02 Kasım 2016, Çarşamba 11:01:23

Havaş da artık cepte!

Türkiye’nin sektörde öncü yer hizmetleri kuruluşu Havaş, yolcuların seyahatlerini kolaylaştıracak, paydaşlarının ise yer ve antrepo hizmetleri faaliyetlerinde bilgilere erişimine hız kazandıracak mobil uygulamasını hayata geçirdi.
  • Bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Sektörün dedikodu veya adam kayırmacılıktan çok butür yeniliklere ihtiyacı var. Bunları yapmak ise iyi yetişmiş, sağlam ve doğru bir ekiple olur. Bunun içinde şirkette liyakat olması gerekir. İşte Havaş ta bu durumun mevcut olduğunu düşünüyorum. Şu anki genel müdürünün de en alttaki kademelerden yükselerek geldiğini biliyorum. Ülkede havacılık şirketlerinin çoğunda olan durum bunun tam tersi. Havaş'ın bu açıdan çok şanslı olduğunu ve iyi bir ekibe sahip olduğu tahmin etmek güç değil. Emeği geçen herkese teşekkürler!!!
  • zaten 3 tane yer hizmeti kuruluşu var. ikisi her türlü duyuruya sektörünün önü şirketi diye başlıyor. sizce hangisi öncü.veya bu öncülük neye göre belirleniyor.
  • İndirdim güzel bir uygulama olmuş, emeği geçen herkese tebrikler. Telefon kullanan kişi sayısı dikkate alındığında Mobilde daha ilerlenecek çok yol var, ihtiyacı dinleyen tüm firmalar sektörden bir adım daha öne geçeceklerdir, yolunuz açık olsun.
  • Cebe giriyor ama bizim cebe girenler eksiliyor kendine gel havas trilyonlar verip otobüs vs aliyosun bizlere gelince kedi kesiliyosun !!!!
  • Ne oldu AYT ve ADB ?
  • "Cebe girdi" yazısını görünce bende operasyon yapıldı, Kayyum atandı sandım :-))

Türkiye’nin sektörde öncü yer hizmetleri kuruluşu Havaş, yolcuların seyahatlerini kolaylaştıracak, paydaşlarının ise yer ve antrepo hizmetleri faaliyetlerinde bilgilere erişimine hız kazandıracak mobil uygulamasını hayata geçirdi.   

Türkiye’de yer hizmetleri sektörüne yön veren kuruluşlardan olan ve uluslararası alanda da adından söz ettiren Havaş, havalimanları ile şehir merkezleri arasında sunduğu transfer hizmetinde yolcuların seyahatlerini kolaylaştıracak, yer hizmetleri ve antrepo hizmetleri sunduğu paydaşlarının ise bilgiye erişimlerini hızlandıracak mobil uygulamasını hayata geçirdi. Türkiye’de yer hizmetleri sektöründe bir ilk olan ve TAV Bilişim Hizmetleri işbirliğiyle hazırlanan uygulamayla, havalimanlarına ulaşımda güzergah, saat ve en yakın durak bilgilerinin yanı sıra havayoluyla seyahat eden yolcuların kayıp bagajlarıyla ilgili güncel bilgilere erişmeleri mümkün. Havaş Mobile uygulaması, IOS ve Android tabanlı tüm akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘’Ülkemizde 19 ilde 37 farklı güzergahta havalimanları ve şehir merkezleri arasında yolcu taşımacılığı hizmetimizle, yılda yaklaşık 5 milyon yolcuya ulaşıyoruz. Ayrıca, Türkiye, Letonya, Almanya ve Suudi Arabistan’da 32 istasyonumuzla çok sayıda havayolu şirketine yer hizmetleri ve antrepo (kargo) hizmetleri sunuyoruz. Bu doğrultuda, tüm hizmetlerimizi yeni teknolojik altyapılarla geliştirerek odak noktamız haline getirdiğimiz müşteri memnuniyetini sürdürülebilir kılmak ve çıtayı daha yukarı taşımak üzere çalışmalarımızı hep daha iyisi için sürdürüyoruz. Geliştirdiğimiz mobil uygulama ile bizi tercih eden yolcularımızın ve tüm paydaşlarımızın bilgiye erişimlerini dijital bir platformda daha hızlı ve rahat hale getirerek seyahat deneyimlerindeki konforu artırmayı hedefledik. Geliştirdiğimiz hizmetlerimizle Türkiye’de sektöre yön vermeye devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz mobil uygulama ile bir ilki daha gerçekleştirdik. Uygulamanın şimdiden gördüğü yoğun ilgiden memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü ve TAV Havalimanları Holding CIO’su Binnur Güleryüz Onaran, “Havalimanı bilişim çözümleriyle 3 kıtada, 31 havalimanına hizmet veren TAV Bilişim Hizmetleri, yolcu memnuniyetini tüm operasyonlarının odağına koyarak en yeni teknolojiler ve trendleri takip ederek ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Bunun en son örneğini "HAVAŞ Mobile" uygulamamız ile görüyoruz. Türkiye’nin sektörde öncü yer hizmetleri kuruluşu Havaş için TAV Bilişim Hizmetleri tarafından geliştirilen uygulama ile, havalimanlarına ulaşımda güzergah, saat ve en yakın durak bilgilerinin yanı sıra havayoluyla seyahat eden yolcuların kayıp bagajlarıyla ilgili güncel bilgilere kolaylıkla erişim sağlanabiliyor. Bu sayede yolculuklar daha kolay ve güvenli bir hale gelirken, geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizin havacılık sektöründe yer alan farklı hizmet kuruluşları tarafından da kullanılıyor olması gücümüze güç katıyor” dedi. 

