SEN NE BİLİYORSUN DA KONUŞUYORSUN YA.TÜRKİYE DE DURUM ÇOK MU FARKLI YA DA DİĞER GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE BİLMEDEN KONUŞMAYIN YA _____ herseyi takip ediyorum. Almanya'nın siyaseti ve ekonomi hakkında bisürü bilgi sahibiyiz. Neden grev ediliyor burda bilmiyorsun. Lak lak yorum atıyorsun. En iyisi ceneni kapatmak.
  • Lütfen gidin, yerli markalara yarasın.
  • Almanya sosyal bir devlet. Adalet var. Yasa var. Kanun var. Hukuk var. Bizde olsa gece meclis karar alır. Adamları işten atarlar. Atılan adam haklarını alamaz. Her türlü alavere dalavere. Kimse çalışanın hakkını vermez ve korumaz. Çalışan düşmanı, emekçi düşmanı bir rejim var bu ülkede. Haydi editör. Yiyorsa yayınla bu yazıyı. Adamsan yayınla.
  • Devlet maaşları düşürmek istiyor pilotlar buna karşı. Her sektörden işçi atılıyor ve maaşlar kesiliyor. Avrupa birliğin moto su: düşük ücrete hatta bedavaya insan çalışmak. Almanya eski almanya değil artık.
  • Bunlarda dansoz gibi hicbir bahsisi begenmiyor , 1,5 senede 12 kere greve mi gidilir. Al yabanci pilot , al Turk pilotlari bak bakalim grev mrev oluyor mu? Iyice isin cilkini cikardi bu Hans'lar
  • Kardesim ne isiniz var grevle . Dunyayi sizmi kurtaracaksiniz. Al 30 bin maasini bak keyfine , hem simdi kuzeye cok guzel evler yapiliyor .kacirmayin , beni bulun : T.B

Alman Pilot Sendikası (VC), Alman havayolu şirketi Lufthansa ile yapılan görüşmelerde maliyet tasarrufuna ilişkin bir teklifin kabul edilmediğini ve pilotların yakın zamanda yeniden greve gidebileceğini bildirdi.

Sendikadan yapılan açıklamada, Lufthansa'nın Üst Yöneticisi (CEO) Carsten Spohr'un da katıldığı görüşmelerde sendikanın, Lufthansa'ya yaptığı 500 milyon avroluk maliyet tasarrufu sağlayabilecek "büyüme ve istihdam için ittifak" önerisinin kabul edilmediği ve pilotların her an greve gidebileceği kaydedildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen VC Sözcüsü Markus Wahl, Lufthansa'nın piyasa şartlarının iyileştirilmesi konusunda ilgi göstermediğini ve Lufthansa Yönetim Kurulu'nun ortak çözüm aramadığını ifade etti.

Görüşmelerde anlaşma sağlanamamasında Lufthansa'nın sorumlu olduğunu öne süren Wahl, "Şu an itibarıyla, Lufthansa, Lufthansa Kargo ve Germanwings'te her an grev beklenebilir. Lufthansa Grubu, bu anlaşmazlığın tırmanması konusunda tam sorumluluk sahibidir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sendika ile Lufthansa yönetimi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle geçen yılın nisan ayından bu yana pilotlar, 12 kez greve gitmiş ve binlerce sefer iptal edilmişti. 

