18 Eylül 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Problemler var problem problem problem problem
  • Tekstil de son ütücü 23 bin alıyor
  • Hazırlanın duyuracağız yakında.
  • Kazanmadığımız yalanının ardına saklanıp personel haklarını vermiyoruz. personele baskı ile beraber maaşlarını da pula çevirmenin mutluluğu içerisinde klima altında (24 derece)gülücükler dağıtıyoruz , dışarda çalışan kölelerimizi saçma sebeplerle ofise çağırıp ahkam kesiyoruz. firavun bizi görse imana gelir... 0petse fark eder...
  • Kooperatif yıllardır göreve geleli beri sadece dava açtı, üyeleri sadece oyalıyorlar aklı başında olan yönetim işi bitirmeye daire teslim etmeye çalışır eğer davalık durum varsa tespit eder sonrasında dava ederdi ama malesef yılardır dava açıp işi uzatıyorlar neden acaba Yazık emeklerine insanların
  • Tgs uçak altı olarak greve gidicez maaşlar çok dücük kaldı uyan tgs uyan
  • Canımıza tak etti nerde bu tgs bin yöneticileri işi bırakan o kadar adam bütün yük bizde greve gidicez greve
  • Alınan son duyuma göre THY bu yazılara müdahele işini dışarıya taşere etmiş ve bu güçlü!! avukata büyük paralar ödeniyormuş. Çünkü adam bağlantılarını kullanarak sonuç alabiliyormuş. Telep bu arkadaştan gelince, hakimler "ilk bakışta" yani detaylı düşünmeden THY talebine olumlu cevap veriyorlarmış.
  • Newyork dan döndümü beyler
  • Rahmetli hocam ne güzel söyledi hadiii ordannnn

Tarihi Yükümlülük… Cesaret ve Korkaklık…

Değerli okurlar, havacılık sektörünün birbirinden güzel yürekli insanları; bir acayip dönem yaşıyoruz. Eğer benliğinizi kaybedip, korkaklık egosuna kapılıp pesimistlik yaparsanız geleceğinizin daha da kararmasına yol açacaksınız demektir. Bu hafta hem THY hem de Hava İş Yapı Kooperatifi ile ilgili bilgilendirmeler yapacağız.

Geçen hafta yine bir hukuk katliamı ile karşı karşıya kaldığımızı ifade etmek isterim. AnadoluJet’in, AJET unvanıyla 1 Mart 2024 tarihinden itibaren operasyonlara başlayacağına dair yaptığımız haber İstanbul Anadolu Adliyesi’nin ismi lazım değil bir sulh ceza hakimliği tarafından erişime engellendi.

Bırakın iddia ettiğimiz demokrasiyi kabilelerde dahi böyle bir hukuk faciasını göremeyeceğiniz karar idi. Son bir-iki aydır sürekli erişim engeli ile karşılaşınca merak ettim “avukatı kim” diye kısa bir araştırma yaptım.

Sezgin Tunç ismine rastladım. Kimdir bu güçlü avukat, hakim masasına koyduğu her evrak istediği kararla çıkıyor diye merak edip araştırdım.

Bir de ne görelim!

Başarılı avukatımız THY’nin hukuk işlerini almışken üstelik THY Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun’un da avukatı. Bitmedi, bitmedi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun’un da avukatı.

Yani beceri avukatlıktan değil güçlünün avukatlığından geliyor. Haberlerin engellenmesi de bu gücün ardına sığınılarak alındığı apaçık ortada.

Ama şunu tüm samimiyetimle söylüyorum, ben avukat olsam o haberleri hakimin karşısına götürmeye utanırım.

Ben korkak bir adam değilim, ben pesimist bir adam hiç değilim, ben bu ülkede havacılık sektörünün sesi olmaya ve daha da gür ses çıkartmak, onların haklarını savunmak için girmediğim mücadele yok.

O nedenle THY istediği kadar güç kullansın, kullandırtsın hiçbir zaman gerçekleri gizleyemez. Ama şunu övünerek söyleyeyim ki 100 bin kişiye ulaşan haber engellenince bir twit attım 500 bine yakın kişi tarafından okundu. Ulaşmak mı ulaştık, bilgilendirme mi bilgilendirdik.

Biz, sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz. Ne pahasına olursa olsun!

Ve Ana Konumuz Hava İş Yapı Kooperatifi…

Hava İş Yapı Kooperatifi için A4 kağıdını dolduracak kadar bir bilgilendirme yazısı yazdık, ortalık toz duman oldu. Panik butonuna basmışız gibi bir aklama, paklama havası bildiğiniz gibi değil.

Yahu durun daha bir şey açıklamadık. Durum tespiti yaparak gidiyoruz. Üyeler anlasın, bilgiye doysun öyle telegram saylarından afili, süslü kelimelerle yazılan yazılarla gerçeklerin aynı olup olmadığı teraziye konulsun ki üyeler nasıl bir güruh ile karşı karşıya kaldığını anlasın.

Değerli kooperatif üyeleri, şahsen mevcut yönetimin atmış olduğu her kararın tartışmaya açık olduğunu, her türlü şüpheye matuf olduğunu bilmeniz gerekir.

Zira tescil edilmemiş bir yönetimin aldığı kararlar denetime tabi değil. Zira denetim kurulu da ortada yok. Yani tescilli değil. Dün, bugün, yarın alınacak her türlü karar, sizlerin alın teri ile kazandığınız paraların akametini belirleyecek.

