21 Ağustos 2010, Cumartesi 08:45:56

LUFTHANSA, ANTALYA'DA FABRİKA KURUYOR

Alman havayolu şirketi Lufthansa, Antalya’da meyve - sebze işlemek ve kek yapmak için bir fabrika inşa etmeye hazırlanıyor. Aralık ayında açılacak fabrika 2.2 milyon euro’ya mal olacak.
  • LSG Sky CHefs eski sancak ortakligindan sonra nerelere geldi camianin icinde olanlar bilir buda icratin devami bir tek personeli henuz kavrayamadi nasil bir sirkette calistiklarini.
  • wooowwww
  • hiç birşey yapmayan sendika (TUS) yapmadığı hiç birşeyin haberini Airport Habere göndermiş devam edin izliyoruz
  • Bu ne ya! Başlık Dhmi, içerik TCDD. Hbser biraz çorba gibi....
  • henüz geçmedi.daha cumhurbaşkanı onaylamadı.
  • bence bi iyi araştırın bakalım hangi tazminatlar ypk dan geçmiş hangi ypk kararı ile dhmi ibaresi kalkmış.bu haberle ne tazminatlar ypk dan çıktı ki daha cum.başkanı imzalamadı .ve o denge tazminatı dedikleri şeydende dhmi hariçtir ibaresi kalkmadı.
  • bu konunun tazminatlarla alakası nedir anlayamadık, zaten DHMİ hariç diye yazıyor,

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Lufthansa’ya ait havayolu ikram firması LSG Sky Chefs, bu ay ‘Starfood Antalya’ adlı bir şirket kurdu. Türkiye’nin en büyük meyve sebze üreticilerinden Antalyalı ‘Güneşler Gıda’ da şirkete ortak oldu.

‘Starfood Antalya’ yeni kurulacak tesisinde öncelikle meyve ve sebze işleyecek. Dilimlenen ve dondurulan meyve - sebze hem Türkiye’de kullanılacak, hem de Sky Chefs’in Avrupa’daki hizmet noktalarına ihraç edilecek. Fabrikada sandviç ekmeği ve kek de üretilecek. Yeni şirketin yönetimi LSG Sky Chefs Türkiye Genel Müdürü Atila Ergenç’te olacak.

5 yıldızlı otellere hizmet

Atila Ergenç, “Fabrika 2.2 milyon euro’ya mal olacak. 70 kişinin çalışacağı tesis aralık başı açılacak. Fabrikada ürünlerin raf ömrü 21 güne kadar uzatılacak. Bunu da kimyasallarla değil, vitamin tatbikiyle yapacağız. Bütün haldeki meyve - sebzenin yanı sıra örneğin paket halinde Sezar salatası gibi birçok ürünümüz de olacak. Sandviç ve kek de üreteceğiz. Havayolları dışında otobüs şirketleri ve denizyolları da müşterimiz olacak. 5 yıldızlı oteller ve marketlere de ürün vereceğiz” diyor.

Türk havayolu ikram pazarında yüzde 25-30 arası paya sahip olan Sky Chefs’in toplamda 100’e yakın havayolu müşterisi var.

LUFTHANSA, ANTALYA'DA FABRİKA KURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
LSG Sky CHefs eski sancak ortakligindan sonra nerelere geldi camianin icinde olanlar bilir buda icratin devami bir tek personeli henuz kavrayamadi nasil bir sirkette calistiklarini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
wooowwww

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hiç birşey yapmayan sendika (TUS) yapmadığı hiç birşeyin haberini Airport Habere göndermiş devam edin izliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ne ya! Başlık Dhmi, içerik TCDD. Hbser biraz çorba gibi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
henüz geçmedi.daha cumhurbaşkanı onaylamadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence bi iyi araştırın bakalım hangi tazminatlar ypk dan geçmiş hangi ypk kararı ile dhmi ibaresi kalkmış.bu haberle ne tazminatlar ypk dan çıktı ki daha cum.başkanı imzalamadı .ve o denge tazminatı dedikleri şeydende dhmi hariçtir ibaresi kalkmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu konunun tazminatlarla alakası nedir anlayamadık, zaten DHMİ hariç diye yazıyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000