21 Mart 2024, Perşembe 09:33:55

Ryanair teslimatların gecikmesi konusunu Boeing ile görüşecek

Ryanair CEO'su Michael O'Leary Dublin'de üst düzey Boeing yöneticileriyle bir araya gelerek uçak teslimatlarında süregelen gecikmeler ve 737 MAX 10 modelinin sertifikasyon süreciyle ilgili endişelerini dile getirecek.
  • al 320 uçaklarını hemen gelelim

Ryanair CEO'su Michael O'Leary Dublin'de üst düzey Boeing yöneticileriyle bir araya gelerek uçak teslimatlarında süregelen gecikmeler ve 737 MAX 10 modelinin sertifikasyon süreciyle ilgili endişelerini dile getirecek. Bu toplantı, Boeing'in 5 Ocak'ta Alaska Havayolları'na ait bir MAX 9 uçağının uçuş ortasında bir panelini kaybetmesiyle sonuçlanan kazanın ardından yoğun bir incelemeyle karşı karşıya kaldığı bir dönemde gerçekleştiriliyor.

Dün bir havacılık konferansında konuşan O'Leary, görüşmeye Boeing'in üst düzey yöneticilerinin de katılacağını belirtti, ancak yöneticilerin isimlerini vermedi. Görüşmelerin odak noktası, Seattle'daki üretim merkezlerinde kalite kontrol ve üretim sistemlerinde iyileştirme ihtiyacı da dahil olmak üzere Boeing'in şu anda karşı karşıya olduğu zorluklar olacak.

Ryanair CEO'su, Boeing'in yüksek kaliteli uçaklar üretmeye devam etmesine rağmen, şirketin gelecekteki sorunları önlemek için atölyedeki gözetim ve kalite kontrol önlemlerini geliştirmesi gerektiğine inandığını ifade etti.

Ryanair teslimatların gecikmesi konusunu Boeing ile görüşecek

Yorumlar

tk captain ~ 1 ay önce
al 320 uçaklarını hemen gelelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000