31 Ekim 2014, Cuma 09:42:48

PEGASUS 9 AYDA KAÇ MİLYON YOLCU TAŞIDI?

Pegasus Havayolları, bu yılın 9 aylık trafik verilerini açıkladı. Peki, geçtiğimiz yılın Ocak-Eylül döneminde toplam 12,6 milyon yolcu taşıyan şirket bu yılın aynı döneminde kaç milyon yolcu taşıdı?
  • Yorgun ve mutsuz ekipleriyle temizlik alınmadan tozdan ciğerlerinizin parçalandığı uçaklarla low cost he canım oldu gülüm. Avrupada bu kadar vasat değil low costlar.
  • goz boyama, amaciyle pegasosisin beceriksiz bos gezenin lerin yaptigi bos isleri gosteren ve nerden nasil geldigi belli olmayan keyfi olarak doldurulmus luzumsuz bir suru tutarsiz rakkamlar , kimsenin bir sey anladigi yok , kar nedir, kar patron size sormuyormu kardesim.
  • Ne ara artmis ya onceden 9 ayda 8 milyon kişiydi şimdi 12milyon kisi super ama thy ye yetisemez
  • Diğer özeller zor durumda. en kuvvetli özel hava yolu pegasustur. thy ve hükümet, cumhuriyetci diye pgs sun üzerine gelmekte olay bundan ibaret. bilet seçerken kendi özgür iradeniz ile seçiyorsunuz herhalde isteyen istediğini yazsın bu konuda low cost bir şirket pgt. avrupada birsürü örneği var. Aksini söyleyen yazsın.
  • Pegasusta çalışmaktayım , ancak Gecen hafta , bir bayan bizi arayarak sizlerle konuşacam , artık fly servise geçti istasyonlar dedi , ögrendigimize göre adana ohy elamanın eşi imiş , çok huzursuz olduk , havayolu tasarrufudur ama bizleri böyle daha ortada verilen bir bilgi yokken huzur suz etmelerine umarım iş verenimiz pegasus mağdur etmeyecektir.Ayrıca rakip bir firmada eşi yetkili elaman ne kadar etik.
  • Yurtdışı uçuşlar için bence Pegasus ile THY'nin fiyatları aynı.Nasıl mı diye sorarsanız, Pegasus yemek vermiyor 20kg hakkınız var koltuk seçimi içinde ayrıca para ödemek sorundasınız. Birde uçuş sırasında bir iki kahve veya çay içerseniz pamuk eller cebe. Bunlar hepsi eklendiğinde THY daha uygun oluyor.
  • Yolcu sayısı olarak tam %19 büyümüş. %19! Doluluk oranı da tamı tamına aynı kalmış. Olumlu bir başlık atmak yerine "doluluk oranı düştü" demek niye?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Gecikme falan felaket olabilir, ama Türkiye'nin tek düşük maliyetli havayolu olduğu da bir gerçek. Fiyatlar diğer havayollarımıza göre çok uygun. Takdir edilesi yönlerinin de gösterilmesi gerekir. Ancak, geçenlerde yine LowCost sınıflandırmasındaki GermanWings ile uçtum. Koltuk aralıkları THY ile yarışır durumdaydı. Bence, belli mesafe üzeri uçan uçaklarda (2 saat mesela) koltuk aralıklarına standart getirilmeli.
  • Demek ki durum vahim. PGT Geriye gidiyor. Hemen para kazanacak bir şeyler bulmalı. Mesela koltuk başlıkları paralı olmalı.

Pegasus Havayolları, Ocak-Eylül dönemine ilişkin 9 aylık trafik rakamlarını açıkladı.

Pegasus Havayolları, Ocak-Eylül dönemine ilişkin 9 aylık trafik rakamlarını açıkladı. Şirketin geçtiğimiz yıla oranla hem konma sayısı hem de yolcu sayısında artış yaşadığı gözlendi.

İç hatlarda yolcu sayısının yanı sıra doluluk oranında da artış yaşamaya devam eden Pegasus, dış hatlarda doluluk oranında 2013'ün gerisinde kaldı. Toplam yolcu sayısını 15 milyona çıkaran Pegasus, uçtuğu nokta sayısını da 71'den 86'ya çıkardı.

