11 Aralık 2018, Salı 19:12:26

Pegasus Kasım ayı rakamlarını açıkladı

Pegasus Havayolları Kasım ayına ait trafik verilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu.
  • Türkiye'nin en teknolojik, en kurumsal ve tabii ki de en kapitalist havacılık şirketi. Uçucu olmayan havacılık personelinin maaşlarının dövizden TL'ye geçmesinin THY ile birlikte müsebbibi. Krizi fırsat bilip bu işin ekmeğini yiyin bakalım biraz daha.
  • Tebrikler pegasus devami ni dileriz Insallah satilmaz bu sirket milli yerli ozel sektör tebrik ederiz.
  • Yolun açık olsun pgs. Zalımın kızı pgs. İyisin hoşsunda artık kaptanlarını sevdiğin kadar yer hizmetlerinde çalışanlarınıda sevsen diyoruz pgs. Aynı alanda çalıştığımız tüm firmalar enflasyon farkı adı altında maaş iyileştirmesi yaptı biz hala bekliyoruz pgs. 2019 zammını ocak ayına çekerek güya lütüfda bulundu pgs. Enflasyon içimizden geçti pgs. aprondaki-terminaldeki tüm çalışanlar mutsuz. Bunca emeğin karşılığı kuru teşekkürden ibaretmi pgs. Teşekkürle çorba kaynamıyor pgs. Genel merkezin keyfi yerinde. Terminalde canı çıkıyor tüm operasyonun- m.h nin. Sonrada yolcuya gülümse diyorsun pgs.
  • "Pegasus Havayolları'nın yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 8.8 artış gösterdi." diye yazilmis. Sonra verilere bakiyorsun; Kasim ayinda ic hatlarda %10.3 az yolcu tasinmis, Doluluk %2.9 dusmus, gecen yilin Kasim ayi ile karsilastirlinca. Iste Turkce boyle bir lisan.
  • Havacılık sektörü bile alarm vermeye başladı.

Pegasus Havayolları Kasım ayına ait trafik verilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu.

KAP'a yapılan duyuruda Pegasus Havayolları'nın yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 8.8 artış gösterdi. 

İşte Pegasus'un Kasım ayı trafik verileri;

Pegasus Kasım ayı rakamlarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kapital ~ 5 yıl önce
Türkiye'nin en teknolojik, en kurumsal ve tabii ki de en kapitalist havacılık şirketi. Uçucu olmayan havacılık personelinin maaşlarının dövizden TL'ye geçmesinin THY ile birlikte müsebbibi. Krizi fırsat bilip bu işin ekmeğini yiyin bakalım biraz daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 5 yıl önce
Tebrikler pegasus devami ni dileriz Insallah satilmaz bu sirket milli yerli ozel sektör tebrik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha ha ~ 5 yıl önce
6 yıldır satamadınız söyleye söyleye :):)
M.h ~ 5 yıl önce
Yolun açık olsun pgs. Zalımın kızı pgs. İyisin hoşsunda artık kaptanlarını sevdiğin kadar yer hizmetlerinde çalışanlarınıda sevsen diyoruz pgs. Aynı alanda çalıştığımız tüm firmalar enflasyon farkı adı altında maaş iyileştirmesi yaptı biz hala bekliyoruz pgs. 2019 zammını ocak ayına çekerek güya lütüfda bulundu pgs. Enflasyon içimizden geçti pgs. aprondaki-terminaldeki tüm çalışanlar mutsuz. Bunca emeğin karşılığı kuru teşekkürden ibaretmi pgs. Teşekkürle çorba kaynamıyor pgs. Genel merkezin keyfi yerinde. Terminalde canı çıkıyor tüm operasyonun- m.h nin. Sonrada yolcuya gülümse diyorsun pgs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasil yani? ~ 5 yıl önce
"Pegasus Havayolları'nın yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 8.8 artış gösterdi." diye yazilmis. Sonra verilere bakiyorsun; Kasim ayinda ic hatlarda %10.3 az yolcu tasinmis, Doluluk %2.9 dusmus, gecen yilin Kasim ayi ile karsilastirlinca. Iste Turkce boyle bir lisan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 5 yıl önce
Havacılık sektörü bile alarm vermeye başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000