Sizler adına yapmış olduğum araştırmaları yazmaya başladıkça panik havası paçadan tutuşup, bacaya varan yangının kimleri saracağı korkusu genel kurul yapma kararının alınmasına neden oldu.

Apar topar alınan olağanüstü genel kurul kararı neden bugüne kadar alınmadı da biz gerçekleri yazmaya başlayınca bir anda kararlaştırıldı?

Öyle üyeleri yanıltmak için, yok şöyle oldu yok böyle oldu ipe un seren, uzun uzun cümleler ile boğucu, sıkıcı, bilgilendirme mesajları yerine “Ey üyeler, biz tescillenmedik ve bugüne kadar ayak sürttük ama madalyonun ters yüzü böyle değilmiş” gerçeğini açıklayarak “genel kurula gidiyoruz” deme cesaretiniz olmadı.

Adam gibi açıklayın “TESCİL EDİLMEDİNİZ” nokta. Lider dediğin bahane üretmez, çözüm üretir. Plakasız araba gibisiniz, üstelik laf ebeliği ve birkaç telegram trolü ile işi yürütmeye çalışıyorsunuz.

Yazık bu milletin emeklerine, yazık bu milletin alın teri paralarına.

Yusuf Öztürk kardeşim şimdilik sana sözüm yok. Aklın kooperatifte iken yolcularımız senden iyi hizmet alamayabilir. Bence işini iyi yapmaya bak.

Hava İş Yapı Kooperatifi ile ilgili her türlü kazanım içinde kendini önceleyenlerle ilgili bilgilendirmeler buradan tüm üyeler ile paylaşılacak.

Son bir bilgi paylaşayım; bana gelen bugünkü yönetimin as oyuncusu Şükrü Nenem, kendisini Reza Zarrap CEO’su olarak tanıtmıştı. E şimdi ülkemizi rüşvet skandalları, para pul olayları ile karıştıran bir adamın CEO’su olan bir kişinin baskın karakteri ile yönetiyorsunuz.

Ben demedim kendi dedi. Belgeli, şahitli, yazılı..

CEO!!!

Tarihi Yükümlülük… Cesaret ve Korkaklık…

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Tgs ~ 7 ay önce
Problemler var problem problem problem problem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 ay önce
Tekstil de son ütücü 23 bin alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucular GREVE ~ 7 ay önce
Hazırlanın duyuracağız yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K1 ~ 7 ay önce
Biz flight attendant olduğumuza göre uçucu dediğin kaptanlar olsa gerek. Onlardan da hadi greve dediğinde 6176'da 10 kişi anca çıkar. Yani senin dediğin o iş olmaz bro.
thy0PET ~ 7 ay önce
Kazanmadığımız yalanının ardına saklanıp personel haklarını vermiyoruz. personele baskı ile beraber maaşlarını da pula çevirmenin mutluluğu içerisinde klima altında (24 derece)gülücükler dağıtıyoruz , dışarda çalışan kölelerimizi saçma sebeplerle ofise çağırıp ahkam kesiyoruz. firavun bizi görse imana gelir... 0petse fark eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 8 ay önce
Kooperatif yıllardır göreve geleli beri sadece dava açtı, üyeleri sadece oyalıyorlar aklı başında olan yönetim işi bitirmeye daire teslim etmeye çalışır eğer davalık durum varsa tespit eder sonrasında dava ederdi ama malesef yılardır dava açıp işi uzatıyorlar neden acaba Yazık emeklerine insanların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böcük ~ 7 ay önce
Hangi yıllardır? Sizin zaman merfumunuz biraz karışmış sanırım. Sadece dava açıp durmuyorlar ayrıca. İşlerine çomak soktuklarının şikayetleri üzere sürekli karakola gidip ifade de veriyorlar. Onca şey yapıldı görmek istemeyene, anlamak istemeyene söyleyecek söz bulunmaz. Ruhsatı olmadan inşaat yapanların pisliklerini temizlemek bile bir dünya iş, anlayana…
Tgs ramp ~ 8 ay önce
Tgs uçak altı olarak greve gidicez maaşlar çok dücük kaldı uyan tgs uyan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiiiiiç bişey yapamazsınız ~ 8 ay önce
Burdayız
:)) ~ 7 ay önce
Hangi gün grev yapacaksan söylede hazırlıklı olalım!.
Grev mi ~ 7 ay önce
10 kişi bile yapamazsınız Korkaklar
Tgs uçak altı ~ 8 ay önce
Canımıza tak etti nerde bu tgs bin yöneticileri işi bırakan o kadar adam bütün yük bizde greve gidicez greve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 ay önce
Yaw tamam kardeş grev grev diyorsun da tarih belli olursa bize de haber et pls!.
:)) ~ 7 ay önce
Tarih belli oldumu kardeş senden haber bekliyoruz!.
Sezgin Tunç ~ 8 ay önce
Alınan son duyuma göre THY bu yazılara müdahele işini dışarıya taşere etmiş ve bu güçlü!! avukata büyük paralar ödeniyormuş. Çünkü adam bağlantılarını kullanarak sonuç alabiliyormuş. Telep bu arkadaştan gelince, hakimler "ilk bakışta" yani detaylı düşünmeden THY talebine olumlu cevap veriyorlarmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Bolat ~ 8 ay önce
Newyork dan döndümü beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamahkumu ~ 8 ay önce
Rahmetli hocam ne güzel söyledi hadiii ordannnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000