18 Ağustos 2010, Çarşamba 15:52:44

GERMANWINGS’TEN BÜYÜK ATAK

Uygun fiyatları ile Türk yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Alman Havayolu şirketi Germanwings Temmuz ayında yolcu sayısını geçen yıla oranla %14.45 artırdı.
  • Başlıkta büyük atak denmiş ama haberde klasik şirket bilgileri var. Ben de yeni destinasyonlar mı eklediler diye sevinerek açtım haberi ama reklam kokan hareketler bunlar...
  • Iyı de bu haber değil ki... Reklam...
  • bide seferleri gündüz yapsa çok güzel olacak
Temmuz ayinda % 14.45 oranında yolcu sayısını arttıran Alman havayolu şirketi Germanwings, aldığı başarılı sonuçları yılsonuna kadar sürdürmeyi hedefliyor.

Avrupanin lider düşük tarifeli havayolu şirketlerinden olan Germanwings yetkilileri sene başından beri yolcu sayısında görülen artışı doğru rota secimi, kaliteli hizmet politikası ve uygun fiyatlarına bağlıyor.

Temmuz 2010 itibariyle toplam 829,198 yolcuya hizmet veren Germanwings'in bu sene hizmete soktuğu yeni merkezi Hannover'in ise doluluk oranı %81,8’e ulaşmıştır. Koln/Bonn, Sttutgart, Frankfurt ve Berlin havalimanlarında ki başarılı grafiğinde sürdürmeye devam eden Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg ve Dortmund’dan Türkiye’de İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere toplam dört noktaya uçuyor.

Yazın düzenlediği ek seferlerle Türkiye ve Almanya arasında önemli bir köprü oluşturan Germanwings ile 19 Euro'dan başlayan fiyatlarla seyahat etmek mümkün. 2010 yılında Germanwings'in Türkiye uçuşlarında ki doluluk oranı % 80'e ulaşmıştır.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.
GERMANWINGS’TEN BÜYÜK ATAK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Başlıkta büyük atak denmiş ama haberde klasik şirket bilgileri var. Ben de yeni destinasyonlar mı eklediler diye sevinerek açtım haberi ama reklam kokan hareketler bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iyı de bu haber değil ki... Reklam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bide seferleri gündüz yapsa çok güzel olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000