25 Ocak 2011, Salı 10:32:43

Alkışlar ve Islıklarla Havacılığımız...

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, Sivil Havacılık'ta yaşanan başarıların bir de görünmeyen yüzü olduğunu ayrıca bu yüzün havacılık çalışanlarına verdiği zararı örneklerle gözler önüne serdi. İşte Sefa İnan'ın köşe yazısı...
  • Ya kardeşimmm. Adam ben alkışlayacağım demiyorki yazıyı okusana güzel kardeşim. Yazar diyorki sektörü işin içindeki şirketler yani muhatapları alkışlasın benim işim bardağın diğer tarafı diyor. Haklsın bende hiç görmedim alkışladığınıda onun işi şakşakcılık değilki.
  • turkuaz'dan haberi olan varmı?
  • Kusura bakmayin sefa bey ama ben sizin basariyi alkisladinizida hic gormedim..hep ya kaka tu kaka..
  • Yurtdışı görevlerine gittiğimde çoğunlukla oradaki halka kötü örnek oluşturduğum bilincine kapılıyorum. Maalesef bu işi bizden daha iyi yapanlar olduğu için, bizler gıpta ile bakmak yerine, durumdan vazife çıkarıp menfaatimizi gözeterek, zaten tam beceremediğimiz işi, yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz. Küresel manada bizler hangi bilinçle örnek gösteriliyoruz.
Sivil Havacılık otoritemiz SHGM hakkında çoktandır yazı yazmıyordum. Bu hafta, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüzün icraatlarına yeniden bir göz atmak istedim.
Başarıyı alkışlamak, ne kadar doğru ise, başarsızlığı da ıslıklamak da o kadar doğrudur.

Siyasiler, Sendikacılar, Dernek, Vakıf ve Şirket Yöneticileri ile buna benzer kurum ve kuruluşlarda çalışanların hak ve çıkarlarını gözetmek zorunda olan kişiler, buna alışkın olmak zorundadırlar. Bu mevkilerde olanlar, alkışlandığında; teşekkür anlamında kollarını havaya kaldırıp karşılık verirken, ıslıklanırken de kızmamak, tersine, başını önüne eğip, “ben nerde yanlış yaptım” diyebilmelidir.

AirportHaber Başyazarı Sefa İNAN'ın köşe yazısının devamı için TIKLAYINIZ
Alkışlar ve Islıklarla Havacılığımız...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ya kardeşimmm. Adam ben alkışlayacağım demiyorki yazıyı okusana güzel kardeşim. Yazar diyorki sektörü işin içindeki şirketler yani muhatapları alkışlasın benim işim bardağın diğer tarafı diyor. Haklsın bende hiç görmedim alkışladığınıda onun işi şakşakcılık değilki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
turkuaz'dan haberi olan varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kusura bakmayin sefa bey ama ben sizin basariyi alkisladinizida hic gormedim..hep ya kaka tu kaka..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yurtdışı görevlerine gittiğimde çoğunlukla oradaki halka kötü örnek oluşturduğum bilincine kapılıyorum. Maalesef bu işi bizden daha iyi yapanlar olduğu için, bizler gıpta ile bakmak yerine, durumdan vazife çıkarıp menfaatimizi gözeterek, zaten tam beceremediğimiz işi, yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz. Küresel manada bizler hangi bilinçle örnek gösteriliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000