05 Mayıs 2008, Pazartesi 08:36:01

Sabiha Gökçen'le kim kazançlı olacak?

Bugün Gazetesi yazarlarından Cengiz Özdemir, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı bugünkü köşe yazısına taşımış... İşte Özdemir'in o yazısı...
  • Sabiha Gökçen Havalimanını bu aşamaya getiren Pegasus tan da bahsetmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.

Cumartesi günü Nihat Özdemir'in davetlisiydik. İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nda, yeni terminalin temel atma töreni vardı. Son dönemde, elbirliğiyle nazar değdirdiğimiz Türkiye'de, aslına bakarsanız inanılmaz gelişmeler de oluyor.

Bu havaalanı buna en iyi örnek. Daha birkaç yıl önce, bazılarının "neden yapıldı ki" diye sordukları bu alan, atılan bu temelle yeni hedeflere uzanıyor. Törende, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın artık alıştığımız müdahalesiyle, aslında 30 ay olan yapım süresi öne çekilerek 29 Ekim 2009'da açılışı yapılacak olan bu alan, Atatürk Havaalanı'nın yükünü ciddi oranda alacak.

Projenin ayrıntılarına, köşemin sınırlılığı dolayısıyla girmeyeceğim. Ama şuna emin olun ki, yabancı yatırımcı ve işletmecilerin katılımıyla ülkemiz artık çağdaş standartlarla çok daha hızlı tanışıyor. İnanıyorum ki, yeni terminal açıldığında artık iki büyük alan arasında ciddi bir rekabet olacak. Rekabetten asıl kazanan ise alanın kullanıcıları olarak siz ve biz olacağız.

...

Cengiz ÖZDEMİR
BUGÜN

Sabiha Gökçen'le kim kazançlı olacak?

Yorumlar

atiusta ~ 16 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanını bu aşamaya getiren Pegasus tan da bahsetmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000