02 Ağustos 2011, Salı 10:30:17

SORU ÇOK PEKİ YA CEVAPLAR?

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, iki farklı konuyla bu hafta okuyucularına adeta beyin fırtınası yaşatacak...
  • peki benim bir sorum SHGM bakım konusunda EASA'ya kendini nasıl inandırıcak, talimatlar yayınlanıyor raporlar sunuluyor, imzalar atılıyor ama EASA teşhisi koyuyor. Burada türk havacılığı gerçekten iyi mi ben bunu merak ediyprum
  • cuk diye oturmuş bravo...
Geçen hafta ses getiren yazısı 'Kırın Zincirleri Yıkın Tabuları' yazısından yola çıkarak yeni detayları okuyucularına ulaştıran Kıdık, geçen haftanın en çok konuşulan konusu EASA'nın SHGM ile ilgili kararına da değindi.

Oldukça sivri bir dil kullanan Kıdık, 'kimse sorumluluk almıyor' dedi.

Ayrıntıları Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye teyit ettirdiğini ifade eden Genel Koordinatör, bazı konularla ilgili cevaplar istediği bir kişiye de atıfta bulundu.

Onur Air sorununu 'ben çözdüm' diye ortada dolaşan kim? ‘Beni daire Başkanı yapmazlarsa özel sektöre geçeceğim' diyen kim? Gözleri kafasının arkasında olanlar kimler?

İşte Ali Kıdık'ın haftaya damgasını vuracak yazısının tamamı...


SORU ÇOK PEKİ YA CEVAPLAR?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
peki benim bir sorum SHGM bakım konusunda EASA'ya kendini nasıl inandırıcak, talimatlar yayınlanıyor raporlar sunuluyor, imzalar atılıyor ama EASA teşhisi koyuyor. Burada türk havacılığı gerçekten iyi mi ben bunu merak ediyprum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cuk diye oturmuş bravo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000