28 Ocak 2016, Perşembe 12:24:08

Germanwings'te skandal!

Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Germanwings Havayolları’na ait yolcu uçağını kasten Fransız Alpleri'ne düşüren yardımcı pilot Andreas Lubitz'in, doktoruna gönderdiği elektronik postalarında 'intihar edeceğini' yazdığı ortaya çıktı.
  • Bu zalimi Bu kadar insanlarin kanina giren Kahtili cehenem. Katrani Bir daha Buralarda gostermeyin . Milletin derdini debrestirmeyin, Aksi takdirde. Gelirim. Oralara. Haaaaaaaas. Uzak diyardan. Herkese selamlar.
  • böyle tiplerde batı ülkelerinde çıkıyor psikopat ve yalnız bi karakterin toplu katliama girişmesi bizde ise cinayetler bireyseldir, bu kültür farkından kaynaklanan bişi galiba bunuda fly by wire açıklasın.
  • Anlamadığım bir şey var. Her haber için saçma yorum yapmak mecburide ben mi bilmiyorum. Saçmalayanlar sanırım kendilerini ya mecbur hissediyorlar ya da espri yaptıklarını zannediyorlar :-(
  • Sibel kekillinin bir klibini izleseydi vazgeçerdi intahardan.
  • masum insanlarin canina nasil kiydi ya :( cok uzuldum yine.
  • otobüs varken uçağa binmek ahmaklıktan başka bir şey değil... alın size uçak...
  • soylicek laf bulamiyorum bu pilota.
  • Hikaye hepsi. Yazılı ve görsel medyanın her dediğine inanırsanız işiniz zor. Aylar sonra mı ortaya çıkmış? Nasılsa ölmüş giydir giydirebildiğin kadar
  • Pilotun uçak düşerken Murat Kekilli' den bu akşam ölürüm dinlediği söyleniyor doğru mu?
  • Pilotluk zaten stresli bir meslek...Hem pilotum hem bayanım ama anladım ki bazı şeyler erkeklerin seyrinde farklı ilerliyor...

Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Germanwings Havayolları’na ait yolcu uçağını kasten Fransız Alpleri'ne düşüren yardımcı pilot Andreas Lubitz'in, doktoruna gönderdiği elektronik postalarında 'intihar edeceğini' yazdığı ortaya çıktı.

Lubitz'in 24 Mart 2015'te Fransa'nın güneyinde dağlık bölgeye düşürdüğü uçakta yolcu ve mürettebatla birlikte 149 kişi hayatını kaybetmişti.

Fransız Le Parisien gazetesinin haberine göre, Lubitz'in bilgisayarda yapılan incelemeler sonucu ortaya çıkan elektronik yazışmalarda 27 yaşındaki pilotun ailesi, yalnızlığı, hastalığı ve pilot olma tutkusuyla ilgili bilgiler yer alıyor.

"SON ÇÖZÜM UÇURUMDAN ATLAMAK"

Doktoruyla yaptığı yazışmalarda, “Bazen her şeyi arkamda bırakmayı düşünüyorum. Son çözüm uçuruma atlamak” diye yazan Lubitz, yazışmalarında yalnızlıktan da yakınmış.

2009 yılına kadar sağlıklı olan, ancak 2014 yılında ruh sağlığı bozulan ve depresyona giren Lubitz'in, doktoruna muayene sırasında uyku sorunu yaşadığını ve günde en fazla 1-2 saat uyuyabildiğini de aktardığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında gözlerinden şikayetçi olan Lubitz'i muayene eden doktor, genç pilotun yaşadığı sorunun gözlerinde olmadığını, psikolojik olduğunu rapor etmişti.

