18 Haziran 2008, Çarşamba 05:27:05

Günay'a Lufthansa eziyeti

Ertuğrul Günay’ın, 23. Cenedriye Festivali için gittiği Suudi Arabistan’da 5 saat havalimanında bekletildiği ortaya çıktı.
  • Devletin bir bakanının ne işi var Alman havayollarında? Siz hiç Alman devlet ricalinden birisini kendi havayolları dışında bir şirketle uçtuğuna tanık oldunuz mu? Yapılan terbiyesizlik tabi de, buna hiç yol açılmaması gerekirdi.
  • Bu yapılan büyük bir terbiyesizliktir ve Sayın Bakan'ın nezdinde T.C.'ye yapılmıştır. Alman Hükümetinin ve Lufthansa'nın Sn. Bakan'dan derhal özür dilemeleri gerekir.
  • Bu yapılan tamamen saygısızlık.Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanına bu yapılamaz.Sayın Bakanım makamına gelen yetkililerle görüşmeyerek en iyisini yapmış.
  • SİZ KİM OLUYORSUNUZDA KOÇKOCA T.C. BAKANINA 5 SAAT BEKLETMEK CÜRETİNİ GÖSTERİYORSUNUZ BİDE UÇAĞA KORUMASIZ VE DANISMANSIZ BİNİN DİYORSUNUZ SİZE SESLENİYORUM LUTFANSA YETKİLİLERİ UNUTMAYINKİ TÜRKİYEDEN PARA KAZANIYORSUNUZ VE TİCARET YAPIYORSUNUZ SİZ BİDE KALKMIŞ ÖZÜR DİLEMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ İYİ ADAMI ÖLDÜR ÖZÜR DİLE YOK ÖYLE YAĞMA Bİ GÜN GELİR SİZDE YAPTIĞINIZ BU UTANMAZLIĞI YÜZÜNÜZE VURURLAR

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın, Suudi Arabistan’ın en itibarlı kültürel etkinliği sayılan ve bu yıl Türkiye’nin şeref konuğu olduğu 23. Cenedriye Festivali için gittiği Suudi Arabistan’da 5 saat havalimanında bekletildiği ortaya çıktı. Dünyanın en büyük havayolu şirketleri arasıda yer alan Alman Lufthansa, Bakan Günay’ın bileti onaylı olmasına rağmen kendisini Almanya’ya uçuramadı. Turizm Bakanı Günay, bu olaya büyük tepki gösterdi.

Günay’ın tadını kaçıran olay şöyle gelişti: Mart ayında festivale katıldıktan sonra Almanya’ya gitmek için harekete geçen Bakan Günay, Riyad Havalimanı’nda tam bir şok yaşadı. Bileti onaylı olmasına rağmen yaşanılan bir karışıklık nedeniyle yetkililerin uçamayacağını belirtmesine Günay tepki gösterdi.

Riyad Büyükelçiliği’nin devreye girmesinin ardından havayolu şirketi yetkilileri yanındaki koruma ve danışmanı hariç bırakılarak uçabileceğini Bakan Günay’a bildirdi. Şirketin bu teklifini kabul etmeyerek, koruma ve danışmanı olmadan Suudi Arabistan’dan, Almanya’ya gitmeyeceğini belirten Günay, 5 saat havalimanında beklemek zorunda kaldı.

Günay daha sonra ise THY’ye a ait bir uçakla Almanya’ya uçtu. Olaydan bir süre sonra ise havayolu şirketi yetkilileri Ankara’ya dönen Bakan Günay’dan özür dilemek için girişimde bulundu. Bakan Günay, makamına gelen şirket yetkilileriyle görüşmeyerek tepki gösterdi.

Vatan

Günay'a Lufthansa eziyeti

Yorumlar

MHO ~ 16 yıl önce
Devletin bir bakanının ne işi var Alman havayollarında? Siz hiç Alman devlet ricalinden birisini kendi havayolları dışında bir şirketle uçtuğuna tanık oldunuz mu? Yapılan terbiyesizlik tabi de, buna hiç yol açılmaması gerekirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
Bu yapılan büyük bir terbiyesizliktir ve Sayın Bakan'ın nezdinde T.C.'ye yapılmıştır. Alman Hükümetinin ve Lufthansa'nın Sn. Bakan'dan derhal özür dilemeleri gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray Özdemir ~ 16 yıl önce
Bu yapılan tamamen saygısızlık.Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanına bu yapılamaz.Sayın Bakanım makamına gelen yetkililerle görüşmeyerek en iyisini yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pikola ~ 16 yıl önce
SİZ KİM OLUYORSUNUZDA KOÇKOCA T.C. BAKANINA 5 SAAT BEKLETMEK CÜRETİNİ GÖSTERİYORSUNUZ BİDE UÇAĞA KORUMASIZ VE DANISMANSIZ BİNİN DİYORSUNUZ SİZE SESLENİYORUM LUTFANSA YETKİLİLERİ UNUTMAYINKİ TÜRKİYEDEN PARA KAZANIYORSUNUZ VE TİCARET YAPIYORSUNUZ SİZ BİDE KALKMIŞ ÖZÜR DİLEMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ İYİ ADAMI ÖLDÜR ÖZÜR DİLE YOK ÖYLE YAĞMA Bİ GÜN GELİR SİZDE YAPTIĞINIZ BU UTANMAZLIĞI YÜZÜNÜZE VURURLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000