23 Mart 2013, Cumartesi 08:23:58

SAS GELİYOR... GAZİPAŞA'DA BEKLENTİLER ARTIYOR

İskandinav havayolu şirketi Scandinavian Airlines System (SAS), Antalya'nın doğusundaki Gazipaşa Havalimanı'na tarifeli ve charter uçak seferleri başlatıyor.
  • sanıyorum burada birşeyler gerçekten var. Benim düşüncem THY iken ne o vede ne çevresinin uçuşu yok , pgs var ve yabancı şirketler var. ???
  • Iste böyle! Yabanci sirketler direkt ucuslar duzenliyorlar ama bizimkiler (THY) sanirim para kazanmak istemiyor. Yoksa ICF Airports (Antalya havalimani) onun GZP'ye inmesini mi engelliyor?

Alanya'nın turizm potansiyelinin yaklaşık yüzde 20'sini oluşturan İskandinav turistleri taşıyacak ilk uçak, cumartesi günü Norveç'in başkenti Oslo'dan kalkacak.

SAS, Oslo- Gazipaşa seferlerine başlayacağını duyurması, Alanya'daki turizmcileri sevindirdi. Turizmciler, firmanın haftada 3 gün sefer düzenleyecek olmasının, Alanya'ya gelen İskandinav turist sayısında artışa yol açacağını belirtti.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, İskandinav pazarında ilçeye ciddi anlamda ilgi olduğunu söyledi.

SAS firmasının tarifeli ve charter seferleriyle uçuşlara başlayacağını belirten Sipahioğlu, "Corendon Havayolları da çalışmalarını sürdürüyor. Pegasus'un Almanya dışındaki diğer Avrupa ülkelerinden charter uçuşları için çalışmaları var. Geçen yıl Gazipaşa Havalimanı'na 40 bin yolcu geldi. Bu yıl 200 bin yolcuya ulaşacağız" dedi.

SAS GELİYOR... GAZİPAŞA'DA BEKLENTİLER ARTIYOR

Yorumlar

inanılmaz ! ~ 11 yıl önce
sanıyorum burada birşeyler gerçekten var. Benim düşüncem THY iken ne o vede ne çevresinin uçuşu yok , pgs var ve yabancı şirketler var. ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinirli Adam ~ 11 yıl önce
Iste böyle! Yabanci sirketler direkt ucuslar duzenliyorlar ama bizimkiler (THY) sanirim para kazanmak istemiyor. Yoksa ICF Airports (Antalya havalimani) onun GZP'ye inmesini mi engelliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000