19 Ekim 2010, Salı 12:09:19

Germanwings'in yolcu sayısında büyük artış

Uygun fiyatları ile Türk yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Alman Havayolu şirketi Germanwings Eylül ayında yolcu sayısını %20 arttırarak yılın yıldızı oldu.
  • bu aydan sonundan sonra yine yoklar 4 ay...aslında düsseldorf ve frankfurta da uçuş koysalar çok iyi olacak...o bölgede sadece kölne uçuyorlar,oranın da biletleri günler öncesinden bitiyor

Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketlerinden Germanwings Temmuz ve Ağustos ayında yakaladığı yolcu artışını Eylül ayında da sürdürerek %20 artışa imza attı ve başarılı grafiğini bu ayda da sürdürdü. 

Germanwings’in geçtiğimiz yıl Eylül ayında taşıdığı yolcu sayısı 684,615 iken bu yıl bu sayı 812,842’ye yükseldi. Yolcu sayısındaki bu artışla geçen seneye oranla %18.73’lik bir artış sağlandı.

Son üç ayda yolcu sayısında hiç durmaksızın artış sağlayan Germanwings başarılı grafiğini yılsonuna kadar sürdürmeyi planlıyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.
 

Germanwings'in yolcu sayısında büyük artış

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu aydan sonundan sonra yine yoklar 4 ay...aslında düsseldorf ve frankfurta da uçuş koysalar çok iyi olacak...o bölgede sadece kölne uçuyorlar,oranın da biletleri günler öncesinden bitiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000