11 Eylül 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Memleketteki evin eksiği var mı? Yollayak
  • İştirak şirketlerindeki personel maaşları yerlerde...bu komik maaşlar devam ederse çalıştıracak adam bulamazlar. İyi günler...
  • emlak konutla yapılan evlerin kuralarıda çekilemedi nedense
  • Güzelim Ajet operasyonunu biz on numara yapıyorduk. Şimdi ne oldu, TK içerisinde karmaşa yaratıldı. Bir takım insanların Sunexpress’i çekememezlikleri yüzünden aldılar operasyonu. Şimdi atıklasınlar pirincin taşını bakalım.
  • Bu konu ile ilgili şirket bir an önce açıklama yapmalı. Herkes huzursuz. Sonra ‘AJET kapıları erken kapatma’ duyurusu çıkarmalar boşuna olur! Şirket ekiplere tüm emekçilere alternatif sunmak zorunda. Ist veya saw diye seçenek sunulmalı.yoksa büyük davalar thy yi bekliyor
  • Hakim,savcı çocuklarını, yakınlarını Thy'ye boşuna mı doldurdular,engelleme kararlarını ışık hızıyla çıkartabilsinler,aleyhte verilen mahkeme kararlarını rahatça uygulamasınlar diye. Haramzadelerin yatacak yeri yok.
  • Onlar ancak kendi olmayan itibarlarına suikast yapabilirler. Thy'nin torpilli yöneticileri ve diğer iktidardan torpilliler haksız şekilde iş,makam,para sahibi olunca haksız rekabet olmuyor da herkesin bildiğini haber yapınca mı haksız rekabet oluyor diyeceğim de ülkede nereyi tutsan elinde kalıyor,20 yıldır güç zehirlenmesinden ne yapacaklarını şaşırdılar Allah da onları şaşırtsın,en yakınındakilerle sınasın,çok insanın hakkını yediler,ahlarını aldılar da en büyük sorumlu bu zihniyete 20 yıldır oy verip duranlarda onlarda da çok vebal var unutmasınlar...
  • Pazar paralarını ilgilendiren mhk krr ne oldu. Bundan hbr olan varmı
  • Sendika ve şirket konuya açıklık getirmeli herkes huzursuz
  • Beğenmeyen kapı orada denen bir şirkete döndü. Bunların tek sebebi içimizde ki kralcı şaklabanlar. Bilek emeğini yalakalığa değişen korkaklar. O tahtlar tek tek yıkılır da ardında sizden bir şey kalmaz.

İtibar Suikastlığı…

Değerli okurlarım, algılar ve birkaç trolün yazdıkları sizin yanıltmasın. Hava İş Yapı Kooperatifi ile ilgili yazdıklarım daha başlangıç. Öyle şeyler olmuş öyle şeyler olacak ki “Nereye düştük, kimler bizim alın terimiz ile besleniyor” düşüncesi hafif kalacak.

Bu hafta kooperatif konusuna girmeyeceğim. Zira daha önemli bir durum ile karşı karşıyayız. Artık öyle bir süreçtesiniz ki, hangi akıl hangi izan bunu kabullenir anlamak mümkün değil. Zannediyorlar ki pesimist kalacağız, onlara biat edeceğiz, onların yalakası olacağız. Bizde öyle bir damar yok, bizde öyle geri adım yok.

Varlığımız, bu milletin gerçekleri öğrenmesine yönelik.

Dünyanın hiçbir yerinde buna Küba ve Kore dahil göremezsiniz ki doğru haberler engellensin.

Geçen hafta AirportHaber her zaman olduğu gibi bir özel haber ile AnadoluJet gerçeğini çalışanlara, kamuoyuna bilgilendirme haber yaptı.

Sonra ne oldu biliyor musunuz haber erişime engellendi.

Ne gerekçe var, ne haberin doğruluğunu araştırma var.

Haberin içeriği “AnadoluJet 1 Mart 2024 itibari ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bilet satışlarına başlayacak ve buraya gelmek isteyen personel gelecek gelmeyenlere de tazminatları verilecek, yollar ayrılacak” haberin özü bu.

Bakın değerli emekçi THY çalışanları, değerli AnadoluJet çalışanları ve değerli THY iştirakleri çalışanları.

Bizden alenen istenen şu; THY yönetimi istediği gibi at oynatsın ve çalışanlar bunu duymasın, kamuoyunun bilgisi olmasın.

