21 Ocak 2009, Çarşamba 15:00:38

HAVAŞ gücüne güç kattı

Temsa Global AŞ'nin Adana'daki tesislerinde ürettiği 20 otobüs Havaş filosunda yerini aldı.

Temsa Global AŞ'nin Adana'daki tesislerinde ürettiği 20 otobüs Havaş filosunda yerini aldı. Son olarak yurt çapındaki 14 havaalanında yolcu taşımacılığı ve yer hizmetleri veren Havaş'ın Temsa Global'den 8 Safir ve 12 Powerbus otobüsü törenle teslim alarak filosunu güçlendirdiği ifade edildi.

Temsa Global AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Temsa'nın turizm, kısa ve orta mesafeli taşımacılıkta en çok tercih edilen otobüsü Safir ve Powerbus modellerinin taşımacılık sektörünün önde gelen firmaları tarafından tercih edildiği belirtildi.

Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel'in, ''Filoda Temsa markalı araçların sayısının artmasından son derece mutluyuz'' ifadelerine yer verilen açıklamada, şunları kaydettiği belirtildi: ''Temsa markalı araçlarımız kalitesi, konforu ve ekonomik işletim maliyetleriyle hem müşterilerimizin hem de bizim ihtiyaçlarımızı tam olarak karşılıyor. Ayrıca yerli üretimde dünya standartlarının aşılmasından gurur duyuyorum. Temsa Global ile uzun yıllardır süren işbirliğimiz, filomuza eklediğimiz her yeni araç ile de devam edecek.''

Temsa Global AŞ Otobüs İş Birimi Genel Müdürü Ahmet Özşahin'in de törendeki konuşmasında, ''Temsa Global olarak gerek üretim, gerekse satış ve pazarlama faaliyetlerimizde yaptığımız yatırımlarla hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyor, dünya standartlarında ürünler üretiyoruz'' şeklinde konuştuğu bildirildi.

Özşahin, 2006'da kurdukları Ar-Ge şirketlerinin, şehir içi ve şehirler arası taşımacılığa yönelik konforlu ve güvenli araçları geliştirmek için hiç durmadan çalıştığını belirterek, ''Havaş gibi Türkiye'nin alanında öncü bir kuruluşunda her dönem tercih edilerek çabalarımızın başarıya ulaştığını görmek gerçekten gurur verici'' ifadesini kullandı. Törene Temsa Global CEO'su Mehmet Buldurgan ile davetlilerin katıldığı belirtildi.

HAVAŞ gücüne güç kattı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000