Fransız gazetesinin haberine, söz konusu elektronik yazışmaların soruşturma dosyasında olup olmadığı ise henüz kesinlik kazanmadı. (Hürriyet)

Germanwings'te skandal!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Everest. Tepesi. 8888 metre ~ 8 yıl önce
Bu zalimi Bu kadar insanlarin kanina giren Kahtili cehenem. Katrani Bir daha Buralarda gostermeyin . Milletin derdini debrestirmeyin, Aksi takdirde. Gelirim. Oralara. Haaaaaaaas. Uzak diyardan. Herkese selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katliam ~ 8 yıl önce
böyle tiplerde batı ülkelerinde çıkıyor psikopat ve yalnız bi karakterin toplu katliama girişmesi bizde ise cinayetler bireyseldir, bu kültür farkından kaynaklanan bişi galiba bunuda fly by wire açıklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 8 yıl önce
Anlamadığım bir şey var. Her haber için saçma yorum yapmak mecburide ben mi bilmiyorum. Saçmalayanlar sanırım kendilerini ya mecbur hissediyorlar ya da espri yaptıklarını zannediyorlar :-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgür ~ 8 yıl önce
istediğimiz gibi yorum ypaarız? sen neden böyle bir yorum yapma gerekliliği hissediyorsun? sahibi misin buranın?
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Sibel kekillinin bir klibini izleseydi vazgeçerdi intahardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isim/rumuz ~ 8 yıl önce
kiyafetli mi kiyafetsiz mi?
Skandal ~ 8 yıl önce
Son anda intihardan vazgeçmiş diyorlar acaba bu durum mu aklına geldi de aniden vazgeçmek istedi?
pinar ~ 8 yıl önce
masum insanlarin canina nasil kiydi ya :( cok uzuldum yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tufan ~ 8 yıl önce
Sen de yeni türedin. "Ay kiyamam, yok cok üzüldüm" her habere ayni yorumlar.
Pinar ~ 8 yıl önce
gunahimi aliyosun. bugun yazmadim tufan * rekor*
otobüs ~ 8 yıl önce
otobüs varken uçağa binmek ahmaklıktan başka bir şey değil... alın size uçak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at ~ 8 yıl önce
at varken otobüse binmek ahmaklıktan baska bir sey degıl. alın size otobüs
Bisiklet ~ 8 yıl önce
Bisiklet varken at binmek ahmaklıktan başka bir şey değil. Alın size at.
otobüs ~ 8 yıl önce
böyle hiç düşünmemiştim. haklısın galiba @at
otobüs ~ 8 yıl önce
@Bisiklet kardeş, at bisikletten daha güvenli. sonuçta 2 tekerlekli bir şey. freni tutmaz, zinciri kopar, dengeni kaybedersin. ama at öyle değil. atın ölümü arpadan olsun.
Kaykay ~ 8 yıl önce
Kaykay varken bisiklet binmek de nedir?
Ayakkabı ~ 8 yıl önce
Ayakkabı varken kaykay, bisiklet, at, otobüs vs. niye?
Bisiklet ~ 8 yıl önce
At'ın üstünden attığı vakaları yok saymayalım @otobüs kardeş. Herkes binemez kolay kolay.
i ~ 8 yıl önce
soylicek laf bulamiyorum bu pilota.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon uygulaması ~ 8 yıl önce
Hikaye hepsi. Yazılı ve görsel medyanın her dediğine inanırsanız işiniz zor. Aylar sonra mı ortaya çıkmış? Nasılsa ölmüş giydir giydirebildiğin kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Androit Uygulaması ~ 8 yıl önce
tatava yapma, bas geç.
flyingisfreedom ~ 8 yıl önce
Katılıyorum kesinlikle eğer bir uçak kazasında pilot ve mürettebat ölmüşse kesin onlar suçludur..Geçmişteki uçak kazalarına bakın hepsinin nedeni pilot..yoksa o boeing,airbus..her neyse bunlarda üretim hatası olmaz,kontrolör hatası olmaz..bakım hatası olmaz..altimetre hatası olmaz..hava koşulları hiç olamaz özellikle pilot ölmüşse kesin pilot yapmıştır.
Who ~ 8 yıl önce
Sana mi
@Who ~ 8 yıl önce
Hayır kardeş, sana.
Skandal ~ 8 yıl önce
Pilotun uçak düşerken Murat Kekilli' den bu akşam ölürüm dinlediği söyleniyor doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SSkOREA ~ 8 yıl önce
Pilotluk zaten stresli bir meslek...Hem pilotum hem bayanım ama anladım ki bazı şeyler erkeklerin seyrinde farklı ilerliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000