02 Mayıs 2017, Salı 11:12:16

Havaş en etik şirket seçildi

Türkiye’nin sektör lideri yer hizmetleri kuruluşu Havaş, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘ETİKA 2016 Türkiye’nin En Etik Şirketleri’ çalışması kapsamında ödüle layık görüldü.
  • Tm havai gerçekten çok köklü ve tarihi olan bir şirket öylede kalacak ancak.. Maaş konusunda en alt kesime vermiyor arkadaş. Posta başı ve üstü alıyor parayı ikramiyeyi yazık günah çıkıp şu kadar uçak yaptık şu kadar para kazandık diye açıklama yapıyo ancak işçiye vermiyor. 2015 de kaldırılan ikramiye 2019 itibari ile eridi gitti bunu en basit örneği ile asgari ücretle dışarda çalışan arkadaşın maaşı hesaplamak basit. Konuda geçelim işe yeni giren işçi ile aradaki fark 100 lira bu 100 lira ikramiyemi yoksa deneyimli personel farkımı. TGSnin yarısı havaşın değilmi adamlar maaşlarının ardından birde bi maaş prim aldı bizler havaşın elemanı emekçisi değilmiyiz. Keşke kurumsal olduğu kadar çalışanına cömertte olabilse ne iyi olurdu
  • 15 yıl Havaş da çalıştım ve ayrıldım, yazılanlara bakıyorum da hem ekmeğini yiyeceksin hemde ... işden memnun kalmazsan ayrılır başka işe bakarsın, maaşı az diyenler maaşı fazla olan işe girersin neden bu kadar sitem ediliyor, ben her döneminde çalıştım, şimdiki yönetime laf söyleyenlere hitaben; biz bir a4 kağıdını bulamadığımız arkası yazılı olan kağıtlara çok fotokopi çektik siz o dönmede olsaydınız çıldırırdınız demek ki, Havaş zaten etik kurumsal bir şirket Yönetimi kutluyorum ve başarılarının devamını dilerim.
  • Kürşat Bey çok değerli bir insan ve Havaş'ı çok güzel temsil ediyor Havaş en etik şirket zaten sadece onaylanmış
  • Havaş gerçekten kurumsal bir şirket. Her kurumda kendini bilmezler var tabiki sonradan ne olduğunu unutup kendini şaşıranlar, hertürlü karaktersizliğe sahip olanlar...Ancak Kürşat Bey çok değerli bir insan ve Havaş'ı çok güzel temsil ediyor.Bende ekmeğini yiyenlerdenim ve şimdi geriye baktığımda çok güzel kazanımlarımın olduğunu düşünüyorum...Tebrikler Havaş:)
  • Etik? Liyakat? Antalya istasyonuna gelin de bir görün şuanda neler oluyor. Yeni başmüdür geldiğinden beri ben böyle bir değişim görmedim daha önce. Konuşmalarında departman değiştirip tecrübe kazanan insanların önünü açacaklarını söyleyen zihniyet sadece kendine çalışır oldu. Kutuplaşma had safhada. Müdüre hanımın yurtdışı gezisi arkadaşı ramp muduru krallığını ilan etti istasyonda. Lojistik planlama ve şimdide harekat departmanını kanatları altına aldi. Mudure hanımın ne kadar eşi dostu varsa bi yerlere geliyor. Bunları kimsenin görmemesi bilmemesi mümkün değil bence sadece 3 maymunu oynuyorlar.
  • Havaş evet ilik işe başlamam 1996 / 2015 yılları arasında çalıştım işçi şöför kadrosuyla işe başladım makinist kadrosuyla işten ayrıldım havaşta çalışmak ayrıcalıktır Genel müdürlükten aprondaki işçi arkadaşlara tebrikler Yorumlara bakılırsa arkadaşlar biraz zorluk çekmişler şirkrt havaş arkadaş tekstil firması deyil iş anlayışı iş terbiyesi almış olduğunuz eyitim bizlere verilen önem varsa eski çalıştığınız yerde merak üzerine havalimanı deyip gelmiyeceksiniz arkadaş evet maaşlarınız zamanında hesaba yatar beklemezsiniz ayın onu onbeşi ne kadar beklemezsiniz
  • Havacilik sektorunun 100 karali. Modern kolelik sisteminin basi. Istasyon sefleri ve mudurler haric geriye kalanlarin calisma saatleri bile belli degil utanmasalar 24 saat calistiracaklar.aldiklari Maas asgari ucret.hic bir zaman yarinin garantisi yok.her an isine son verilir.havasmi bir daha dusunun derim
  • Yıl 2011 izmir istasyonu 10 aylık sözleşme yaptılar.çalıştık Sözleşme bitince hafta izinli günümde çagırdılar Ogünde önemli işlerim var telefon açtım yarın gelsem olurmu diye senmisin diyen.Yani dicem bigün sonra çıkar çıkarmadılar o gün çıkardılar neden tazminat haketmiyeyim diye işte bukadar ETİK ŞİRKET.
  • Esas sıkıntı genel müdürlük İK da. Balık baştan kokmuş. Ah oya hanım ah. Seni çok özlüyoruz.
  • Yahu nasıl da komik bir haber bu. Haykirdim resmen. Havas ve etiklik. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Sadece Dalaman istasyonunu bi mercek altina almaniz yeter.

