16 Ekim 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bu tügvalılar için adam başı 100k ödenirken SHGM yıllardır zarar ediyor. Adam başı 80 k kazanan bu solvera pusula şirketlerinin sahibi kimdir. Sadece bu kurumdan aylık 10 milyon kazanan adamın tek ihtiyacı excel açan bir bilgisayar. Arada paylarını alıp susanlar kimlerdir?
  • Bu iş yerinde ağır mobbing’e uğramaktayız!!! Yetkililerin dikkatine
  • Boşuna yaziyoruz tgs yönetimi ramp çalışanları değer vermiyor umrunda değil
  • Mesai mesai mesai Dinlenmeden mesai uykusuz yorgun bitkin şekilde mesai...İSG eğitimde kaza sebeblerinden Bahsederler,ama uygulanmazlar.
  • Sayın Ali bey öncelikle teşekkür ediyorum sıkıntılarımızı kaleme aldığınız için Biz tgs çalısanları torpil adam kayırma olayından bıktık ucak temizlik biriminde çalısıyorum kordınasyon şefine sıkıntılarımızı söylüyoruz adamına göre davranıp dinlemiyor bile 9 yıldır çalsııyorum şoförüm artık yükselmek istedigimi söyleyince olmaz yasak diyor ama kendi adamlarını hep yanına çekti kendi müdür olamadı diye küstü 15 gün işe gelmedi şimdi böyle töneticilerin oldugu yerde nasıl liyakat var diyelim biz işten bıkmadık yöneticilik vasfını hak etmiyen kişilerden bıktık TGS yönetiminden rica ediyoruz ist utem kordinasyon şefini araştırsınlar kadı müdürümüz sizlerden rica ediyoruz
  • Slm Ali bey yazılarınızı yakından takip ediyorum ben Onur Air çalışanı olarak sizden rica ediyorum Cankut beyle iletişime geçiniz ve bize bilgi verin size güveniyoruz devlete olan bütün borçları ödemiş ama bizim alacaklarımız duruyor herkesin hayatı altüst oldu evini satan arabasını satan eşinden boşanan bir sürü şeyler oldu bir tanede Allah'ın kulu çıkıpta bize açıklama yapmadı ha bugün ha yarın diye ümitle bekledik ama sabrımız kalmadı artık Ali bey bari siz Allah rızası için Cankut beye ulaş
  • Buraya yazmayın kimsenin umurunda değil boşuna parmakları yormayın cimer yazın diycem oda ne kadar faydalı ayrı konu kendi yaginda kavrulursan piceriz.kendi işimizi yapmamız lazim
  • Ali Bey , sesimiz olmanız çok güzel. Bu konuda size teşekkür ederiz ; fakat yıllardır thy’de değişmeyen km dış yatı harcırahlarını dile getirirseniz ve birde artık malesef kuş kadar kalan maaşlardan bahsetseniz size minnettar oluruz. Saygılar
  • Anca buraya yorum yaparak şikayetlerimizi dile getirebiliyoruz. Avrupada aynı işi yapanlar sendikalı oldukları için grev, iş yavaşlatma yapabiliyorlar. Köleyim, kölesin, köleyiz. Yorum yapmakta işe yaramıyor. Hadi kalkın iş yavaşlatalım desem organize olsak sadece uçak altı birlik olur memurlar yusuf yusuf. İşten çıkartıldığın an dışarda gençlik kollarından bir sürü insan sırada bekliyor :D
  • Bu yürekler acısı sahneler için sivillere ,çocuklara yönelik saldırıları kınayan .Hamas da İsrail devlet terörüde insanlık dışıdır diye .En azından medya olarak sorumluluğunuzu yerine getirseniz .yüreklerimiz dayanmıyor .29 ekim vesilesi ile kurtuluş savaşının ,Özgür devlet olmanın önemi vs .

Başüstüne Efendim!

Şöyle sağa sola bakıyorum, “dünyada nasıl bizde nasıl” mukayesesi yapıyorum.  Ben hala “hata bende mi” muhasebesi yaparken, bilançoda hep yöneticilerin baskıcı düzenle personeli idare ettikleri, kraldan çok kralcı oldukları hesabın sonuç kısmında görülüyor.