Bir başka bilgi daha vereyim.

Geçtiğimiz aylarda THY yönetimi genel kurul yapmıştı. Genel kurulda yöneticilere yapılan zammın vergisini THY ödeyecek haberinden dolayı savcılığa şikayet edildim.

Vallahi tallahi kahkaha atarak gülüyorum.

Abiler siz ne yiyip ne içiyorsunuz. Size dünya güler, gülüyor, gülecek. Şikayetin konusu ne biliyor musunuz? “Haksız rekabet” yapıyormuşum.

Tek rakibim THY bilesiniz.

Beyler, Airporthaber’i sindirmeye gücünüz yetmez, beni pes ettirmeye rüyanız yetmez, hayaliniz elvermez.

Bakın bu konu dünyaca işlenilecek bir konu. Dünyanın en kötü yönetilen ülkelerinde bile manşet olacak bir konu. Bu yüzden siz engellemeye devam edin.

Engelci Ahmet’ten Sansürcü Ahmet’e rütbe aldınız.

Tekraren söylüyorum. Kooperatif konusunu kapatmadım, kapatmayacağım. Bu konuyu üyelerin gözleri önüne çarşaf gibi sereceğiz.

Öyle telegram sayfalarında meydanı boş bulup atıp tutmaya, üyelere şirin görünmek için takla atmaya benzemez o işler.

Herkes hesap verecek, üyenin hakkı teslim edilecek. Birilerine pislik atarak kimse kendisini aklamaya çalışmasın.

Hepinize emniyetli uçuşlar diliyorum.

İtibar Suikastlığı…

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Kömür gözlüm ~ 8 ay önce
Memleketteki evin eksiği var mı? Yollayak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İştirak maaşları.. ~ 8 ay önce
İştirak şirketlerindeki personel maaşları yerlerde...bu komik maaşlar devam ederse çalıştıracak adam bulamazlar. İyi günler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harekat ~ 8 ay önce
emlak konutla yapılan evlerin kuralarıda çekilemedi nedense

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 8 ay önce
Güzelim Ajet operasyonunu biz on numara yapıyorduk. Şimdi ne oldu, TK içerisinde karmaşa yaratıldı. Bir takım insanların Sunexpress’i çekememezlikleri yüzünden aldılar operasyonu. Şimdi atıklasınlar pirincin taşını bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 8 ay önce
Bu konu ile ilgili şirket bir an önce açıklama yapmalı. Herkes huzursuz. Sonra ‘AJET kapıları erken kapatma’ duyurusu çıkarmalar boşuna olur! Şirket ekiplere tüm emekçilere alternatif sunmak zorunda. Ist veya saw diye seçenek sunulmalı.yoksa büyük davalar thy yi bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engelleme ~ 8 ay önce
Hakim,savcı çocuklarını, yakınlarını Thy'ye boşuna mı doldurdular,engelleme kararlarını ışık hızıyla çıkartabilsinler,aleyhte verilen mahkeme kararlarını rahatça uygulamasınlar diye. Haramzadelerin yatacak yeri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali abi ~ 8 ay önce
Onlar ancak kendi olmayan itibarlarına suikast yapabilirler. Thy'nin torpilli yöneticileri ve diğer iktidardan torpilliler haksız şekilde iş,makam,para sahibi olunca haksız rekabet olmuyor da herkesin bildiğini haber yapınca mı haksız rekabet oluyor diyeceğim de ülkede nereyi tutsan elinde kalıyor,20 yıldır güç zehirlenmesinden ne yapacaklarını şaşırdılar Allah da onları şaşırtsın,en yakınındakilerle sınasın,çok insanın hakkını yediler,ahlarını aldılar da en büyük sorumlu bu zihniyete 20 yıldır oy verip duranlarda onlarda da çok vebal var unutmasınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hımmm ~ 8 ay önce
Pazar paralarını ilgilendiren mhk krr ne oldu. Bundan hbr olan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acilen ~ 8 ay önce
Sendika ve şirket konuya açıklık getirmeli herkes huzursuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak isteyen ikmalci OPET ~ 8 ay önce
Beğenmeyen kapı orada denen bir şirkete döndü. Bunların tek sebebi içimizde ki kralcı şaklabanlar. Bilek emeğini yalakalığa değişen korkaklar. O tahtlar tek tek yıkılır da ardında sizden bir şey kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000