29 Eylül 2014, Pazartesi 11:35:14

LUFTHANSA'DA YARIN GREV VAR!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’da çalışan pilotların, toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle yarın greve gideceği bildirildi.
  • Şunların arabasını eşyasınıda almasak keşke. Düşmanlık yapmak neymiş görsünler ama biz kendi kendimizi yemekten mslesef bunları zengin etmeye devam :(
  • beter olsun Lufthansa thy düşmanı ve istanbula yapılacak 3. havalimanı düşmanılılar. türkiyedeki bazı medya kuruluşları ile birlikte el ele çalışıp çevre elden gidiyor deyip yaygara kopartıp 3. havalimanını yaptırmamak için var güçleri ile lobi yaptılar ama başaramadılar ne yazık ki. sormak lazım frankfurt havalanın etrafındaki çevre katliamına ne demek lazım. sormak lazım ya. sende çevre yok mu var yemezler ama. ama yine de her türlü engellemeleri yapmaya devam ediyorlar..neden Frankfurt merkez olmaktan çıkacak..ayrıca kuzey amerikada ve asyada ortadoğuda thy lufthansadan her geçen gün daha fazla yolcu çalıyor kalitesiyle hizmeti ile..

Almanya'da pilotların bağlı bulunduğu sendika Cockpit Birliği'nden (VC) yapılan açıklamada, salı günü grevin 08.00- 23.00 saatlerinde yapılacağı, bu kapsamda uzun menzilli uçuşların gerçekleştirmeyeceği belirtildi.

VC ve Lufthansa yönetimi arasındaki süren görüşmelerde Lufthansa, Lufthansa-Cargo ve Germanwings şirketlerine ait 5 bin 400 pilotun emekliliğe geçiş süreçleri ele alınıyor. Lufthansa şirketi, emeklilikle ilgili şimdiye kadar geçerli olan kuralları 2013 sonunda sonlandırılacağını açıklamıştı.

VC'nin bu yıl içinde yaptığı 4 ayrı grev nedeniyle toplam 4 bin 300 uçuşun iptal edildiği öğrenildi.

LUFTHANSA'DA YARIN GREV VAR!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şunların arabasını eşyasınıda almasak keşke. Düşmanlık yapmak neymiş görsünler ama biz kendi kendimizi yemekten mslesef bunları zengin etmeye devam :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
beter olsun Lufthansa thy düşmanı ve istanbula yapılacak 3. havalimanı düşmanılılar. türkiyedeki bazı medya kuruluşları ile birlikte el ele çalışıp çevre elden gidiyor deyip yaygara kopartıp 3. havalimanını yaptırmamak için var güçleri ile lobi yaptılar ama başaramadılar ne yazık ki. sormak lazım frankfurt havalanın etrafındaki çevre katliamına ne demek lazım. sormak lazım ya. sende çevre yok mu var yemezler ama. ama yine de her türlü engellemeleri yapmaya devam ediyorlar..neden Frankfurt merkez olmaktan çıkacak..ayrıca kuzey amerikada ve asyada ortadoğuda thy lufthansadan her geçen gün daha fazla yolcu çalıyor kalitesiyle hizmeti ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000