30 Aralık 2021, Perşembe 09:30:37

Uçak biletlerine zam geliyor

Pegasus Havayolları Genel Müdürü, yaptığı açıklamada uçuşlardan zarar ettiklerini söyleyerek uçak bileti fiyatlarına zam gelebileceğini belirtti.
  • Sen önce personeline zam yap.
  • Bırak ichat uçmayı gel antalyaya charterlar havayolu görsün
  • En az %53 zam yapın. Duyum aldık aşağısı kurtarmaz
  • Zam mı senin biletler hep pahalı senin ike uçan kim
  • Millet sizin kar'ınıza ortak mı ki zarar ve masraflarınıza ortak olsun? Zaten bir tek aldığımız nefes için para istemeyecek haldesiniz, daha ne istiyorsunuz? Sen önce sen ve senin gibilerin maaşlarını,şirket kasasından ödenen lüks giderleri düşür !
  • Biletlere çoktan zam geldi. Dolar kuru sağ olsun iç hat biletler 270TL ye fırladı.
  • Maaşlara da güzel bi zam gelse bari. Ay başında zam yapılacak denildi asgari ücreti bekledik,tk nın zam oranını bekledik yine de bize bir oran açıklanmadı. Km nin bir kısmı tk ya gidecek (eğitimden haber bekleyenler var) diğer kısmı corendon a başvurdu. Düzgün zam yapılmazsa uçuracak km bulamazsınız. Herkes güzel bir zam bekliyor. %10 20 düşünceniz varsa hiç yapmayın.

Pegasus Havayolları Genel Müdürü, yaptığı açıklamada uçuşlardan zarar ettiklerini söyleyerek uçak bileti fiyatlarına zam gelebileceğini belirtti.

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Nane, uçak biletlerindeki tavan fiyat uygulaması hakkında yaşanan problemleri dile getirerek bilet fiyatlarının uçuş maliyetlerini karşılayamadığını belirtti. Nane, 2022 yılında bu durumun düzeleceğini umduğunu söyledi.

Pegasus’un sahip olduğu uçak filosunun yaşını aşağı çekerek yeni uçakların alınması gerektiğini belirten Mehmet Nane, yeni uçakların çok daha çevresel olduklarını ve yakıt verimliliklerinin yüksek olduğunu açıkladı. 2022 yılı beklentileri hakkında konuşan Nane, yaptığı açıklamada “Net nakit oranı pozitif olan az sayıda şirketten biriyiz. Tavan fiyat çok ciddi baskı unsuru olacak noktada, şu anki tavan fiyat ile 1 saatin üzerindeki uçuşlardan zarar ediyoruz. Döviz, yakıt ve Türkiye'deki maliyet unsurlarına duyarlılığımız var” diyerek uçak bileti fiyatlarındaki tavan fiyatının yeniden belirlenebileceğinin sinyallerini de vermiş oldu. (webtekno)

Uçak biletlerine zam geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kardan zarar etmek ~ 2 yıl önce
Sen önce personeline zam yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biladerim nane ~ 2 yıl önce
Bırak ichat uçmayı gel antalyaya charterlar havayolu görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 2 yıl önce
En az %53 zam yapın. Duyum aldık aşağısı kurtarmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ~ 2 yıl önce
Zam mı senin biletler hep pahalı senin ike uçan kim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyy nane efendi ~ 2 yıl önce
Millet sizin kar'ınıza ortak mı ki zarar ve masraflarınıza ortak olsun? Zaten bir tek aldığımız nefes için para istemeyecek haldesiniz, daha ne istiyorsunuz? Sen önce sen ve senin gibilerin maaşlarını,şirket kasasından ödenen lüks giderleri düşür !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy efendi diyen ~ 2 yıl önce
Saskoloz...sen araba benzinine zam gelince naaapiyorsun...500 tl x189 hesapla bakali mkac dolar ediyor..senin pis kokulu bedenin icin o paraya ucak mi kalkar ki bu cak 129 milyon dolar!ucma pegasusla zorla mi?
Geliyor mu geldi mi? ~ 2 yıl önce
Biletlere çoktan zam geldi. Dolar kuru sağ olsun iç hat biletler 270TL ye fırladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Maaşlara da güzel bi zam gelse bari. Ay başında zam yapılacak denildi asgari ücreti bekledik,tk nın zam oranını bekledik yine de bize bir oran açıklanmadı. Km nin bir kısmı tk ya gidecek (eğitimden haber bekleyenler var) diğer kısmı corendon a başvurdu. Düzgün zam yapılmazsa uçuracak km bulamazsınız. Herkes güzel bir zam bekliyor. %10 20 düşünceniz varsa hiç yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel kardeşim ~ 2 yıl önce
Sana katılıyorum ama inan bana uçuracak insan bulurlar. Gece uçuşlarında şirketin yönetimin arkasından atanlar yine onlara yaranmak için yanlarına geldiklerinde sus pus olmuyorlar mı. Herkes şikayetçi ama sessiz sedasız keşke biri patlasa diye beklemiyor mu.. eminim sen de biliyosundur. Biz millet olarak sadece söyleniriz. İcraata gelince dilimizi yutarız. Arkadaşlar var mı bi sorununuz diye eğitime gelip sorduklarında herkes susmuyor mu? O zaman hak ediyolar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000