06 Haziran 2011, Pazartesi 10:42:52

PEGASUS, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NI KIZDIRDI…

Pegasus Havayolları hayat verdiği Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kızdırdı. Pegasus’la aynı platformda bulunmak istemeyen Sabiha Gökçen Havalimanı TÖSHİD’den ayrıldı.
  • Öncelikle pegasus olmazsa Saw kapanır diyen boş beleş zihniyete soruyorum. pegasus sawın sadece %42 sine hitap ediyor bu 1.. Saw a izmit havalimanı diye boş beleş zihniyete soruyorum.. İstanbulda trafik sorunu çekmeden tek ulaşabileceğiniz havalimanı Saw dır. Beğenmiyosan 3 saat önce evden çıkıp merter trafiğinde AHL ye git sen.. 35 dk x ray sırası bekle AHL de size o layık zaten.. Bebek puset poşetine bile 10 TL alan ve sanıldığının aksine low cost olmayan bir havayoludur pegasus. Acentalara yapılanları da daha unutmadık.. Kendi hosteslerinin üniformarlarını bile kendi personeline satan bir firmadan bahsediyoruz.. Geçiniz...
  • Eğer Pegasus olmasaydı SAW çürüyordu.Bunu herkes biliyor.SAW ın bu hale gelmek için ilk yanında ilk Pegasus oldu.Tabi müşteri çoğalınca klasik olarak mantık nasıl olsa geliyorlar kazıklayalım,başka seçenekleri yok gelecekler.3. havalimanından sonra SAW ı görürüz.2. mi kalcak 3. mü olacak.Bu kafayla hep sonda kalır.
  • aynen devam !?
  • Ben Pegasusun yerinde olsam bu bir işe yaramayan izmit havalimanını bırakıp Çorlu havalimanını özel pegasus terminali yaparım. Bakalım SAW o zaman ne yapacak ? Dükkanı kapatıp gidecek mi ?
  • 4 yildir Hollandada oturuyorum ve senede en az 2-3 defa Istanbula Pegasus ile ucuyorum. Arasira puruzler yasasamda fiyat ve kalite acisindan memnunum Pegasustan.Bu kadar cok taslayani olduguna gore bence dogru yoldalar. Kimse SAWi yazmiyor ama,valizlerden esya caliniyor,Troleyler ucretli,valizler gec geliyor,cocuk arabasi bekliyorsunuz dakikalarca,fiyatlar fahis.Ben yolcu olarak Pegasusun hakli oldugunu dusunuyorum.
  • "pegasus pegasus" diyen veya PEGASUS'u eleştirenler: PEGASUS'un sağladığı rekabet ortamı olmasa bilet fiyatları ne kadar olur diye düşünüyor musunuz? İyi uçuşlar diliyorum.
  • "pegasustan nefret eden en az 1.000.000 kişi" diye facebookta grup kurulur yakında. her sorunun altında pegasus
  • Sonunda Pegasus çalışanları ve anti-THY'ciler de yorum yazmaya başladı...
  • Olay ticari bir konu yasalar çerçevesinde mahkemey taşındı herkes tezini savunacak sonra da yargı karar verecek, kuralar kayideler hiçkimse için değişmez öteki yerde neyse burada da aynen uygulanır a havayolu istedi diye indirim vey başka türlü değişiklikler olmaz.. diğer konuya gelince elemana söylüyorum sen havayolu şirketi işletmek ne demek bilir misin, boş boş konuş mahmuta indirim yapılmıyor da recai neden yapılıyor boş konuşmayacaksın siyasiler de ne diyor mazotu bedava verecem, herkese maaş bağlatacam atış serbest önünde baraj da yok devam ama yutmazlar artık.. Havayolu şirketleri istedikleri fiatları belirlerler kanunlar çerçevesinde sen de istediğine binirsen istersen binme.
  • efendiler neyin tartışmasını yapıyorsunuz bırakın aralarında hallederler siz 239 tl 246 tl ye elazıga asker taşıyan thy denen milli kuruluşumuza bakın o giden askerlerimiz bazıları şehit olarak dönüyor aslanlar, ama ankara havadan inmiyor bakanı vekili gazetecisi aynı uçaklarla bedava gezerler kimse sesini çıkarmaz işte size belge 2002 yılı hükümet ve thy ortaklıgı adına alınmış resmi karar iç ve dış hatkarda hiçbir askere indirim uygulanmayacaktır evet beyler şimdi tartışın bu içimizdeki nemçerleri
Sabiha Gökçen Havalimanı yolcu geçiş ücretlerini 15 Euro’ya yükseltince kıyamet koptu. Yolcu geçiş ücretlerinin 15 euro olması bilet fiyatlarına yansıyacak olması Pegasus Havayolları’nı rahatsız etti. Bu rahatsızlığı SAW yöneticileri nezdinde dile getiren Pegasus’un indirim talebi kabul edilmedi.

