23 Mayıs 2008, Cuma 07:45:11

Çelebi Platinum Hizmet

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Ferihegy Havalimanı’nda 2007 yılında bu yana yer hizmetleri vermeye başlayan Çelebi, Terminal 2A’da yeni Platinum Lounge salonu açtı.
  • Çelebi ailemize hayırlı olsun...

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Ferihegy Havalimanı’nda 2007 yılında bu yana yer hizmetleri vermeye başlayan Çelebi, Terminal 2A’da yeni Platinum Lounge salonu açtı. Açılış kurdelesini, Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçisi Oya Tuzcuoğlu ile Macaristan Lufthansa Havayolları İstasyon Müdürü Tamas Lichtenberger birlikte kestiler.

Bu yıl 50. kuruluş yılını kutlayan Çelebi Hava Servisi bünyesinde  Macaristan’da faaliyet gösteren Celebi Ground Handling Hungary, Ferihegy  Havalimanı Terminal 2A da sadece elit kart sahibi yolcuların kullanabildiği Platinum Lounge’ın açılışında Çelebi Macaristan Direktörü Atilla Korkmazoğlu, Budepeşte Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Savaş Malkoç, Macaristan Sivil Havacılık Direktörü József Vago, havalimanı yetkilileri ve çalışanları hazır bulundu.

Yıllık 40 bin yolcu kapasitesi ile 120 metrekarelik bir alana sahip olan  Lounge’da 50 yolcuya aynı anda üstün servis hizmeti sunulacak. Yolcular  Lounge’da internet, faks, fotokopi gibi olanaklardan yararlanıp işlerini  yürütebilecek. Ayrıca, sunulan çeşitli yiyecek ve içeceklerden de  tadabilecek olan yolcular, Platinum Lounge’un lüks ortamında vakitlerini  geçirebilecekler. 

Çelebi Macaristan Direktörü Atilla Korkmazoğlu, Budapeşte Ferihegy Havalimanı Terminal 2’de 2008 yılı itibari ile başlatılan schengen ve non-schengen ayrımı sonrası Çelebi’nin, hizmet verdiği havayollarının bir kısım operasyonlarını Terminal 2A’ya kaydırmak durumunda kaldığını, bu değişim sonucu Terminal 2A’da havayollarının business yolcuları için yeni bir lounge ihtiyacı doğduğunu, bu nedenle Platinum Lounge’un hizmete girdiğini belirtti.

Çelebi Macaristan, Ferihegy Havalimanı’nda, havayollarına, yolcu trafik, harekat, ramp handling, kargo handling, bilet satış ve platinum lounge  hizmetleri veriyor.

Çelebi Platinum Hizmet

Yorumlar

Çelebi OPS... ~ 16 yıl önce
Çelebi ailemize hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000