14 Nisan 2012, Cumartesi 08:49:39

1200 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARTACAK

İngiliz havayolu British Airways, British Midland'ın (BMI) yaklaşık 1.200 çalışanını işten çıkaracağını duyurdu.
  • ingiliz olarak eleştirirseniz bazı negatif özellikleri öne çıkabilir.sizi anlıyorum.Biz kendi ülkemizde iş bulamıyoruz onları almayın.ingilizler çok haindir demenizide anlıyorum ama onlarla çalışan bir Türk olarak gerçektende çok profesyonel olduklarını söylemek isterim.Bende millet ve ırk olarak ingilizleri sevmem...ama dünyaya kendi dillerini ve para birimlerini hatta uzunluk ağırlık vb. gibi ölçülerini yaymış öğretmiş bir millet bizden tabiiki daha başarılı bir millet demektir. bunuda bir kenara not etmek gerekir.adamlar gerçektende CRM ve empatiye sahip bunu bilin.görmesem söylemem.kavga yok tartışma yok raporlaşma yok.rahatlar ama profesyoneller...almanlar gibi değiller almanlar ile her dakika problem yaşarsınız.
  • tabii bunlarıda işe alırlar hemde hemen bizi kendi ülkemizde insan olarak görmeyen haysiyetsizler, bunları hemen işe alırlar. birde inançdan bahsederler yazıklar olsun inglizleri hiç sevmem çok hain bir millettir onlar coğu ..
  • gelin Türkiyeye ya nasılsa sizin vatanınız burası..cok misafirperveriz de biraz..
  • umarim en yakin zamanda türkiyede olur arkadaslar welcome turkey direk is size aslan ingilizler shgm de sizden orda komite baskanli pilaket arkadasin yanina gidin para pul hersey olur....welcome
  • Onları da gönderin Türkiye´ye, biz alırız. Hem de çift maaşla:)
Şirketten yapılan açıklamaya göre, British Airways, Lufthansa'nın İngiltere'de faaliyet gösteren kolu British Midland'ı (BMI) satın aldıktan sonra yaklaşık 1.200 çalışanının işine son vermeyi değerlendiriyor.

Açıklamada, BMI'nin haftalık kaybının 3 milyon sterlini (3,6 milyon avro) geçtiği, mevcut şekliyle şirketin ayakta kalmasının zor olduğuna dikkat çekilerek, BMI'nin 2 bin 700 olan İngiltere'deki çalışanlarının 1.200'ünün işine son verilmesinin planlandığı belirtildi.
1200 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARTACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
ingiliz olarak eleştirirseniz bazı negatif özellikleri öne çıkabilir.sizi anlıyorum.Biz kendi ülkemizde iş bulamıyoruz onları almayın.ingilizler çok haindir demenizide anlıyorum ama onlarla çalışan bir Türk olarak gerçektende çok profesyonel olduklarını söylemek isterim.Bende millet ve ırk olarak ingilizleri sevmem...ama dünyaya kendi dillerini ve para birimlerini hatta uzunluk ağırlık vb. gibi ölçülerini yaymış öğretmiş bir millet bizden tabiiki daha başarılı bir millet demektir. bunuda bir kenara not etmek gerekir.adamlar gerçektende CRM ve empatiye sahip bunu bilin.görmesem söylemem.kavga yok tartışma yok raporlaşma yok.rahatlar ama profesyoneller...almanlar gibi değiller almanlar ile her dakika problem yaşarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tabii bunlarıda işe alırlar hemde hemen bizi kendi ülkemizde insan olarak görmeyen haysiyetsizler, bunları hemen işe alırlar. birde inançdan bahsederler yazıklar olsun inglizleri hiç sevmem çok hain bir millettir onlar coğu ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gelin Türkiyeye ya nasılsa sizin vatanınız burası..cok misafirperveriz de biraz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
umarim en yakin zamanda türkiyede olur arkadaslar welcome turkey direk is size aslan ingilizler shgm de sizden orda komite baskanli pilaket arkadasin yanina gidin para pul hersey olur....welcome

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onları da gönderin Türkiye´ye, biz alırız. Hem de çift maaşla:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000