Havacılık sektörünün çalışanları bugünkü iktidarın “Baskıcı, senden olan/benden olan” anlayışıyla, alt yöneticilerde çok daha bir büyük bir mobbing tarzına bürünmüş durumda.

Aslında istenilen şu; tüm çalışanlar “Başüstüne Efendim” anlayışında olmalı, şefin, müdürün, daire başkanının, genel müdür yardımcılarının velhasıl iğneden ipliğe tüm yöneticilerin taleplerini sorgusuz sualsiz yapmalı.

Mesela, Sivil Havacılık Genel Müdürü her türlü insanı işe almalı, onlara tüm gizli ya da normal evraklara ulaşma imkanı vermeli. Bu kişilerin devlet memuru olmasına gerek olmadığına dair kararı da Sivil Havacılık Genel Müdürü vermeli ve bu kararlara devlet ciddiyeti açısından, sakınca açısından hiç kimse itiraz edememeli ve “Başüstüne Efendim” demeyi bilmeli.

Es kaza gemileri yakmış, devletin çıkarlarını her şeyden önde tutan bir vatansever için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde cadı avı başlatılsın ve kimsenin sesi çıkmayarak “Başüstüne Efendim” deyip kenara çekilmesi mi istenmektedir?

Mesela, DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, hakkında önemli iddialar olan Uğur Hızal ile VIP’den geçmeli (Hangi hakla geçiyorsa) kimse ona “Bu adam kim, hangi hakla buradan geçebiliyor” sorusunu yönetmemeli ve “Başüstüne Efendim” demeli. Ve aynı Uğur Hızal Çukurova Havalimanı koordinatörü olsun. Peki, bu koordinatörlük Hüseyin Keskin’den mi geçti diye kimse sormasın ve herkes “Başüstüne Efendim” demeli öyle mi?

THY’de, TGS’de, THY Teknik’te - Turkish DOCO’da aslında tüm iştiraklerde Ahmet Bolat abimiz ne derse o olsun diğerleri “Başüstüne Efendim” desin kenarda dursun.

Söylemek istediğim şu;

Havacılık sektörü bağsız başsız. Bugün Ankara’dan yönetilen ülkemizde hak hukuk, adalet madalet kalmadı. Sadece yolunu bulanlarla, işini bilenlerin rahat gezdiği bir ülkenin havacılık çalışanları olarak artık açlık sınırında yaşayanlar da var.

Geçen hafta yazdığım köşe yazısı açık bir delildir ki, insanlar açlıkla karşı karşıya. Yetmiyor, yetmiyor.

Artık “Başüstüne Efendim” karın doyurmuyor. Milletin yaşam standartlarını yükseltmek için işçinin teri kurumadan ücretini ödemek yetmeyecek, açlık her geçen gün cinnete dönüşecektir.

REZA ZARRAP CEO’SU YİNE CELALLENMİŞSİN…

Hava İş Yapı Kooperatifi ile ilgili ne zaman gerçekler Airporthaber aracılığı ile ayyuka çıksa ortalıkta bir anda yalan furyası dolanıyor.

Marifetli CEO Ş.N yine sallamış.

Şimdi şunu izah et; genel kurul neden iptal edildi?

Tescil edildiniz mi?

Hayal dünyasında çok senaryo yazarak milleti oyalamayın Sayın Zarrap CEO’su.

Sizden beklenti gazeteci veya sizin tabirinizle “sözde gazeteci’nin” doğrularını inkar etmek değil, milletin evini vermektir, yaptırmaktır, aldığınız her kuruşun hesabını vermektir, aidatların nereye gittiğini açıklamaktır.

Göreve geldiğiniz günden beri millete, eski yöneticilere, sizinle karşıt görüşlü olanlara iftira, ya da imalı sözler söyleyip kendinizi temize çıkartma yönünü değil işinizi yapın.

Bakın hakkınızda bilirkişilerle temasa geçtiğiniz, bu kişilere önerilerde bulunduğunuz iddiaları var.  Hatta bilirkişi dediğinizi yapmadığı, kendi işini yaptığı için “rüşvet istedi” şeklinde şikayetçi olduğunuz biliniyor.

Ve soruluyor ki; madem bu bilirkişi rüşvet istedi anında neden suç duyurusu yapmadınız, mahkemeye bilgi vermediniz, bilirkişiyi reddetmediniz?

