30 Aralık 2010, Perşembe 19:22:57

BU UÇAK MERKEL'E TAHSİS EDİLDİ

Almanya Başbakanı Angela Merkel’e, görev uçuşları için Alman havayolu şirketi Lufthansa tarafından bir Airbus A-340 tipi uçak tahsis edildi.
  • Yorumlara bakıyorum,cogu havacı olan,ülkelere arası diplomasıyı bilmeyen,at gözlüğü ile bakan,vizyonsuz nufus goruyorum.. başbakana amerıkaya giderken aktarma yaparak gitsin..sizin istediğiniz bu,ekonomı sınıfında ucar,sıra ıcın check ıne girer...
  • Arkadaşlar; Cumhurbaşkanları ve başbakanlar ülkelerini temsil ederler.Elbette rahat konforlu ve güvenli seyyahat etmeleri gerekir.Böyle saçma konuşanlar,hiç 13 saat ekonomi sınıfında uçtunuzmu?
  • Ne Almanya Basbakana nede Türkiye Basbakani Islerini bu ucagin boyutunda yapsalardi böyle bi ucakla ucmasi normal olabilirdi, ama hem almanya hemde Türkiye kedi gibi kücük düsünüp kücük is pesindeler böylerin klasindaki seyehat araclari karakacandir.
  • Şu haberde bile konuyu dönüp dolaştırıp Hükümete ve Sayın Başbakana getiriyorsunuz ya; şaka yapmıyorum ciddi anlamda durmunuz vahim. Hani doktor falan diyeceğim ama tıbbi olarak zaman kaybısınız.
  • NEDEN ARKADASLAR BU ULKENIN BASBAKANINDA OLSA SENINDE OLSA ZORNA GIDEN NE AZICIK AKILLI OLUN SIZLER BU ULKEYI BOYLE UCUZ LAFLARLA KARALAYAMAZSINIZ.ALLAH HEPINIZE AKIL VERSIN HAYIRLI BIREYLER OLASINIZ DIYE.SAGLICAKLA KALIN.ULKE DOSTU
  • elindeki ATAMIN yanindaki rezil sifirlari basanlar a kalmasin tabiki!!sn erdogana yakisiiir!!
  • cumhurbaşkanımıza A 380 başbakanımıza 747-8 bakanlarımıza 777-300ER kısa ucular içinde A321ler kullanılsın
  • Zavallı yoksul Almanlar. Bizimkilere bakıp ta öğrenseler ya. Bizim bakanlarımız ve yüksek düzeydeki yöneticilerimizi örnek alsınlar kendilerine.
  • recep te 330 nu artık piyasaya çıkarabilir.birşey diyen olursa merkelde daha büyügü var ama kimse birşey demiyor benim neyim eksik diye kendisini savunur.

Başbakan Merkel için bugün Alman Silahlı Kuvvetlerine teslim edilen uçağın kullanıma hazır olması için önce bazı test uçuşları yapacağı ve gelecek yıl ilkbaharda kamuoyuna resmen tanıtılacağı bildirildi.

Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, uzun mesafe uçuşlarda kullanılan A-340 tipi uçağın yolcu kapasitesinin 144, daha önce kullanılan Airbus A-310 tipi 2 motorlu uçağın yolcu kapasitesinin ise 91 olduğu da belirtildi.

Alman hükümet yetkililerinin kullandığı uçakların yenilenmesine bu yılın mart ayında başlandığı ifade edilen haberde Merkel’in, Washington ya da Pekin’e yakıt ikmali yapmadan uçabilmesi için Airbus A-319 tipi 2 uçağın tahsis edilmiş olduğu ancak bu uçakların sadece 41 yolcu taşıyabildiği kaydedildi.

Merkel için hazırlanacak A-340’ın donanımının gizli tutulduğu ancak uçakta bir yatak odası ile toplantı salonunun bulunacağı ve uçağın füze savunma sistemine sahip olacağı bildirildi.

Kısa menzilli uçuşlar için de, sadece 12 koltuğa sahip olan "Global 5000" tipi uçaklardan 2011 yılının sonuna kadar 4 adet alınacağı ifade edilen haberde, A-340 tipi ikinci uçağın da 2011 yılının ortalarında teslim alınacağı kaydedildi.

 

BU UÇAK MERKEL'E TAHSİS EDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumlara bakıyorum,cogu havacı olan,ülkelere arası diplomasıyı bilmeyen,at gözlüğü ile bakan,vizyonsuz nufus goruyorum.. başbakana amerıkaya giderken aktarma yaparak gitsin..sizin istediğiniz bu,ekonomı sınıfında ucar,sıra ıcın check ıne girer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar; Cumhurbaşkanları ve başbakanlar ülkelerini temsil ederler.Elbette rahat konforlu ve güvenli seyyahat etmeleri gerekir.Böyle saçma konuşanlar,hiç 13 saat ekonomi sınıfında uçtunuzmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne Almanya Basbakana nede Türkiye Basbakani Islerini bu ucagin boyutunda yapsalardi böyle bi ucakla ucmasi normal olabilirdi, ama hem almanya hemde Türkiye kedi gibi kücük düsünüp kücük is pesindeler böylerin klasindaki seyehat araclari karakacandir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu haberde bile konuyu dönüp dolaştırıp Hükümete ve Sayın Başbakana getiriyorsunuz ya; şaka yapmıyorum ciddi anlamda durmunuz vahim. Hani doktor falan diyeceğim ama tıbbi olarak zaman kaybısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEDEN ARKADASLAR BU ULKENIN BASBAKANINDA OLSA SENINDE OLSA ZORNA GIDEN NE AZICIK AKILLI OLUN SIZLER BU ULKEYI BOYLE UCUZ LAFLARLA KARALAYAMAZSINIZ.ALLAH HEPINIZE AKIL VERSIN HAYIRLI BIREYLER OLASINIZ DIYE.SAGLICAKLA KALIN.ULKE DOSTU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elindeki ATAMIN yanindaki rezil sifirlari basanlar a kalmasin tabiki!!sn erdogana yakisiiir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cumhurbaşkanımıza A 380 başbakanımıza 747-8 bakanlarımıza 777-300ER kısa ucular içinde A321ler kullanılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zavallı yoksul Almanlar. Bizimkilere bakıp ta öğrenseler ya. Bizim bakanlarımız ve yüksek düzeydeki yöneticilerimizi örnek alsınlar kendilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
recep te 330 nu artık piyasaya çıkarabilir.birşey diyen olursa merkelde daha büyügü var ama kimse birşey demiyor benim neyim eksik diye kendisini savunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000