Türkiye’nin sektör lideri yer hizmetleri kuruluşu Havaş, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘ETİKA 2016 Türkiye’nin En Etik Şirketleri’ çalışması kapsamında ödüle layık görüldü.

Türkiye’de yer hizmetleri sektörüne yön veren kuruluşlardan olan ve uluslararası alanda da adından söz ettiren Havaş, Türkiye'de etik bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kurulan Türkiye Etik Değerleri Merkezi (EDMER) tarafından düzenlenen ‘Etika 2016 Türkiye Etik Ödülleri’nde en etik şirketler arasında yer alarak ödüle layık görüldü. Havaş; etik ve iş ahlakı farkındalığı yaratmak, etik bilincini yaygınlaştırmak ve gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek amacıyla her yıl düzenlenen Etika 2016 Türkiye Etik Ödülleri kapsamında, etik uygulamalarıyla öne çıkan şirketler arasına girerek ‘Türkiye Etik Ödülü’nün sahibi oldu.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘’Sektörümüzde ilk ve öncü kuruluş olma misyonumuz ve kurumsal değerlerimiz doğrultusunda, tüm faaliyet ve işbirliklerimizi etik çalışma anlayışımız temelinde sürdürüyoruz. Kökleri 84 yıl öncesine dayanan ve sürekli inovasyona, başarı çıtasını daha da yükseğe taşımaya odaklanan şirketimiz; çekirdek değerlerlerine bağlı, çalışanlarına, paydaşlarına ve çevreye duyarlı bir etik anlayışı, değişmez bir parça olarak kimliğinde taşımaktadır. Bu yaklaşımımızın bir göstergesi olarak, ‘Etika 2016 Türkiye Etik Ödülü’ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Etik bilincini artırmak ve gençlere bu anlamda örnek olmak açısından yaptığı çalışmalar nedeniyle Etik Değerler Merkezi’ne de teşekkür ederim’’ dedi.

EDMER’in, 64 sorudan oluşan anketine katılan ve uluslararası standartlara göre yapılması gerekenlerin %70’den fazlasını yerine getiren şirketler, ETİKA 2016 Türkiye Etik Ödülü’nü almaya hak kazandı. EDMER tarafından 2012 yılından bu yana verilen Türkiye’nin En Etik Şirketleri Ödülleri; Etik Değerler, Etik Kültür, İtibar Yönetimi, Kurumsal Yönetim, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Liderlik, Yaratıcılık, Önderlik ve Uyum Yönetimi kategorilerinde yer alan standartlara uyum sağlayan şirketler arasından belirleniyor.
 

