27 Nisan 2012, Cuma 08:28:59

LUFTHANSA O'NU BEKLİYOR

Alman Lufthansa, Boeing’in 747-8 Yeni Jumbo modelini teslim alan ilk havayolu oldu. 1 Mayıs’ta Seattle’dan kalkacak ve ertesi gün Frankfurt’a inecek 747-8, 362 koltuk kapasiteli.
  • istanbul,un 3600 m,lik pisti varmi yuhdur.bu ucaklar antalya icin uygun cünkü antalyaya ruslarin 747 leri devamli geliyor,cünkü pistleri uzun.istanbuldaki pistleri denize dogru uzatmak lazim,cünkü dünyada yaygin köprü pisti.
  • siz alana kadar 748'ler tarih olur. galeriden araba almıyorsunuz bu işin planlama sipariş süreçleri var. kadere inanmaya devam durmak yok bademlerim
  • Herkesin bir şekilde THY'ye garezi var ama nedenini bir türlü anlamıyorum. Arkadaşlar bu şirket her nekadar kısmen özelleşmiş de olsa bizim milli havayolumuz yahu. Her haberde THY'yi yerden yere vurma çabalarınız anlamsız ve komik görünüyor. Neyse sadede gelecek olursak, bizim de 748'lerimiz vatana millete hayırlı olsun. Bekleyin, görün.
  • ama sadece isterdiniz. Bunlar aa bende alayım denilerek alınacak yapılacak işler değil. Bunların ince hesaplamaları, operasyon, karlılık, rekabet, finansman hesaplamaları var. Bu adamlar bunu 748'in projesini başladığından beri konuşuyorlar, doğrudan Boeing yetkilileri Lufthansa ile görüşüyor taleplerini dikkate alıyor. THY hiçbir zaman bu şirkete rakip dahi O L A M A Z! Bu bukadar net!
  • A380 yerine bu ucagın Thy'de olmasını isterdim. ama Atatürk şişti artık çözüm bulmalı bence yaz döneminde antlayaya baselemli ucakların bir bölümünü güzel yolcu geliyor antalyaya
  • Bize AB ulkeleri ve Amerika,Kanada vs.. gibi ulkelere vize varken, bu kadar ucak ile bu kadar yolcu tasiyabiliyorsak o zaman uzun vadede bu vizeler kalktiginda bakin bakalim rakip olur mu olmaz mi?? Yani biz daha bize millet vize uygularken boyle bir kapasite ile hareket ediyoruz bir de vizeler kalksin siz o zaman gorun rekabet nasil olurmus. Bosa konusmayin lutfen cunku bir Alman valizini toplar ertesi gun istedigi yere gider ama biz maalesef secmek zorundayiz Evren Pasa sagolsun. Daha 3 gun evvel Ispanya'da ki musterim yarin oraya geliyorum dedi adamin vize derdi mi var ki ama ona ragmen THY Iberia'dan kat kat buyuk,zaten BA olmasa ayrica terside var ikiside batakti.
  • beni sesli güldürdün :))) Eziğiz ama çaktırmıyoruz. :))) Pist bir uzun olsaydı ne uçaklarımız olacaktı ama işte hep bu pistin kısalığı yüzünden :))
  • Thy lufthansanin rakibi midir bilmem ama rakibi olamaz cunku 747 si yok diyen arkadas isi bilmiyor belliki. Bu ucaklar tam kapasiteyle ataturk havalimanini kullanamiyor olabilir . A380 tam yukluyken ataturke inemiyor ne yapsin thy frankfurt new york arasi sefermi acsin
  • herkes 380 - 748 alabilir ama , lodos satın alamaz.. bizim de lodosumuz var.. ezik miyiz biz :)))
  • Insaalllah hayirlisi ile bizim ay yildizli bayragimnizida 747 8 yakinda tasir.Muhtesem bir ucak.THY bunlardan mutlaka almali bence.
1 Mayıs’ta Seattle’dan kalkacak ve ertesi gün Frankfurt’a inecek 747-8, 362 koltuk kapasiteli.Amerikalı imalatçının yeni yolcu uçağı 787 Dreamliner teknolojisinin kullanıldığı 747-8, ilk olarak Lufthansa’da hizmete giriyor. Liste satış fiyatı 333 milyon dolar olan 747-8’ye 20 adet sipariş veren Alman şirket, yeni Jumbo’ları Frankfurt’tan gerçekleştireceği Washington, Los Angeles ve Chicago seferlerinde kullanılacak. Halen Lufthansa’nın filosunda 747-8’lerin bir üstünde olan 526 koltuk kapasiteli 8 adet Airbus A380 bulunuyor. Kalan 7 uçağın teslimatıyla filodaki A380 sayısı 15’e ulaşacak.

