09 Aralık 2019, Pazartesi 18:43:49

Pegasus Kasım ayı rakamlarını açıkladı

Pegasus Havayolları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Kasım ayı verilerini paylaştı.
  • Havacılıktan zerre kadar anlamayan işi gücü yalnızca algı yaratmak olmuş insanlar var. Bu insanlar Thy ile Pegasusu karşılaştırmakta. Birtanesi Thynin pazar payını alsın long haul yapsın falan demiş. Tabiki de biz de isteriz Pegasus long haul uçuşlar yapsın ülkemiz havacılığına katkısı olur fakat bu durum Thy nin yolcu sayısını Thy yi etkilemez. Thy yolcu dışında uluslararası kargo taşımacılığı da yapıyor. Bu şirket her teker koyduğu noktada kendi reklamını yapıyor. Bayrak taşıyıcımız. Herkes Thy'yi batırmaya çalışıyor anlamadım gitti. Thy'nin rakibi Pegasus değil bunu bir öğrenin. Thy'ye bok atmak için burada klavye sallamanıza gerek yok. Başaramayacaksınız. DHL kargo iga'ya merkez açtı. Tüm dünyanın gözü yeni havalimanında siz oturun halinize yanın.
  • Mevcut siparişlerin bir kısmını A321 XLR e dönüştürse süper olacak
  • Ben inanmıyorum.gecen gun bilet slacaktim 2 gunde 1000 tl yukselmez...yalan oldugunu dusunuyorum elimde fotograflar var
  • Teterboro’ya inip ortamlarda New York’a gittik dersiniz kaptanım.
  • Yıl sonu karlılık rakamları açıklandığında göreceğiz..Bu tablonun bir tek pozitif yanı var , Dışhat yolcu sayısı ve operasyonel verilerin artışıdır.
  • Yeni havaalanı sayesinde karlı çıkan tek şirket pegasus oldu.
  • Gökçeni de kapatsınlar, zarara ortak etsinler pegasusu. başka türlü toparlayamayacaklar.
  • Adamsınız adamm. Kesinlikle geniş gövdeler temin edip uzuna başlamalılar. Thy tek elindeki pazar payını almalı. Tebrik ediyorum seni PEGASUS.
  • Yenı havalımanının hatalı bir proje oldugunun en net kanıtı adamlar hem kar hem yolcu rekoru kırıyor ayrıca yeni havalimanı açıldıgında 22.70 lira olan hissesi bugün 76 lira adamlar şirketin değerini 3 katından fazla arttırdılar bukadar kısa sürede
  • Yukarıdaki tabloya göre işler medyada işlendiği kadar iyi değil. Doluluk oranınız %86 ve günlük uçağı kullanım saatiniz 13 saat / gün ise uçucu firma yöneticilerinin daha verimli çalışmasını gerektirir. a- Uçakları daha fazla uçuracak çare b- Doluluk oranınızın düşük olduğu hatları masaya yatırmak c- Doluluk ve karlılık oranı yüksek olan uçuşlar geliştirmek d- Biraz daha cesur olarak yeni ufuklara yönelmek bunları konuşmak gerekli.

Pegasus Havayolları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Kasım ayı verilerini paylaştı.

KAP'a yapılan açıklamada verilen rakamlara göre Pegasus Havayolları Kasım ayında geçen yıla göre yolcu sayısında yüzde 7.9'luk artış yaşadı. Geçtiğimiz yılın Ocak-Kasım ayı rakamlarına göre ise yolcu sayısı yüzde 1.1 azaldı. 

Şirketin doluluk oranı Kasım ayında yüzde 2.5, Ocak-Kasım döneminde ise yüzde 0.2 olarak artış gösterdi. 

Pegasus Kasım ayı rakamlarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Pegasus Thy karşılaştırması ~ 4 yıl önce
Havacılıktan zerre kadar anlamayan işi gücü yalnızca algı yaratmak olmuş insanlar var. Bu insanlar Thy ile Pegasusu karşılaştırmakta. Birtanesi Thynin pazar payını alsın long haul yapsın falan demiş. Tabiki de biz de isteriz Pegasus long haul uçuşlar yapsın ülkemiz havacılığına katkısı olur fakat bu durum Thy nin yolcu sayısını Thy yi etkilemez. Thy yolcu dışında uluslararası kargo taşımacılığı da yapıyor. Bu şirket her teker koyduğu noktada kendi reklamını yapıyor. Bayrak taşıyıcımız. Herkes Thy'yi batırmaya çalışıyor anlamadım gitti. Thy'nin rakibi Pegasus değil bunu bir öğrenin. Thy'ye bok atmak için burada klavye sallamanıza gerek yok. Başaramayacaksınız. DHL kargo iga'ya merkez açtı. Tüm dünyanın gözü yeni havalimanında siz oturun halinize yanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 4 yıl önce
Mevcut siparişlerin bir kısmını A321 XLR e dönüştürse süper olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tolga daglar ~ 4 yıl önce
Ben inanmıyorum.gecen gun bilet slacaktim 2 gunde 1000 tl yukselmez...yalan oldugunu dusunuyorum elimde fotograflar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CI:99 ~ 4 yıl önce
Teterboro’ya inip ortamlarda New York’a gittik dersiniz kaptanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş bilene.. ~ 4 yıl önce
Yıl sonu karlılık rakamları açıklandığında göreceğiz..Bu tablonun bir tek pozitif yanı var , Dışhat yolcu sayısı ve operasyonel verilerin artışıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 4 yıl önce
Yeni havaalanı sayesinde karlı çıkan tek şirket pegasus oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapacak tek şey var ~ 4 yıl önce
Gökçeni de kapatsınlar, zarara ortak etsinler pegasusu. başka türlü toparlayamayacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasussss ~ 4 yıl önce
Adamsınız adamm. Kesinlikle geniş gövdeler temin edip uzuna başlamalılar. Thy tek elindeki pazar payını almalı. Tebrik ediyorum seni PEGASUS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni havalimanı hatası ~ 4 yıl önce
Yenı havalımanının hatalı bir proje oldugunun en net kanıtı adamlar hem kar hem yolcu rekoru kırıyor ayrıca yeni havalimanı açıldıgında 22.70 lira olan hissesi bugün 76 lira adamlar şirketin değerini 3 katından fazla arttırdılar bukadar kısa sürede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok bilmiş ~ 4 yıl önce
tabi sen bu isi biliyorsun.Yeni havalimani yuzunden oluyor bunlar hep..Cahil kiskanc herif
BİLEN ~ 4 yıl önce
Yukarıdaki tabloya göre işler medyada işlendiği kadar iyi değil. Doluluk oranınız %86 ve günlük uçağı kullanım saatiniz 13 saat / gün ise uçucu firma yöneticilerinin daha verimli çalışmasını gerektirir. a- Uçakları daha fazla uçuracak çare b- Doluluk oranınızın düşük olduğu hatları masaya yatırmak c- Doluluk ve karlılık oranı yüksek olan uçuşlar geliştirmek d- Biraz daha cesur olarak yeni ufuklara yönelmek bunları konuşmak gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş bilene sormuşlar ~ 4 yıl önce
Ya bir yürü işine bak :)
Kartal ~ 4 yıl önce
Ha o yuzden beklentisinin bilmem kackati kar acikladilar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000