15 Aralık 2010, Çarşamba 08:31:13

LUFTHANSA, FRAPORT'LA ANLAŞTI

Lufthansa, Fraport ile sekiz yıl geçerli olacak Yer Hizmetleri Anlaşması imzaladı.
  • 01.12.2010 tarihinde eşimi yolcu ettim 12.55 istanbul-munich-wroclaw.münih havaalanı kardan kapalıymış.Nürberge uçak iniyor.21.75 kg lık bagaj eşime veriliyor.sonrada gümrük el koymuş.birde 100 euro gümrük cezası.daha da ceza gelebilirmiş.6 saat gümrük te bekletmişler.halbuki kendisi polonya ya gidiyor.transit yolcu.neden bagaj nürnberg te veriliyor.lufthansa ile alman gümrüğü ortak galiba.bagajı ver sonra hiç alma birde 100 euro ceza.almanya ya neden gireyim.kar yağmış böyle olmuş.
Fraport AG ve Deutsche Lutfhansa AG, global merkezi Frankfurt Havaalanı(FRA)’ndaki havayolunun tüm uçakların yer hizmetlerini gelecek sekiz yıl için kapsayan yeni bir anlaşma imzaladı.

Şirketler arasında yapılan anlaşma hakkında yorum yapan Fraport AG yönetim kurulu başkanı Dr. Stefan Schulte, Frankfurt Havalaanı üslerindeki en önemli müşteri olan Lufthansa’yı ikna eden bir teklif yaptıkları için memnun olduklarını ve bu yeni anlaşmanın FRA’daki yolcularına yüksek kalitedeki bagaj ve kargo hizmeti sunmaya devam etme stratejilerinin bir parçası olduğunu söyledi.

1 Ocak 2011’den itibaren geçerli olan anlaşma 31 Aralık 2018’e kadar devam edecek. İki taraf da sözleşme bedelinin hiçbir detayının açıklanmaması konusunda anlaştı. Anlaşma altında sunulan servisler, yolcuların taşınmasını, kargonun yanı sıra yolcuların bagajlarının taşınmasını içeriyor.

Bu yüzden, Fraport’un stratejik Yer Hizmeti iş bölümü, Lufthansa’nın yolcu uçağının yükleme ve boşaltılmasından, bagajların naklinden ve yolcuların uçağa götürülmesi ve uçaktan taşınması görevlerinden sorumlu olmaya devam edecek. Kargo servisleri, Lufthansa Kargo AG kullanılarak uçakların yüklenip boşaltılmasını içeriyor.
LUFTHANSA, FRAPORT'LA ANLAŞTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
01.12.2010 tarihinde eşimi yolcu ettim 12.55 istanbul-munich-wroclaw.münih havaalanı kardan kapalıymış.Nürberge uçak iniyor.21.75 kg lık bagaj eşime veriliyor.sonrada gümrük el koymuş.birde 100 euro gümrük cezası.daha da ceza gelebilirmiş.6 saat gümrük te bekletmişler.halbuki kendisi polonya ya gidiyor.transit yolcu.neden bagaj nürnberg te veriliyor.lufthansa ile alman gümrüğü ortak galiba.bagajı ver sonra hiç alma birde 100 euro ceza.almanya ya neden gireyim.kar yağmış böyle olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000