03 Eylül 2014, Çarşamba 17:06:20

AMAC AEROSPACE O YETKİYİ DE ALDI

Falcon 900 ve Falcon 900EX Easy iş jetlerinin EASA Part-145 ve SHY-145 bakım yetkisini 2014 başı itibarı ile kabiliyetleri arasına katan Amac Aerospace Turkey, Falcon 2000 bakım yetkisini de aldı.
  • Onurlu rumuzu ile yazan arkadaş hengi mevcut ekip? Falcon uçaklarındaki tecrübeyi nerede ne kadar zamanda kazanmışlar? Hava aracının tip eğitimi almakla bu iş olmuyor maalesef hele hele base bakım su an için çoooook zor yetki almak ayrı uygulama ayrı tecrübe tecrübe tecrübe senelerdir yurt dışı bakım yapan kuruluşlar bile zorlanıyor arızalarda ellerinde imkanları olsada bu konu şahsi tecrübelerimde sabittir bügün için buradaki bakım merkezini bırakın düşünmeyi aklımın ucundan bile geçirmem fiyat teklifi dahi almam.
  • Bakım merkezlerinin sarf malzeme yada komponent bulundurma gibi bir zorunlulukları yoktur, hatta pool anlaşması varsa bakım için gerekli tool ları dahi takımhanesinde bulundurmak zorunda değildir. Yeterki gelen denetçilere bunu ispatlayabilsin. Bakım anlaşmasının içeriğine göre de fiyat değişir.
  • Cevap a cevap yedek parçayı bakım merkezi temin eder uçak sahibi derseki ben temin edecem o zaman ayrı bakım merkezinin istemiş olduğu parçayı gerekli evraklarıyla ucuzda bulabilir yalnız bakım merkezi parçayı liste fiyatından belli bir komisyon koyarak uçak sahibinin getirmiş olduğu parçayı takar Buda çoğu zaman daha pahalı ya gelmekte üstelik zaman kaybı olmakta airtaksi uçakları her yattığı saat para kaybeder bakım merkezi uçak sahibinin getirmiş olduğu parça için para alır demiştim yukarıda örnek cessna bakım merkezlerinden bu konuda bilgi alabilirsiniz.
  • Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun
  • Hayırlı olsun .Mevcut ekip bunu başarabilecek kabiliyetteydi zaten sürpriz olmadı. Bilmeyenlere duyurulur.
  • Çok güzel bir gelişme, ülkemize hayırlı olsun...Uçak sahiplerinin bakım masraflarını azaltacaktır.
  • ozellikle yurt disinda bakim yaptirdiktan snra turkiyede bakim yaptirmak ucuz olsada bakim muhendislerinin tecrubesi nasil? Turkiye de bakim yapan diger bir businessjet bakim organizasyonundan hatirladigimiz gibi bakim tam anlamiyla yapilmalidir eksik degil imza atmak kolay onemli olan isi iyi yapmak.Hayirli olsun tekrardan...
  • Thy de var bu yetki diye biliyorum
  • Tecrübeleri ne kadar yedek parça stok durumu nedir

Falcon 900 ve Falcon 900EX Easy iş jetlerinin EASA Part-145 ve SHY-145 bakım yetkisini 2014 başı itibarı ile kabiliyetleri arasına katan Amac Aerospace Turkey, Falcon 2000 bakım yetkisini de aldı.

VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Turkey, SHY-145 Falcon 900/900EX EASy yetkisine 29 Ağustos 2014 tarihi itibarı ile Falcon 2000 ve Falcon 2000EX EASy bakım yetkisini ilave etti. Bakım yetkisi Falcon 900EX EASy, Falcon 2000 ve Falcon 2000EX EASy uçak tiplerinde hat ve  üs bakımını da kapsıyor. AMAC Aerospace Turkey Falcon 900/900EX EASy yetkisinin yanı sıra aldığı Falcon 2000 ve Falcon 2000EX EASy bakım yetkisi ile Falcon sahiplerini özel jetlerinin bakımı için yurt dışına gitmekten kurtarıyor.