Türkçe ve İngilizce dil desteği sunan mobil uygulamada kullanıcılar; Otobüs Hizmetleri, Yer Hizmetleri ve Antrepo Hizmetleri ana başlıklarında, ilgili içeriklere göre en hızlı ve doğru bilgiye erişebiliyor. Otobüs Hizmetleri ara yüzünde yolcular; havalimanı ve şehirlere göre güzergah ve saat bilgilerine ulaşırken, ‘En Yakın Durak’ fonksiyonuyla da bulundukları bölgeye en yakın Havaş durağının yol tarifini alabiliyor. Yer Hizmetleri ara yüzünde, Havaş’ın yer hizmetleri faaliyetlerine ilişkin tüm bilgi ve talep sistemine erişimin yanı sıra ‘Kayıp Bagaj Takibi’ sekmesinde ilgili havayolu şirketinin bagaj takip sistemine hızla ulaşılabiliyor. Antrepo Hizmetleri bölümünde ise ‘Konşimento Sorgulama’ gibi fonksiyonlarla kargo takibi yapılabiliyor. Havaş’ın mobile uygulaması, iPhone, iPad ve Android cihazlara Havaş Mobile ismi ile indirilebiliyor.

Havaş da artık cepte!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Çok Yerinde vede Öncü ~ 7 yıl önce
Bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Sektörün dedikodu veya adam kayırmacılıktan çok butür yeniliklere ihtiyacı var. Bunları yapmak ise iyi yetişmiş, sağlam ve doğru bir ekiple olur. Bunun içinde şirkette liyakat olması gerekir. İşte Havaş ta bu durumun mevcut olduğunu düşünüyorum. Şu anki genel müdürünün de en alttaki kademelerden yükselerek geldiğini biliyorum. Ülkede havacılık şirketlerinin çoğunda olan durum bunun tam tersi. Havaş'ın bu açıdan çok şanslı olduğunu ve iyi bir ekibe sahip olduğu tahmin etmek güç değil. Emeği geçen herkese teşekkürler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangisi öncü. ~ 7 yıl önce
zaten 3 tane yer hizmeti kuruluşu var. ikisi her türlü duyuruya sektörünün önü şirketi diye başlıyor. sizce hangisi öncü.veya bu öncülük neye göre belirleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
İndirdim güzel bir uygulama olmuş, emeği geçen herkese tebrikler. Telefon kullanan kişi sayısı dikkate alındığında Mobilde daha ilerlenecek çok yol var, ihtiyacı dinleyen tüm firmalar sektörden bir adım daha öne geçeceklerdir, yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hvs ~ 7 yıl önce
Cebe giriyor ama bizim cebe girenler eksiliyor kendine gel havas trilyonlar verip otobüs vs aliyosun bizlere gelince kedi kesiliyosun !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 7 yıl önce
Ne oldu AYT ve ADB ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıranı bekle... ~ 7 yıl önce
az kaldı sıra sana da gelecek!
Herşey Cepte ~ 7 yıl önce
"Cebe girdi" yazısını görünce bende operasyon yapıldı, Kayyum atandı sandım :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
q ~ 7 yıl önce
ah keşke
düzen ~ 7 yıl önce
her şey bitti de sıra buna geldi, bi androidiniz eksik kalmıştı
muhshsha ~ 7 yıl önce
Ashshdhshsj:):):)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000