Yolcu geçiş ücretlerinin Ulaştırma Bakanlığı tarafından onaylandığını belirten Sabiha Gökçen Havalimanı diğer meydanların 15 euroluk yolcu geçiş ücretlerini de örnek gösterdi.

Ancak bu durumdan memnun olmayan Pegasus Havayolları çareyi mahkemeye gitmekte buldu. TÖSHİD nezdinde yapılan başvuru ile mahkemeye gidilmesi Sabiha Gökçen Havalimanı yöneticilerini kızdırdı. TÖSHİD üyesi bir işletmecinin TÖSHİD önderliğinde mahkemeye verilmesi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın TÖSHİD’ten ayrılmasına neden oldu.

©AirportHaber.com Özel
PEGASUS, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NI KIZDIRDI…

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle pegasus olmazsa Saw kapanır diyen boş beleş zihniyete soruyorum. pegasus sawın sadece %42 sine hitap ediyor bu 1.. Saw a izmit havalimanı diye boş beleş zihniyete soruyorum.. İstanbulda trafik sorunu çekmeden tek ulaşabileceğiniz havalimanı Saw dır. Beğenmiyosan 3 saat önce evden çıkıp merter trafiğinde AHL ye git sen.. 35 dk x ray sırası bekle AHL de size o layık zaten.. Bebek puset poşetine bile 10 TL alan ve sanıldığının aksine low cost olmayan bir havayoludur pegasus. Acentalara yapılanları da daha unutmadık.. Kendi hosteslerinin üniformarlarını bile kendi personeline satan bir firmadan bahsediyoruz.. Geçiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer Pegasus olmasaydı SAW çürüyordu.Bunu herkes biliyor.SAW ın bu hale gelmek için ilk yanında ilk Pegasus oldu.Tabi müşteri çoğalınca klasik olarak mantık nasıl olsa geliyorlar kazıklayalım,başka seçenekleri yok gelecekler.3. havalimanından sonra SAW ı görürüz.2. mi kalcak 3. mü olacak.Bu kafayla hep sonda kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynen devam !?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Pegasusun yerinde olsam bu bir işe yaramayan izmit havalimanını bırakıp Çorlu havalimanını özel pegasus terminali yaparım. Bakalım SAW o zaman ne yapacak ? Dükkanı kapatıp gidecek mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
4 yildir Hollandada oturuyorum ve senede en az 2-3 defa Istanbula Pegasus ile ucuyorum. Arasira puruzler yasasamda fiyat ve kalite acisindan memnunum Pegasustan.Bu kadar cok taslayani olduguna gore bence dogru yoldalar. Kimse SAWi yazmiyor ama,valizlerden esya caliniyor,Troleyler ucretli,valizler gec geliyor,cocuk arabasi bekliyorsunuz dakikalarca,fiyatlar fahis.Ben yolcu olarak Pegasusun hakli oldugunu dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"pegasus pegasus" diyen veya PEGASUS'u eleştirenler: PEGASUS'un sağladığı rekabet ortamı olmasa bilet fiyatları ne kadar olur diye düşünüyor musunuz? İyi uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"pegasustan nefret eden en az 1.000.000 kişi" diye facebookta grup kurulur yakında. her sorunun altında pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sonunda Pegasus çalışanları ve anti-THY'ciler de yorum yazmaya başladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olay ticari bir konu yasalar çerçevesinde mahkemey taşındı herkes tezini savunacak sonra da yargı karar verecek, kuralar kayideler hiçkimse için değişmez öteki yerde neyse burada da aynen uygulanır a havayolu istedi diye indirim vey başka türlü değişiklikler olmaz.. diğer konuya gelince elemana söylüyorum sen havayolu şirketi işletmek ne demek bilir misin, boş boş konuş mahmuta indirim yapılmıyor da recai neden yapılıyor boş konuşmayacaksın siyasiler de ne diyor mazotu bedava verecem, herkese maaş bağlatacam atış serbest önünde baraj da yok devam ama yutmazlar artık.. Havayolu şirketleri istedikleri fiatları belirlerler kanunlar çerçevesinde sen de istediğine binirsen istersen binme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
efendiler neyin tartışmasını yapıyorsunuz bırakın aralarında hallederler siz 239 tl 246 tl ye elazıga asker taşıyan thy denen milli kuruluşumuza bakın o giden askerlerimiz bazıları şehit olarak dönüyor aslanlar, ama ankara havadan inmiyor bakanı vekili gazetecisi aynı uçaklarla bedava gezerler kimse sesini çıkarmaz işte size belge 2002 yılı hükümet ve thy ortaklıgı adına alınmış resmi karar iç ve dış hatkarda hiçbir askere indirim uygulanmayacaktır evet beyler şimdi tartışın bu içimizdeki nemçerleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000