05 Ocak 2024, Cuma 12:26:17

150 Milyon TL'lik vurgun iddiası; Sabiha Gökçen'de yakalandılar

Yaklaşık 150 milyon lira dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve Beril Talu, Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldikleri sırada yakalandı.
  • Kesin avukatları gelin kanunda bir açık bulduk paçayı kurtarırsınız veya işi ayarladık üç beş ay yatar çıkarsınız demiştir de gelmişlerdir ki haberdeki son paragraf bazı şeyleri açıklıyor. Son yıllarda ülkede türlü türlü suçlar,suçlular türedi ama devletin kendisi onca ifşaya,yolsuzluklara,rüşvete karşı hiçbir şey yapmayınca böyleleri de cesaretlendi maalesef.
  • Hakkında arama kararı varken sabihaya gitmek de ayrı bir tez konusu
  • her pisliğin altında da gürcistan çıkıyor..Ülkeyi komple gürcistana ve dubaiye kapatsak çözülür gibi
  • Bilerek yakalanmış gibiler

Yaklaşık 150 milyon lira dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve Beril Talu, Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldikleri sırada yakalandı. Talu çiftinin ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, “Biz onlardan borç aldık” dedikleri ifade edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan Talu çifti, Anadolu Adliyesine sevk edildi.

Sosyal medyada “Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun reklam kampanyası yapacakları bahanesiyle yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine çift hakkında soruşturma başlattı. Kıvanç Talu ve Beril Talu, dün öğle saatlerinde Gürcistan’dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldikten sonra yakalandı. Pasaportlarına el konulan Talu çifti, gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan Talu çifti, Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun, “Biz onlardan borç aldık. Onlar tefecilik yaptı” dedikleri öğrenildi.



150 Milyon TL'lik vurgun iddiası; Sabiha Gökçen'de yakalandılar

Yorumlar

Normal olay ~ 4 ay önce
Kesin avukatları gelin kanunda bir açık bulduk paçayı kurtarırsınız veya işi ayarladık üç beş ay yatar çıkarsınız demiştir de gelmişlerdir ki haberdeki son paragraf bazı şeyleri açıklıyor. Son yıllarda ülkede türlü türlü suçlar,suçlular türedi ama devletin kendisi onca ifşaya,yolsuzluklara,rüşvete karşı hiçbir şey yapmayınca böyleleri de cesaretlendi maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahha ~ 4 ay önce
Hakkında arama kararı varken sabihaya gitmek de ayrı bir tez konusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 4 ay önce
her pisliğin altında da gürcistan çıkıyor..Ülkeyi komple gürcistana ve dubaiye kapatsak çözülür gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 4 ay önce
Bilerek yakalanmış gibiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000