28 Nisan 2008, Pazartesi 11:48:28

İZAIR’A KORKUNÇ CEZA

İzmir Merkezli İzAir’e Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet tarihinin en büyük para cezası kesildi. İnanılmaz cezanın miktarı ne kadar, ceza neden kesildi? İşte ayrıntılar.
  • sevgili dostlarım çok doğru söylemişsiniz.ali yabancı diye.dediğiniz gibi bizlerin sektörü olan havacılığa çok yabancı birisi.ama her şey para onun için.uçarken içiceğin suya bile para alıyo ama uçağın bakımı gelince cebinden para çıkçağı için es geçiyo.bizler gibi havacılığın insanlarının bu haberleri görünce içi kan ağlıyor ve bizlerin sektörünü karalatıyor halkın gözünde
  • kar edeceğiz diye check-in kontuarında önümde duran yaşlı ve yanlız adamdan, kapıya kadar kullanacağı tekerlekli sandalyenin ayrı ücretiyle yada internetten bilet alırken yer rezervasyonunun yanında seçilen koltuğun ekstra ücretiyle, sevgili izair öder artık bu cezayı heralde :)) gülmekten başka yapıcak bişey yok malesef yok yok aslında var en iyisi her ne olursa olsun resmi havayolumuzdan vazgeçmemek olsa gerek...
  • İzair e 1600 THY ye 1800.Hangi rakkam daha buyuk ilginc.Bir tutarsizlik sozkonusu.
  • Sanirim bu haberde bir hata var cunku Cumhuriyet Tarihinin En Buyuk Cezasi deniliyor. Oysa (muhtemelen) SHGM World Focus a bundan katbe kat fazla ceza kesmistir cunku orada yapilan hata ve uygunsuzluklar bundan daha fazla ve agirdi. Yanlismi biliyorum acaba?
  • Pegasus'un cezası ne kadar basında yer aldı hatırlayalım? Haklısınız, hatırlamak güç çünkü hiç yer almadı... bakalım Ali Sektöre Yabancı'nın bu cin fikirleri yine basında yer alacak mı?
  • Ucuza uçuş yapıyoruz diye sevinenler umarım bu haberinizi okurlar da hayatlarının da bu şirketin gözünde ne kadar ucuz olduğunu anlarlar.Sn.Ali Yabancı için paradan başka bir şey ifade etmiyorsunuz değerli yolcular.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü havayolu şirketlerine ceza yağdırmaya devam ediyor. Tüm şirketlere cezalar kesilirken İzmir Merkezli İzAir bu cezaların en büyüğüne çarptırıldı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü İzAir’e 1 milyon 600 bin YTL para cezası kesti.

 

Bugüne kadar hiçbir havayolu şirketine böyle ceza yazılmadı. İzAir’e bu cezanın bazı bakımların günü aksatmasından dolayı yazıldığı belirtiliyor.

 

Öte yandan THY’ye de büyük miktarda para cezası yazıldığı belirtiliyor. THY’ye de 1 milyon 800 bin YTL para cezası yazıldığı ifade ediliyor.

İZAIR’A KORKUNÇ CEZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

bob marley ~ 15 yıl önce
sevgili dostlarım çok doğru söylemişsiniz.ali yabancı diye.dediğiniz gibi bizlerin sektörü olan havacılığa çok yabancı birisi.ama her şey para onun için.uçarken içiceğin suya bile para alıyo ama uçağın bakımı gelince cebinden para çıkçağı için es geçiyo.bizler gibi havacılığın insanlarının bu haberleri görünce içi kan ağlıyor ve bizlerin sektörünü karalatıyor halkın gözünde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne bekleirdi ki ~ 16 yıl önce
kar edeceğiz diye check-in kontuarında önümde duran yaşlı ve yanlız adamdan, kapıya kadar kullanacağı tekerlekli sandalyenin ayrı ücretiyle yada internetten bilet alırken yer rezervasyonunun yanında seçilen koltuğun ekstra ücretiyle, sevgili izair öder artık bu cezayı heralde :)) gülmekten başka yapıcak bişey yok malesef yok yok aslında var en iyisi her ne olursa olsun resmi havayolumuzdan vazgeçmemek olsa gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknick ~ 16 yıl önce
İzair e 1600 THY ye 1800.Hangi rakkam daha buyuk ilginc.Bir tutarsizlik sozkonusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirmizi ~ 16 yıl önce
Sanirim bu haberde bir hata var cunku Cumhuriyet Tarihinin En Buyuk Cezasi deniliyor. Oysa (muhtemelen) SHGM World Focus a bundan katbe kat fazla ceza kesmistir cunku orada yapilan hata ve uygunsuzluklar bundan daha fazla ve agirdi. Yanlismi biliyorum acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mr.hunter ~ 16 yıl önce
Pegasus'un cezası ne kadar basında yer aldı hatırlayalım? Haklısınız, hatırlamak güç çünkü hiç yer almadı... bakalım Ali Sektöre Yabancı'nın bu cin fikirleri yine basında yer alacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pillibebek ~ 16 yıl önce
Ucuza uçuş yapıyoruz diye sevinenler umarım bu haberinizi okurlar da hayatlarının da bu şirketin gözünde ne kadar ucuz olduğunu anlarlar.Sn.Ali Yabancı için paradan başka bir şey ifade etmiyorsunuz değerli yolcular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000