08 Haziran 2009, Pazartesi 08:33:29

Pegasus 'en iyileri' ödüllendirdi

Pegasus 2008 yılında göstermiş oldukları satış performanslarından dolayı Güney Almanya´da en iyi satış yapan acentelerine iki günlük İstanbul gezisi düzenlenledi.
  • TANIMADIGIMIZ YÖNLERINI BIZLERE TANITTIGINIZ ISTANBUL GEZISINI EN SECKIN NADIDE RESTAURANTLARDA VERDIGINIZ NEFIS YEMEKLERLE ÖZLESTIRDIGINIZ BU GÜZEL GEZI ICIN TESEKKURLERIMI BELIRTMEK ISTERIM.TÜM EKINIZE VE BIZLERLE BIRLIKTE OLAN ARKADASLARIMIZA SAYGI VE SELAMLAR BOL SANSLAR ÜNAL KARHAN
  • Eger Güney Almanya ya yapiliyorsa, Bati Almanya Düsseldorf Köln kentini unutmiyalim lutfen, Bati Almanyanin yolcu sayisi güney almanyaya nazaran 3x 4x kat daha fazladir...
  • Tamamen özel sektörden oluşan ve başarılı olan başka hangi firma var?
  • Eger pegasusun avrupada calisma sekline bakarsaniz onurairin eski salisma sekline benziyor bu calisma ile basarili olacagina ve buyuyecegine inaniyorum. BASARILAR.
  • Pegasu Türkiye'de "Low Cost" hava yolu olarak kendini pazarlayip basarili bir varlik göstermistir. Bu segmentte büyük rekabet olmasina karsin simdiye dek basarilarini sürdürmektedir. Bu tür hava yollari, ucuz ucmak, yemek icmek, hizmet gibi hizmetleri beklemiyen yolcular icin ucmak olanagi saglar.
  • Özel sektör Türk havacılığının gelişememesinin en önemli nedeni THY yönetimidir (THY değil!!!, THY milli değerdir, korunmalıdır.)
  • pegasus emin adimlarla ilerledigi icin degil, Turkiyede farkli bir konseptle havacilik pazarina girdigi icin ve rakibininde bulunmamasiyla sansli oldugu icin bu kadar buyuyebilmistir. Aksi takdirde kim tinlar pegasusu. Emin adim atan bir cok hava yolu var.
  • Pegasus şüphesiz Türkiye'nin emin adımlarla büyüyen en iyi özel sektör havayolu şirketi...

Pegasus 2008 yılında göstermiş oldukları satış performanslarından dolayı Güney Almanya´da en iyi satış yapan; Sel-Tours, Aras, Adibes, Dadas Touristik, EUROSUN, Kas, Gözde, Ova, Türkiyem, Muslu, Osman, Aslan Reisebüro Göppingen ve Ünkar Seyahat acentelerine iki günlük İstanbul gezisi düzenleyerek onları ödüllendirdi.

Pegasus Havayolları'nın gezisine, Güney Almanya’dan katılan 15 kişilik davetli grubu katıldı. Topluca yapılan etkinliklerde Panoromik Fetih Müzesi, Kzz Kulesi ve Tekne ile Boğaz gezisi yer aldı.
 Pegasus'tan acentelerine jest
Acentelere yönelik iki günlük İstanbul gezisinin son günü Florya´daki Kaşıbeyaz Restoran’da, Pegasus Rezervasyon ve Ücret Müdürü Asuman Kocaer, Almanya Tarifeli Uçuşlar Sorumlusu Serdar Erman, Grup Satış Sorumlusu Burcu Devrimsel, Satış Temsilcileri Toygun Uzun, Soner Saklıyan, Güney Almanya Genel Satış Acentesi RECA GmbH adına Stuttgart Alan Müdürü Mesut Aydoğdu da hazır bulundu.
 
Grup adına konuşan Pegasus Rezervasyon ve Ücret Müdürü Asuman Kocaer, Pegasus olarak geçen yıla nazaran bu yıl çok önemli gelişmeler kaydederek, Stuttgart uçuşlarından beklenenin ötesinde, hem sefer sayısında hem de yolcu sayısında, ciddi oranda artış olduğunu anlattı.
 
Asuman Kocaer, Pegasus adına elde edilen bu başarının Güney Almanya acentelerinin gayretlerinin bir ürünü olarak ortaya çıktığına işaret ederek, ‘‘Bu iki günlük İstanbul gezisiyle onlara teşekkür etmek ve o iş ortaklarımızla bir arada olmak istedik’’ ifadesini kullandı.
 
Asuman Kocaer, bu iki günlük süre içinde acentelerimizle birlikte geleceğe yönelik neler yapabileceklerini değerlendirme fırsatı bulduklarını söyledi. Öztürk, ‘‘Bu maksatla bu tür gezileri diğer bölgeler içinde zaman zaman yapıyoruz’’ dedi.
 
Asuman Kocaer konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Aralık 2006 tarihinden itibaren Stuttgart´tan haftada 2 sefer olan uçuşumuzu Haziran 2009 itibari ile her güne çıkardık. İlave seferler koyduk. Bunların hepsi şu anda son derece başarılı gidiyor. Ana hedefimiz: mevcut noktaları güçlendirmek.”

Pegasus'tan acentelerine jest

Pegasus'tan acentelerine jest

©AirportHaber.com

Pegasus 'en iyileri' ödüllendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
TANIMADIGIMIZ YÖNLERINI BIZLERE TANITTIGINIZ ISTANBUL GEZISINI EN SECKIN NADIDE RESTAURANTLARDA VERDIGINIZ NEFIS YEMEKLERLE ÖZLESTIRDIGINIZ BU GÜZEL GEZI ICIN TESEKKURLERIMI BELIRTMEK ISTERIM.TÜM EKINIZE VE BIZLERLE BIRLIKTE OLAN ARKADASLARIMIZA SAYGI VE SELAMLAR BOL SANSLAR ÜNAL KARHAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eger Güney Almanya ya yapiliyorsa, Bati Almanya Düsseldorf Köln kentini unutmiyalim lutfen, Bati Almanyanin yolcu sayisi güney almanyaya nazaran 3x 4x kat daha fazladir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tamamen özel sektörden oluşan ve başarılı olan başka hangi firma var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eger pegasusun avrupada calisma sekline bakarsaniz onurairin eski salisma sekline benziyor bu calisma ile basarili olacagina ve buyuyecegine inaniyorum. BASARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasu Türkiye'de "Low Cost" hava yolu olarak kendini pazarlayip basarili bir varlik göstermistir. Bu segmentte büyük rekabet olmasina karsin simdiye dek basarilarini sürdürmektedir. Bu tür hava yollari, ucuz ucmak, yemek icmek, hizmet gibi hizmetleri beklemiyen yolcular icin ucmak olanagi saglar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Özel sektör Türk havacılığının gelişememesinin en önemli nedeni THY yönetimidir (THY değil!!!, THY milli değerdir, korunmalıdır.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus emin adimlarla ilerledigi icin degil, Turkiyede farkli bir konseptle havacilik pazarina girdigi icin ve rakibininde bulunmamasiyla sansli oldugu icin bu kadar buyuyebilmistir. Aksi takdirde kim tinlar pegasusu. Emin adim atan bir cok hava yolu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus şüphesiz Türkiye'nin emin adımlarla büyüyen en iyi özel sektör havayolu şirketi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000