14 Temmuz 2008, Pazartesi 16:58:19

Germanwings devlere kafa tutuyor!

Germanwings İngiliz “Which” dergisi tarafından düzenlenen en iyi havayolu anketinde 71 uluslararası havayolu şirketini geride bırakarak kısa menzil uçan havayolları arasında ikinci sırada yer aldı.

Bu sonuca göre Germanwings Alman Havayolu şirketleri arasında en tepeye yerleşmekle kalmadı aynı zaman bugüne kadar tarihinde sadece iki defa verilmiş olan ''Excellent/Mükemmel“ sıfatının da sahibi oldu.

Germanwings, ayrıca ankette servis hizmeti kategorisinde; fiyat karşılığı alınan hizmet, uçak içi konfor, temizlik, kabin memurlarının güler yüzlülüğü, konfor, kolay check-in servisleri ile Singapore Havayolları ve Palm Air’in ardından üçüncü oldu.

Anket “Which” dergisisin 30,000’in üzerinde internet abonesinin katılımı ile gerçekleşti ve tüm havayolları sundukları hizmetler, check-in, kabin memurları, konfor, yemekler, uçak içi eğlence sistemleri ve müşteri memnuniyeti kriterleri ile değerlendirildi.

Germanwings, yaz uçuş programı çerçevesinde merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hamburg ve Dortmund’dan Türkiye’de İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere toplam dört noktaya uçuyor. Böylece Germanwings yaz sezonu boyunca Türkiye’ye haftada toplam 40 uçuş düzenliyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 tipi uçaklar ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden ya da Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

Germanwings devlere kafa tutuyor!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000