01 Haziran 2013, Cumartesi 16:30:26

TÜRK HAVA KUVVETLERİ'NE GÜL VE ERDOĞAN'DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir' direktifi doğrultusunda ülke semalarını koruyan Hava Kuvvetleri'nin, barışın ve istikrarın korunmasına katkılarını sürdüreceğini, kendini sürekli yenileyeceğini ve daha da güçleneceğini vurguladı.
  • heryer taksim heryer direniş!
  • Komutanı Orgeneral BALANLI Hasdal'da, oraya da tebrik attılar mı acaba?
  • HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ
  • HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ!
  • Her önüne gelen kanunu onaylayan saygıdeğer noterimizde oradaymiş.

Cumhurbaşkanı Gül, Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten’e kutlama mesajı gönderdi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, mesajında dünyanın ilk havacılık teşkilatlarından olan Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Gül, Türkiye'nin savunma gücünün ayrılmaz parçası, Silahlı Kuvvetleri'n en önemli unsurlarından biri olan Türk Hava Kuvvetleri'nin, yüksek disiplin anlayışı, donanımı, nitelikli personeli, eğitim, bilgi ve yeteneği, donanım ve yüksek teknolojiye dayalı faaliyetleriyle geleceğe güvenle baktığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Gül şunları kaydetti:

"Modern havacılığın tüm ilkelerini hayata geçiren Hava Kuvvetlerimiz, çağdaş yönetim kültürü, milli savunma sanayii ile donatılan hava ve uzay gücüyle kendini gelecekteki yeniliklere ve gelişmelere en iyi biçimde hazırlamaktadır. Bugün imkan ve kabiliyetleriyle dünyanın sayılı hava güçlerinden biri olan Hava Kuvvetlerimiz, uluslararası görevlerdeki üstün başarılarıyla da takdir toplamakta, milletimizi gururlandırmaktadır. Hava Kuvvetlerimiz büyük takdir toplayan “Türk Yıldızları” ve “Solo Türk” ile de hem dünyada adından övgüyle söz ettirmekte, hem gençlerimizin havacılığa ilgilerinin daha da artmasını sağlamaktadır. Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir' direktifi doğrultusunda ülke semalarını koruyan Hava Kuvvetlerimiz, barışın ve istikrarın korunmasına katkılarını sürdürecek, kendini sürekli yenileyecek ve daha da güçlenecektir. Hava Kuvvetlerimizin üstlendiği görevleri geçmişte olduğu gibi gelecekte de üstün bir hizmet anlayışıyla yerine getireceğinden şüphe duymuyorum. Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, hava şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyor, her zaman büyük bir görev bilinciyle çalışan size ve Türk Hava Kuvvetleri'nin fedakar mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."

- BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN MESAJ -

Başbakan Erdoğan, Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, 1911 yılında Havacılık Komisyonu olarak temelleri atılan ve dünyanın ilklerinden olan Türk Hava Kuvvetleri'nin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin göklerdeki onur ve gurur kaynağı olduğunu bildirdi.

Türk Hava Kuvvetlerinin disiplinli ve yetenekli pilotlarının, NATO'ya bağlı ülkelerin hava kuvvetleri yarışmalarında ikmal, atış gibi kategorilerde elde ettikleri başarılar dolasıyla övgüyü hak ettiklerini belirten Başbakan Erdoğan şöyle devam etti:

"Yetkin pilotlarımızın bulunduğu Türk Hava Kuvvetleri'nin en kısa zamanda tamamen yerli üretim uçakları kullanmaları en büyük temennimizdir. Bu açıdan milli uçak ve milli yazılım projelerini çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki, özgün ve üstün savunma sanayiine sahip bir Türkiye, milletimizin çok daha büyük bir gurur ve güven duyacağı bir ülke haline gelecektir. Bu düşüncelerle Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, hava şehitlerimizi rahmetle anıyor, görevlerini başarıyla sürdüren fedakâr mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."

TÜRK HAVA KUVVETLERİ'NE GÜL VE ERDOĞAN'DAN MESAJ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tyler ~ 11 yıl önce
heryer taksim heryer direniş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutlu olsun da.... ~ 11 yıl önce
Komutanı Orgeneral BALANLI Hasdal'da, oraya da tebrik attılar mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC heryer ~ 11 yıl önce
HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksim ~ 11 yıl önce
HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
noter ~ 11 yıl önce
Her önüne gelen kanunu onaylayan saygıdeğer noterimizde oradaymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000