Havaş en etik şirket seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Kurumsal ~ 5 yıl önce
Tm havai gerçekten çok köklü ve tarihi olan bir şirket öylede kalacak ancak.. Maaş konusunda en alt kesime vermiyor arkadaş. Posta başı ve üstü alıyor parayı ikramiyeyi yazık günah çıkıp şu kadar uçak yaptık şu kadar para kazandık diye açıklama yapıyo ancak işçiye vermiyor. 2015 de kaldırılan ikramiye 2019 itibari ile eridi gitti bunu en basit örneği ile asgari ücretle dışarda çalışan arkadaşın maaşı hesaplamak basit. Konuda geçelim işe yeni giren işçi ile aradaki fark 100 lira bu 100 lira ikramiyemi yoksa deneyimli personel farkımı. TGSnin yarısı havaşın değilmi adamlar maaşlarının ardından birde bi maaş prim aldı bizler havaşın elemanı emekçisi değilmiyiz. Keşke kurumsal olduğu kadar çalışanına cömertte olabilse ne iyi olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nejdet ~ 6 yıl önce
15 yıl Havaş da çalıştım ve ayrıldım, yazılanlara bakıyorum da hem ekmeğini yiyeceksin hemde ... işden memnun kalmazsan ayrılır başka işe bakarsın, maaşı az diyenler maaşı fazla olan işe girersin neden bu kadar sitem ediliyor, ben her döneminde çalıştım, şimdiki yönetime laf söyleyenlere hitaben; biz bir a4 kağıdını bulamadığımız arkası yazılı olan kağıtlara çok fotokopi çektik siz o dönmede olsaydınız çıldırırdınız demek ki, Havaş zaten etik kurumsal bir şirket Yönetimi kutluyorum ve başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AytOps ~ 6 yıl önce
İnsanların hepsi tazminat derdine çalışıyorlar. Unutmamak gerekiyor ki önümüzde memnuniyet anketi var. Sonuçlar şeffaf olsa da görsek baştakilerin suratlarını. Bugun tazminatını alıp giden var mı deseler kimse kalmayacak OPS , Yhm ve ramp de. Canına tak edenler bu saçma yönetimde tazminatlarını da yakıp gidiyorlar. Büyük değişiklik gerekiyor büyük
Havaşın sahibi ~ 5 yıl önce
az kaldı tazminatımı almaya havaşın etik şirket olduğunuda nereden çıkardınız şirket içinde şirket kurulmuş kurumsal firmadır etikmiş puahaha
nejdet ~ 6 yıl önce
Kürşat Bey çok değerli bir insan ve Havaş'ı çok güzel temsil ediyor Havaş en etik şirket zaten sadece onaylanmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir zamanlar ~ 7 yıl önce
Havaş gerçekten kurumsal bir şirket. Her kurumda kendini bilmezler var tabiki sonradan ne olduğunu unutup kendini şaşıranlar, hertürlü karaktersizliğe sahip olanlar...Ancak Kürşat Bey çok değerli bir insan ve Havaş'ı çok güzel temsil ediyor.Bende ekmeğini yiyenlerdenim ve şimdi geriye baktığımda çok güzel kazanımlarımın olduğunu düşünüyorum...Tebrikler Havaş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karabela ~ 7 yıl önce
Etik? Liyakat? Antalya istasyonuna gelin de bir görün şuanda neler oluyor. Yeni başmüdür geldiğinden beri ben böyle bir değişim görmedim daha önce. Konuşmalarında departman değiştirip tecrübe kazanan insanların önünü açacaklarını söyleyen zihniyet sadece kendine çalışır oldu. Kutuplaşma had safhada. Müdüre hanımın yurtdışı gezisi arkadaşı ramp muduru krallığını ilan etti istasyonda. Lojistik planlama ve şimdide harekat departmanını kanatları altına aldi. Mudure hanımın ne kadar eşi dostu varsa bi yerlere geliyor. Bunları kimsenin görmemesi bilmemesi mümkün değil bence sadece 3 maymunu oynuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ertan ~ 7 yıl önce
Havaş evet ilik işe başlamam 1996 / 2015 yılları arasında çalıştım işçi şöför kadrosuyla işe başladım makinist kadrosuyla işten ayrıldım havaşta çalışmak ayrıcalıktır Genel müdürlükten aprondaki işçi arkadaşlara tebrikler Yorumlara bakılırsa arkadaşlar biraz zorluk çekmişler şirkrt havaş arkadaş tekstil firması deyil iş anlayışı iş terbiyesi almış olduğunuz eyitim bizlere verilen önem varsa eski çalıştığınız yerde merak üzerine havalimanı deyip gelmiyeceksiniz arkadaş evet maaşlarınız zamanında hesaba yatar beklemezsiniz ayın onu onbeşi ne kadar beklemezsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 7 yıl önce
Havacilik sektorunun 100 karali. Modern kolelik sisteminin basi. Istasyon sefleri ve mudurler haric geriye kalanlarin calisma saatleri bile belli degil utanmasalar 24 saat calistiracaklar.aldiklari Maas asgari ucret.hic bir zaman yarinin garantisi yok.her an isine son verilir.havasmi bir daha dusunun derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskiçalışan ~ 7 yıl önce
Yıl 2011 izmir istasyonu 10 aylık sözleşme yaptılar.çalıştık Sözleşme bitince hafta izinli günümde çagırdılar Ogünde önemli işlerim var telefon açtım yarın gelsem olurmu diye senmisin diyen.Yani dicem bigün sonra çıkar çıkarmadılar o gün çıkardılar neden tazminat haketmiyeyim diye işte bukadar ETİK ŞİRKET.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 7 yıl önce
Esas sıkıntı genel müdürlük İK da. Balık baştan kokmuş. Ah oya hanım ah. Seni çok özlüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground Operations ~ 7 yıl önce
Yahu nasıl da komik bir haber bu. Haykirdim resmen. Havas ve etiklik. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Sadece Dalaman istasyonunu bi mercek altina almaniz yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000