28 Şubat 2012, Salı 17:20:42

LUFTHANSA ESENBOĞA’YA İNEMEDİ

Esenboğa Havalimanı’nda etkili olan kar yağışı sebebiyle Lufthansa Havayolları’nın Münih-Ankara uçağı Atatürk Havalimanı’na yönlendirildi...
  • Elin Almanı esenboğayı beğenmemiştir
  • Bugün yasananlardan sonra yapılan uygulamaların tekrar gözden gecırılmesı gerektiği görüşündeyim. Çünkü kar yağışı devam etmesine rağmen pist temizleme çalışmaları için 13:30 UTC kadar niçin beklenir sorusuna alınabilecek mantıklı bir yanıt olmayacaktır. Bunun kaçınılmaz bir sonucu olarak da havaalanının trafiğe kapatılması ve kar temizleme çalışmasının yapılması tüm uçuşları etkilerken neden TK İstanbul seferlerine de-icing için öncelik tanınıyor, neden VIP uçuşları öncelikli olarak de-icing için sıra alıyor da diğer AnadoluJet, Pegasus, Borajet ve Lufthansa de-icing için sıra bekliyor? Haklı değil mi isyanlarında kaptanlar? Neden bir anda henüz de-icing sırası gelmemiş uçaklara push-back clearance veriliyor? Yine yaptı yapacağını ESB.
  • kocum lufthansa, senle batiya katarla doguya cok yasayin.. ankarali thyye kustu artik !!
  • Akşam saat 18:00 deki Ankara-Sabiha Gökçen den sonra hiç uçak kalkmadı,en son Cidde den gelen bir uçak indi,birçok seferin yolcusu uçak içinde hareket etmeyi bekliyor,ahl nin gösterdiği temizleme performansını ESB deki DHMİ ekipleri becerimiyor(bugünkü kar dan bahsetmiyorum,20 gün önceki İST kar yağışında AHL hiç uzun süreli kilitlenmedi.
  • Şu anda Esenboğa ya iniş-kalkış yapılamıyor,tüm uçaklar en az 2 buçuk saat gecikmeli,lufthansa inemezse kimse inemez diyen var,lufthansa pilotları aynı zamanda buz hokeyi oyuncusu heralde,amerikancı ları biliyoruzda,bu almancıları anlamadık.
  • inemedi değil inmedi demek daha doğru olur.sonuçta güvenli uçuş kurallarını riske atmaz Lufthansa,ama bizim insanlarımız da inemediği için kötü havayolu ilan eder.
  • Lufthansa inemediyse hiç kimse inemez :)
Dün geceden itibaren tekrar etkisini hissettiren kar yağışı hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul’da kar yağışı sebebiyle hava ulaşımında sorun yaşanmazken Ankara Esenboğa Havalimanı’nda karla mücadele sürüyor. Hava trafiğinin aksamaması için DHMİ ekipleri aralıksız çalışmalarını sürdürürken bazı uçaklarda rötarlar yaşanıyor.
 
Kar yağışına rağmen olağanüstü bir olumsuzluk yaşanmazken pistteki buzlanma sebebiyle bir uçak İstanbul’a yönlendirildi. Münih-Ankara seferini yapan Lufthansa uçağı Esenboğa Havalimanı yerine Atatürk Havalimanı’na inmek zorunda kaldı. Hava ve meydan şartlarının düzelmesinden sonra uçağın yeniden Ankara’ya gitmek üzere havalanacağı kaydedildi.
 
©AirportHaber.com
LUFTHANSA ESENBOĞA’YA İNEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Elin Almanı esenboğayı beğenmemiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bugün yasananlardan sonra yapılan uygulamaların tekrar gözden gecırılmesı gerektiği görüşündeyim. Çünkü kar yağışı devam etmesine rağmen pist temizleme çalışmaları için 13:30 UTC kadar niçin beklenir sorusuna alınabilecek mantıklı bir yanıt olmayacaktır. Bunun kaçınılmaz bir sonucu olarak da havaalanının trafiğe kapatılması ve kar temizleme çalışmasının yapılması tüm uçuşları etkilerken neden TK İstanbul seferlerine de-icing için öncelik tanınıyor, neden VIP uçuşları öncelikli olarak de-icing için sıra alıyor da diğer AnadoluJet, Pegasus, Borajet ve Lufthansa de-icing için sıra bekliyor? Haklı değil mi isyanlarında kaptanlar? Neden bir anda henüz de-icing sırası gelmemiş uçaklara push-back clearance veriliyor? Yine yaptı yapacağını ESB.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kocum lufthansa, senle batiya katarla doguya cok yasayin.. ankarali thyye kustu artik !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Akşam saat 18:00 deki Ankara-Sabiha Gökçen den sonra hiç uçak kalkmadı,en son Cidde den gelen bir uçak indi,birçok seferin yolcusu uçak içinde hareket etmeyi bekliyor,ahl nin gösterdiği temizleme performansını ESB deki DHMİ ekipleri becerimiyor(bugünkü kar dan bahsetmiyorum,20 gün önceki İST kar yağışında AHL hiç uzun süreli kilitlenmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şu anda Esenboğa ya iniş-kalkış yapılamıyor,tüm uçaklar en az 2 buçuk saat gecikmeli,lufthansa inemezse kimse inemez diyen var,lufthansa pilotları aynı zamanda buz hokeyi oyuncusu heralde,amerikancı ları biliyoruzda,bu almancıları anlamadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
inemedi değil inmedi demek daha doğru olur.sonuçta güvenli uçuş kurallarını riske atmaz Lufthansa,ama bizim insanlarımız da inemediği için kötü havayolu ilan eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lufthansa inemediyse hiç kimse inemez :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000