Haydi buyurun REZA ZARRAP CEO’su konuşun…

Neden?

Başüstüne Efendim!

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

SHGM panayırı ~ 6 ay önce
Bu tügvalılar için adam başı 100k ödenirken SHGM yıllardır zarar ediyor. Adam başı 80 k kazanan bu solvera pusula şirketlerinin sahibi kimdir. Sadece bu kurumdan aylık 10 milyon kazanan adamın tek ihtiyacı excel açan bir bilgisayar. Arada paylarını alıp susanlar kimlerdir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 ay önce
Bu iş yerinde ağır mobbing’e uğramaktayız!!! Yetkililerin dikkatine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs isci ~ 6 ay önce
Boşuna yaziyoruz tgs yönetimi ramp çalışanları değer vermiyor umrunda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgszm ~ 7 ay önce
Mesai mesai mesai Dinlenmeden mesai uykusuz yorgun bitkin şekilde mesai...İSG eğitimde kaza sebeblerinden Bahsederler,ama uygulanmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utem ist ~ 7 ay önce
Sayın Ali bey öncelikle teşekkür ediyorum sıkıntılarımızı kaleme aldığınız için Biz tgs çalısanları torpil adam kayırma olayından bıktık ucak temizlik biriminde çalısıyorum kordınasyon şefine sıkıntılarımızı söylüyoruz adamına göre davranıp dinlemiyor bile 9 yıldır çalsııyorum şoförüm artık yükselmek istedigimi söyleyince olmaz yasak diyor ama kendi adamlarını hep yanına çekti kendi müdür olamadı diye küstü 15 gün işe gelmedi şimdi böyle töneticilerin oldugu yerde nasıl liyakat var diyelim biz işten bıkmadık yöneticilik vasfını hak etmiyen kişilerden bıktık TGS yönetiminden rica ediyoruz ist utem kordinasyon şefini araştırsınlar kadı müdürümüz sizlerden rica ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Air çalışanı ~ 7 ay önce
Slm Ali bey yazılarınızı yakından takip ediyorum ben Onur Air çalışanı olarak sizden rica ediyorum Cankut beyle iletişime geçiniz ve bize bilgi verin size güveniyoruz devlete olan bütün borçları ödemiş ama bizim alacaklarımız duruyor herkesin hayatı altüst oldu evini satan arabasını satan eşinden boşanan bir sürü şeyler oldu bir tanede Allah'ın kulu çıkıpta bize açıklama yapmadı ha bugün ha yarın diye ümitle bekledik ama sabrımız kalmadı artık Ali bey bari siz Allah rızası için Cankut beye ulaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs personel ~ 7 ay önce
Buraya yazmayın kimsenin umurunda değil boşuna parmakları yormayın cimer yazın diycem oda ne kadar faydalı ayrı konu kendi yaginda kavrulursan piceriz.kendi işimizi yapmamız lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sizden ricam ~ 7 ay önce
Ali Bey , sesimiz olmanız çok güzel. Bu konuda size teşekkür ederiz ; fakat yıllardır thy’de değişmeyen km dış yatı harcırahlarını dile getirirseniz ve birde artık malesef kuş kadar kalan maaşlardan bahsetseniz size minnettar oluruz. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 ay önce
Anca buraya yorum yaparak şikayetlerimizi dile getirebiliyoruz. Avrupada aynı işi yapanlar sendikalı oldukları için grev, iş yavaşlatma yapabiliyorlar. Köleyim, kölesin, köleyiz. Yorum yapmakta işe yaramıyor. Hadi kalkın iş yavaşlatalım desem organize olsak sadece uçak altı birlik olur memurlar yusuf yusuf. İşten çıkartıldığın an dışarda gençlik kollarından bir sürü insan sırada bekliyor :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 6 ay önce
Yaw he he!..
AirPort olarak ~ 7 ay önce
Bu yürekler acısı sahneler için sivillere ,çocuklara yönelik saldırıları kınayan .Hamas da İsrail devlet terörüde insanlık dışıdır diye .En azından medya olarak sorumluluğunuzu yerine getirseniz .yüreklerimiz dayanmıyor .29 ekim vesilesi ile kurtuluş savaşının ,Özgür devlet olmanın önemi vs .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000