19 Temmuz 2010, Pazartesi 12:20:42

"Pantolon uyduramadık gömlek verelim abi!"

SHGM’nin ECAC eğitim başkanlığındaki görevini Türkiye’ye imtiyazlı ortaklık teklifi gibi değerlendiren Sefa İnan, Türkiye’nin eğitimde sorunlar yaşadığını belirtti.
  • ŞUANDA MESLEKTEKİ OTORİTE DAHİL KİMMİ DİYORSUN ..ULŞ.BAK..VE ONA BAĞLI BİRİMLERİN TAMAMI BİLGİSİZ VE İLGİSİZ. SENİN ANLAYACAĞIN ONLARDAN SONRA GELENLER İSE TABİKİ SENİN YAZDIĞIN GİBİ ŞİMDİLİK PANTOLON UYDURMA DEĞİL ..DE SANKİ POTUR MU DESEM ŞALVARMI DESEM YERİNİ BULUR BİLEMEM..GEÇENLERDE ANLATTIM ..ELİNE EMNİYET TELİ BATMAMIŞ ADAMDAN TEKNİK EĞİTMEN OLMAZ..BİRÇOK ÖRNEK VEREBİLİRİZ..MACİTİN DEDİĞİ GİBİ DEFTERSİZ VE KİTAPSIZ OLUNCA BU İŞLER ZORDUR..ANCAK BUNA ÇANAK TUTANLAR İSE ŞİRKETLERİN BAŞINDA BULUNAN TEKNİSYEN KÖKENLİ İŞ BİLİR ZATI MUHTEREMLERDİR.SKY...CORENDON..ATLAS..SAGA..PEGASUS...ONUR...THY...VESAİRE İŞTE ULAMA GURUBU OLDULAR TEPKİLERİ YOK..OLAMAZDA ..ÇOĞU KUTU TAK KUTU SÖK ATELYESİNDEN GELDİLER KOLAY MEVKİLER BULDULAR..NE EMREDİ
  • SAGA havayolu şirketi değil bir Rent a car hizmeti veren kuruluşdur. Bir havayolu şirketi olması için tarifeli bir seferi olması lazım.
  • Bugünkü tarih itibarıyla SAGA Hava Yolları ile birlikte 10. hava yolumuz IOSA emniyet belgesini aldı ,bu bir dünya rekorudur. Rakamlar boş konuşanları affetmez.
SHGM’nin web sitesine bir yabancı baksa; “Türk sivil havacılığı almış başını gitmiş..!” der. Gerçekten, konulara fazla yakınlığı olmayanların anlaması olanaksız, müthiş bir tablo çiziliyor. Etkilenmemek elde değil.
 
Ben de bazen kendi kendimi sorguluyorum ve bildiklerimden kuşkuya kapılıyor ya da bu sitede yazılanların hepsi şişirme diye düşünüyorum. Hele, hele bu konularda sürekli pembe tablo çizen, düzenin kalemsörlerini okuduğumda; “ Tamam işte, demek ki biz bu işi bilmiyoruzdiyerek, benim gibi mutfaktan yetişmiş ve hala görevlerinde olan deneyimli arkadaşlarıma, bu hayıflanmamı iletiyorum. “Arkadaşlar, sadece ben mi yapılanları göremiyorum? yoksa sizler de mi göremiyorsunuz?” diyerek kendimi sorguladığımda; Siz ne diyorsunuz Sefa bey, olur mu öyle şey? Siz yazılarınızda sürekli doğruları ve gerçekliği yansıtıyorsunuz, SHGM ise sadece ve hala reklamları oynatıyor”diyorlar. Şaşırmamak elde değil.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN
"Pantolon uyduramadık gömlek verelim abi!"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ŞUANDA MESLEKTEKİ OTORİTE DAHİL KİMMİ DİYORSUN ..ULŞ.BAK..VE ONA BAĞLI BİRİMLERİN TAMAMI BİLGİSİZ VE İLGİSİZ. SENİN ANLAYACAĞIN ONLARDAN SONRA GELENLER İSE TABİKİ SENİN YAZDIĞIN GİBİ ŞİMDİLİK PANTOLON UYDURMA DEĞİL ..DE SANKİ POTUR MU DESEM ŞALVARMI DESEM YERİNİ BULUR BİLEMEM..GEÇENLERDE ANLATTIM ..ELİNE EMNİYET TELİ BATMAMIŞ ADAMDAN TEKNİK EĞİTMEN OLMAZ..BİRÇOK ÖRNEK VEREBİLİRİZ..MACİTİN DEDİĞİ GİBİ DEFTERSİZ VE KİTAPSIZ OLUNCA BU İŞLER ZORDUR..ANCAK BUNA ÇANAK TUTANLAR İSE ŞİRKETLERİN BAŞINDA BULUNAN TEKNİSYEN KÖKENLİ İŞ BİLİR ZATI MUHTEREMLERDİR.SKY...CORENDON..ATLAS..SAGA..PEGASUS...ONUR...THY...VESAİRE İŞTE ULAMA GURUBU OLDULAR TEPKİLERİ YOK..OLAMAZDA ..ÇOĞU KUTU TAK KUTU SÖK ATELYESİNDEN GELDİLER KOLAY MEVKİLER BULDULAR..NE EMREDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAGA havayolu şirketi değil bir Rent a car hizmeti veren kuruluşdur. Bir havayolu şirketi olması için tarifeli bir seferi olması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugünkü tarih itibarıyla SAGA Hava Yolları ile birlikte 10. hava yolumuz IOSA emniyet belgesini aldı ,bu bir dünya rekorudur. Rakamlar boş konuşanları affetmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000