Türkiye’nin önde gelen şirket ve yöneticileri tarafından kullanılan, çeşitli tiplerde toplam 18 adet Falcon uçak bulunuyor. Bunlardan 4 adedi Falcon 900, 11 adedi Falcon 2000, üç tanesi de Falcon 7X.

AMAC AEROSPACE O YETKİYİ DE ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Onurlu rumuzu ile yazan arkadaş hengi mevcut ekip? Falcon uçaklarındaki tecrübeyi nerede ne kadar zamanda kazanmışlar? Hava aracının tip eğitimi almakla bu iş olmuyor maalesef hele hele base bakım su an için çoooook zor yetki almak ayrı uygulama ayrı tecrübe tecrübe tecrübe senelerdir yurt dışı bakım yapan kuruluşlar bile zorlanıyor arızalarda ellerinde imkanları olsada bu konu şahsi tecrübelerimde sabittir bügün için buradaki bakım merkezini bırakın düşünmeyi aklımın ucundan bile geçirmem fiyat teklifi dahi almam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tecrübe ~ 10 yıl önce
3 ayda bir motora yağ atarak edinilen tecrübeye göre iddalı bir yorum.Siz buralarda yorum yazarken birileri tecrübe kazanmaya devam ediyor.hayırlı olsun tebrikler...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bakım merkezlerinin sarf malzeme yada komponent bulundurma gibi bir zorunlulukları yoktur, hatta pool anlaşması varsa bakım için gerekli tool ları dahi takımhanesinde bulundurmak zorunda değildir. Yeterki gelen denetçilere bunu ispatlayabilsin. Bakım anlaşmasının içeriğine göre de fiyat değişir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cevap a cevap yedek parçayı bakım merkezi temin eder uçak sahibi derseki ben temin edecem o zaman ayrı bakım merkezinin istemiş olduğu parçayı gerekli evraklarıyla ucuzda bulabilir yalnız bakım merkezi parçayı liste fiyatından belli bir komisyon koyarak uçak sahibinin getirmiş olduğu parçayı takar Buda çoğu zaman daha pahalı ya gelmekte üstelik zaman kaybı olmakta airtaksi uçakları her yattığı saat para kaybeder bakım merkezi uçak sahibinin getirmiş olduğu parça için para alır demiştim yukarıda örnek cessna bakım merkezlerinden bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SA ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurlu ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun .Mevcut ekip bunu başarabilecek kabiliyetteydi zaten sürpriz olmadı. Bilmeyenlere duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Power ~ 10 yıl önce
Çok güzel bir gelişme, ülkemize hayırlı olsun...Uçak sahiplerinin bakım masraflarını azaltacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ozellikle yurt disinda bakim yaptirdiktan snra turkiyede bakim yaptirmak ucuz olsada bakim muhendislerinin tecrubesi nasil? Turkiye de bakim yapan diger bir businessjet bakim organizasyonundan hatirladigimiz gibi bakim tam anlamiyla yapilmalidir eksik degil imza atmak kolay onemli olan isi iyi yapmak.Hayirli olsun tekrardan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacmalama ~ 10 yıl önce
adamlar easa dan almış shgm den değil:) sacmalama
cevap ~ 10 yıl önce
Bizim bakım mühendisleri yurt dışındakilere 1000 basar. Bir kere hepsi lisanslı ve lisanslarında ilgili uçakta çalışma yetkileri var. Yurt dışında kalifiye olmayan insanlara iş yaptırıyorlar. İmzayı yetkili birisi atıyor. Yurt dışını gözünüzde büyütmekten vazgeçin artık. Yoksa bir arpa boyu gidemeyeceğiz.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy de var bu yetki diye biliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tecrübeleri ne kadar yedek parça stok durumu nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 10 yıl önce
Tecrübeleri yetmezse zaten yetki vermezler. Yedek parça da bakım merkezinin sorumluluğunda değildir esasen. Uçağı kim işletiyorsa parçayı o temin etmek zorundadır. Ama el aletleri, kullanacağı ekipmanları bulundurmak zorundadır. Yazı yazmak için yazmayın lütfen. Biliyorsanız yazın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000