04 Eylül 2010, Cumartesi 10:25:50

Germanwings'le sürpriz tatil fırsatları

Avrupa’nın önde gelen düşük tarifeli havayolu şirketi Germanwings’in son uygulaması "Blind Booking" ile yolcular sadece ne zaman seyahat etmek istediklerine karar veriyorlar, şehir ve otel seçimini ise Germanwings’e bırakıyorlar.
  • ekimden sonra yine yoklar...keşke 12 ay uçuşları olsa ve hannover,hamburg a da direkt uçuşları olsa....bu şirkete çok büyük bir talep var çünkü
  • hep gecikme hep gecikmeee.. hem gecenin bir yarisi ucup hemde 5 saat gecikmeee yapmayi nasil başarabiliyor bu şirkett!!! yeter artikk..çıksın şu alman şirketleri turk pazarindan...!!

Germanwings ekibi blind booking’i tercih eden ve tatil için nereye gideceklerine henüz karar vermememiş olan yolcularına, istedikleri tarih aralığında, havalimanına gelene kadar öğrenemeyecekleri süpriz bir destinasyona seyahat organize ediyor. 

Havalimanına gelene kadar nereye gideceklerini bilmeyen yolcuları bekleyen sürpriz destinasyonlardan bazıları Barselona, Budapeşte, Londra, Nis, Palma de Mallorca, Roma, Viyana ve Zagrep.

Germanwings’in blind booking uygulaması şu an Bonn/ Köln, Stuttgart, Berlin ve Hannover havalimanlarından yapılan seyahatlerde uygulanıyor. Germanwings, İstanbul’dan Köln/Bonn, Stuttgart ve Berlin’e direk, Hannover’a ise Stuttgart’tan aktarmalı olarak uçuşlarını gerçekleştiriyor.

Bayram tatilinde nereye gideceğine karar vermemiş yolcular için de bir alternatif oluşturan bu uygulama yolcuların planlı şehir ve iş hayatlarından koparak yeni bir deneyim yaşamasını hedefliyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden bayram tatilleri için rezervasyon yaptırabilirler.
 

Germanwings'le sürpriz tatil fırsatları

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ekimden sonra yine yoklar...keşke 12 ay uçuşları olsa ve hannover,hamburg a da direkt uçuşları olsa....bu şirkete çok büyük bir talep var çünkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hep gecikme hep gecikmeee.. hem gecenin bir yarisi ucup hemde 5 saat gecikmeee yapmayi nasil başarabiliyor bu şirkett!!! yeter artikk..çıksın şu alman şirketleri turk pazarindan...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000