24 Ocak 2013, Perşembe 08:45:10

KABİN BASINCI DÜŞTÜ... YOLCULAR FENALAŞTI!

Ryanair'e ait bir yolcu uçağı, kabin basıncının düşmesi sonucuv İtalya'nın Cenova şehrine acil iniş yaptı.
  • Globally fossss.. Aaa pardon.. Bu da tk değilmiş..
  • RYANAIR BAŞ BELASI BİR HAVAYOLUDUR.EĞER İNTERNETTEN,E BİLET ALIP YAZICIDAN ÇIKTISINI ALMAZSANIZ VE YİNE İNTERNETTEN CHECK İN YAPIP PRINTERDEN BELGESİNİ ÇIKARTMAZSANIZ,HAVAALANINDA CHECK IN YAPTIRMANIN BEDELİ 25 POUND YANİ 70 TL PARA ÖDERSİNİZ,ÖDEMEZSENİZ UÇAĞA BİNEMEZSİNİZ.SEBEBİ HAVAALANINDA NEREDEYSE HİÇ CHECK IN ELEMANI BULUNDURMAMAK,DOLAYISI İLE İŞLETME MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK...
  • 5000 feetten ucsun ideal yuksekliktir :) Ryan air'de hava yolu mu? Akli basinda adam Ryan'la ucmaz. Nerede belesci ucuzcu var onlar Ryan'in pesinde. Zaten Avrupa'da indigi havalimanlarida ayri bir alem. Sehre gitmeye bir ucak parasi verirsin.
  • Oksijen parasi almislar midir ?
  • Bahse konu uçuş valencia bergamo uçuşu yolcular otobüsle milano ya yani varış noktasına götürüldüler , ayakta yolcu götürmeyi düşünen iğrenç şirkete oh olsun

İtalya'nın Bergamo şehrinden İspanya'nın Valencia şehrine uçmakta olan İrlanda merkezli havayolu şirketi Ryanair'a ait uçakta kabin basıncının düşmesi sonucu iki yolcu fenalaştı.

Yolculardan birinin basınç düşmesi sebebiyle kulak ağrısından, diğer ise oksijen maskesinden kaynaklanan göğüs ağrısından şikayet etti, diğer yolcuların da büyük panik yaşadığı bildirildi.

93 yolcusu bulunan uçaktaki yaralılar San Martino ve Villa Scassi hastanelerinde tedavi altına alınırken, diğer yolcular ise otobüsler vasıtasıyla, yeni bir uçakla Valencia'ya gitmeleri için Milano'ya götürüldü.

Yaşanan olay üzerine şirket genel merkezinden yolculara özür mahiyetinde bir mesaj yayınlanırken ucuz uçuşlarda maliyet gerekçesiyle birçok prosedürün yerine getirilmediğini iddia eden bazı gazetelerin internet sitelerinde "Ryanair'da yine arıza" şeklinde başlıklarla haber servislendiği gözlendi. 

KABİN BASINCI DÜŞTÜ... YOLCULAR FENALAŞTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

dc 3,5 ~ 11 yıl önce
Globally fossss.. Aaa pardon.. Bu da tk değilmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAYF ~ 11 yıl önce
RYANAIR BAŞ BELASI BİR HAVAYOLUDUR.EĞER İNTERNETTEN,E BİLET ALIP YAZICIDAN ÇIKTISINI ALMAZSANIZ VE YİNE İNTERNETTEN CHECK İN YAPIP PRINTERDEN BELGESİNİ ÇIKARTMAZSANIZ,HAVAALANINDA CHECK IN YAPTIRMANIN BEDELİ 25 POUND YANİ 70 TL PARA ÖDERSİNİZ,ÖDEMEZSENİZ UÇAĞA BİNEMEZSİNİZ.SEBEBİ HAVAALANINDA NEREDEYSE HİÇ CHECK IN ELEMANI BULUNDURMAMAK,DOLAYISI İLE İŞLETME MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ryan bu ~ 11 yıl önce
5000 feetten ucsun ideal yuksekliktir :) Ryan air'de hava yolu mu? Akli basinda adam Ryan'la ucmaz. Nerede belesci ucuzcu var onlar Ryan'in pesinde. Zaten Avrupa'da indigi havalimanlarida ayri bir alem. Sehre gitmeye bir ucak parasi verirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parasini almislarmidir ? ~ 11 yıl önce
Oksijen parasi almislar midir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 11 yıl önce
Bahse konu uçuş valencia bergamo uçuşu yolcular otobüsle milano ya yani varış noktasına götürüldüler , ayakta yolcu götürmeyi düşünen iğrenç şirkete oh olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000