Lufthansa pilotları greve gidebilir

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Almanya ~ 9 yıl önce
http://m.youtube.com/watch?v=7PSFUJPtClk Ingiliz siyasetçi Nigel farage ab hakkında doğruları anlatıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya tun ~ 9 yıl önce
___ _ Grevin sebebini bile bilmeden otuyosun. Birde yaşıyorum diyosun. Yaşanan farkında olursun pilotları neden greve yaptiklarini; ) bilmediğin işlere burnunu sokma ve kapatirsin ceneni. Almanya hakkında yazdim, Türkiye değil. Sen turkiye benzettin yasadigin icin. Siyaset yönü değişti, AB də olduğu için çok dezavantajları var. gözüm gayet açık. Seninkiler kapali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 9 yıl önce
___ _ Grevin sebebini bile bilmeden otuyosun. Birde yaşıyorum diyosun. Yaşanan farkında olursun pilotları neden greve yaptiklarini; ) bilmediğim işlere burnunu sokma ve kapatirsin ceneni. Almanya hakkında yazdim, Türkiye değil. Sen turkiye benzettin yasadigin icin. Siyaset yönü değişti, AB də olduğu için çok dezavantajları var. gözüm gayet açık. Seninkiler kapali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 9 yıl önce
__ almanya li değilsin olamaz. onlar daha hoşgörü yorumlar herseyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 9 yıl önce
aszfa 05 Eylül 2015, Cumartesi 00:48:08 ÇOK BİLİYORSUNUZ YA BÖYLE BAYILIYORUM BU TİPLERE.BEDAVAYA İNSAN ÇALIŞTIRMAKMIŞ SEN NE BİLİYORSUN DA KONUŞUYORSUN YA.TÜRKİYE DE DURUM ÇOK MU FARKLI YA DA DİĞER GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE BİLMEDEN KONUŞMAYIN YA _____ herseyi takip ediyorum. Almanya'nın siyaseti ve ekonomi hakkında bisürü bilgi sahibiyiz. Neden grev ediliyor burda bilmiyorsun. Lak lak yorum atıyorsun. En iyisi ceneni kapatmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADad ~ 9 yıl önce
sen takıp ederek öğreniyorsun ben yaşayarak ;) bu yuzden cenemı kapatamazsın. bedavaya ınsan nerde calışır türkıye de. gozunu ac bıraz uyuma almanyayı ornek al ama almanyaya ornek verme haddıne degıl cunku saygılar
almanya ~ 9 yıl önce
Burda yasasan anlarsin, yasamadigini anlatamazsin;) benim nedemek istedigimi anlardin, ben yasayip takip ediyorum! Kimse bedava calismaz, o yuzden mumkunse yazdim yoruma bak. Gozum gayet acik senin ki kapali. Almanya ab oldugu icin siyaseti degisiyor. tum ab ulkeler degisiyor. bunu anlamiyosun iste o yuzden kapat ceneni.
Erkin Öztürk ~ 9 yıl önce
Lütfen gidin, yerli markalara yarasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sosyal Devlet ~ 9 yıl önce
Almanya sosyal bir devlet. Adalet var. Yasa var. Kanun var. Hukuk var. Bizde olsa gece meclis karar alır. Adamları işten atarlar. Atılan adam haklarını alamaz. Her türlü alavere dalavere. Kimse çalışanın hakkını vermez ve korumaz. Çalışan düşmanı, emekçi düşmanı bir rejim var bu ülkede. Haydi editör. Yiyorsa yayınla bu yazıyı. Adamsan yayınla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 9 yıl önce
Devlet maaşları düşürmek istiyor pilotlar buna karşı. Her sektörden işçi atılıyor ve maaşlar kesiliyor. Avrupa birliğin moto su: düşük ücrete hatta bedavaya insan çalışmak. Almanya eski almanya değil artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aszfa ~ 9 yıl önce
ÇOK BİLİYORSUNUZ YA BÖYLE BAYILIYORUM BU TİPLERE.BEDAVAYA İNSAN ÇALIŞTIRMAKMIŞ SEN NE BİLİYORSUN DA KONUŞUYORSUN YA.TÜRKİYE DE DURUM ÇOK MU FARKLI YA DA DİĞER GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE BİLMEDEN KONUŞMAYIN YA
Trader Joe's ~ 9 yıl önce
Bunlarda dansoz gibi hicbir bahsisi begenmiyor , 1,5 senede 12 kere greve mi gidilir. Al yabanci pilot , al Turk pilotlari bak bakalim grev mrev oluyor mu? Iyice isin cilkini cikardi bu Hans'lar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DSADA ~ 9 yıl önce
KARDEŞ SENIN BEYIN GUCSUZ KALMIS BELLI . TURK PILOTUYMUS. GENELLEME YAPIP TURK INSANI DIYELIM KOYUN SURUSU GIBI BASTAKI COBAN NE DERSE O OLUR.SONRA O KOYUNLARI TEK TEK KESINCE SESLERI CIKMAZ ALISIK DEGILLER CUNKU. KESE 12 GREV YERINE 20 TANE YAPSALARDI.SENIN ZEKA BASMAZ ALMANLARIN ISINE YORMA KENDINISPOR HABERLERI OKU SEN
Kaptan ~ 9 yıl önce
Kardesim ne isiniz var grevle . Dunyayi sizmi kurtaracaksiniz. Al 30 bin maasini bak keyfine , hem simdi kuzeye cok guzel evler yapiliyor .kacirmayin , beni bulun : T.B

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000