362 koltuklu

Lufthansa uçağında 262 ekonomi, 92 business ve 8 adet de first class koltuğu yer alıyor. Uzun süredir çalışmalarının meyvesini sonunda aldıklarını söyleyen Lufthansa’nın CEO’su Christoph Franz, “Yeni dört motorlu uçak modelini önümüzdeki kış sezonunda yoğun olarak kullanmaya başlayacağız. Bu uçaklar yeni kabin tasarımı ile yolcu konforunu daha da artıracak” dedi. Filodaki 747’lerin bir önceki nesli 400 serisinin yerini alacak 747-8’in yolcu kapasitesi 467’ye kadar çıkabiliyor. Menzili ise 14 bin 816 kilometre. Hizmetteki 747-400’lere göre yüzde 15 yakıt tasarrufu sağlayan 747-8 aynı zamanda yüzde 30 daha az çevreyi kirletiyor. Havacılık otoritelerinden geçen yıl ağustos ayında onay alan uçağın kargo modelinin ilk teslimatı Lüksemburg merkezli Cargolux Havayolları’na yapılmıştı.(Hürriyet)
LUFTHANSA O'NU BEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
istanbul,un 3600 m,lik pisti varmi yuhdur.bu ucaklar antalya icin uygun cünkü antalyaya ruslarin 747 leri devamli geliyor,cünkü pistleri uzun.istanbuldaki pistleri denize dogru uzatmak lazim,cünkü dünyada yaygin köprü pisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siz alana kadar 748'ler tarih olur. galeriden araba almıyorsunuz bu işin planlama sipariş süreçleri var. kadere inanmaya devam durmak yok bademlerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Herkesin bir şekilde THY'ye garezi var ama nedenini bir türlü anlamıyorum. Arkadaşlar bu şirket her nekadar kısmen özelleşmiş de olsa bizim milli havayolumuz yahu. Her haberde THY'yi yerden yere vurma çabalarınız anlamsız ve komik görünüyor. Neyse sadede gelecek olursak, bizim de 748'lerimiz vatana millete hayırlı olsun. Bekleyin, görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ama sadece isterdiniz. Bunlar aa bende alayım denilerek alınacak yapılacak işler değil. Bunların ince hesaplamaları, operasyon, karlılık, rekabet, finansman hesaplamaları var. Bu adamlar bunu 748'in projesini başladığından beri konuşuyorlar, doğrudan Boeing yetkilileri Lufthansa ile görüşüyor taleplerini dikkate alıyor. THY hiçbir zaman bu şirkete rakip dahi O L A M A Z! Bu bukadar net!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
A380 yerine bu ucagın Thy'de olmasını isterdim. ama Atatürk şişti artık çözüm bulmalı bence yaz döneminde antlayaya baselemli ucakların bir bölümünü güzel yolcu geliyor antalyaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bize AB ulkeleri ve Amerika,Kanada vs.. gibi ulkelere vize varken, bu kadar ucak ile bu kadar yolcu tasiyabiliyorsak o zaman uzun vadede bu vizeler kalktiginda bakin bakalim rakip olur mu olmaz mi?? Yani biz daha bize millet vize uygularken boyle bir kapasite ile hareket ediyoruz bir de vizeler kalksin siz o zaman gorun rekabet nasil olurmus. Bosa konusmayin lutfen cunku bir Alman valizini toplar ertesi gun istedigi yere gider ama biz maalesef secmek zorundayiz Evren Pasa sagolsun. Daha 3 gun evvel Ispanya'da ki musterim yarin oraya geliyorum dedi adamin vize derdi mi var ki ama ona ragmen THY Iberia'dan kat kat buyuk,zaten BA olmasa ayrica terside var ikiside batakti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
beni sesli güldürdün :))) Eziğiz ama çaktırmıyoruz. :))) Pist bir uzun olsaydı ne uçaklarımız olacaktı ama işte hep bu pistin kısalığı yüzünden :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Thy lufthansanin rakibi midir bilmem ama rakibi olamaz cunku 747 si yok diyen arkadas isi bilmiyor belliki. Bu ucaklar tam kapasiteyle ataturk havalimanini kullanamiyor olabilir . A380 tam yukluyken ataturke inemiyor ne yapsin thy frankfurt new york arasi sefermi acsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes 380 - 748 alabilir ama , lodos satın alamaz.. bizim de lodosumuz var.. ezik miyiz biz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Insaalllah hayirlisi ile bizim ay yildizli bayragimnizida 747 8 yakinda tasir.Muhtesem bir ucak.THY bunlardan mutlaka almali bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000