İşte Pegasus'un 2014'deki 9 aylık performansı:

PEGASUS 9 AYDA KAÇ MİLYON YOLCU TAŞIDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorgun ve mutsuz ekipleriyle temizlik alınmadan tozdan ciğerlerinizin parçalandığı uçaklarla low cost he canım oldu gülüm. Avrupada bu kadar vasat değil low costlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fasa fiso pegasiso ~ 9 yıl önce
goz boyama, amaciyle pegasosisin beceriksiz bos gezenin lerin yaptigi bos isleri gosteren ve nerden nasil geldigi belli olmayan keyfi olarak doldurulmus luzumsuz bir suru tutarsiz rakkamlar , kimsenin bir sey anladigi yok , kar nedir, kar patron size sormuyormu kardesim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Ne ara artmis ya onceden 9 ayda 8 milyon kişiydi şimdi 12milyon kisi super ama thy ye yetisemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero ~ 9 yıl önce
Diğer özeller zor durumda. en kuvvetli özel hava yolu pegasustur. thy ve hükümet, cumhuriyetci diye pgs sun üzerine gelmekte olay bundan ibaret. bilet seçerken kendi özgür iradeniz ile seçiyorsunuz herhalde isteyen istediğini yazsın bu konuda low cost bir şirket pgt. avrupada birsürü örneği var. Aksini söyleyen yazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADANA ~ 9 yıl önce
Pegasusta çalışmaktayım , ancak Gecen hafta , bir bayan bizi arayarak sizlerle konuşacam , artık fly servise geçti istasyonlar dedi , ögrendigimize göre adana ohy elamanın eşi imiş , çok huzursuz olduk , havayolu tasarrufudur ama bizleri böyle daha ortada verilen bir bilgi yokken huzur suz etmelerine umarım iş verenimiz pegasus mağdur etmeyecektir.Ayrıca rakip bir firmada eşi yetkili elaman ne kadar etik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yurtdışı uçuşlar için bence Pegasus ile THY'nin fiyatları aynı.Nasıl mı diye sorarsanız, Pegasus yemek vermiyor 20kg hakkınız var koltuk seçimi içinde ayrıca para ödemek sorundasınız. Birde uçuş sırasında bir iki kahve veya çay içerseniz pamuk eller cebe. Bunlar hepsi eklendiğinde THY daha uygun oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl aynı ~ 9 yıl önce
aynı tarihler için thy ve pegasus'tan balkan ülkelerine bakıyorum (belgrad, kosova, saraybosna, tiran veya üsküp farketmez) thy minimum 600 tl fiyat çıkarıyor hemde en az 3-4 ay sonrası için, üstelik ankaradan bağlantı da ekleyince fiyat oluyor 900 tl...aynı tarihe pegasusa bakıyorum ankaradan bağlantım dahil ödediğim ücret 250 tl kış sezonu 275 tl yaz sezonu...nersi eşit bunların hocam? thy'de 20 kg bagaj veriyor buralara pegasus'da. uçacağın toplam uçuş maksimum 1.5 saat. yemek yemesen ölmezsin kaldı ki lounge kullanma imkanım her ikisinde de var kartlarımdan dolayı, yanıma su da alırım ölmem yani susuzluktan da... aradaki 600 tl'ye konaklamamı, gezmemi, oradaki yeme içmemi yaparım. thy ile gidersen sadece uçak biletini çıkaracağın paraya pegasus ile dönüşte duty freeden alacağın çikolata içki dahil tüm turunu yaparsın hocam
teasers ~ 9 yıl önce
Yolcu sayısı olarak tam %19 büyümüş. %19! Doluluk oranı da tamı tamına aynı kalmış. Olumlu bir başlık atmak yerine "doluluk oranı düştü" demek niye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en azından ~ 9 yıl önce
Gecikme falan felaket olabilir, ama Türkiye'nin tek düşük maliyetli havayolu olduğu da bir gerçek. Fiyatlar diğer havayollarımıza göre çok uygun. Takdir edilesi yönlerinin de gösterilmesi gerekir. Ancak, geçenlerde yine LowCost sınıflandırmasındaki GermanWings ile uçtum. Koltuk aralıkları THY ile yarışır durumdaydı. Bence, belli mesafe üzeri uçan uçaklarda (2 saat mesela) koltuk aralıklarına standart getirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vahim ~ 9 yıl önce
Demek ki durum vahim. PGT Geriye gidiyor. Hemen para kazanacak bir şeyler bulmalı. Mesela koltuk başlıkları paralı olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000