01 Ağustos 2013, Perşembe 12:12:54

PEGASUS 54 MİLYON TL'Yİ CEBE İNDİRDİ!

Pegasus Havayolları, bu yılın ilk 6 ayında 7.5 milyon yolcu taşıdı. 1 Ocak’tan itibaren her yolcudan check in ücreti alan Pegasus böylece bu dönemde 54.7 milyon TL’yi cebine koydu.
  • yolcu başına 7 TL çok az bir rakam, daha yüksek olmalı.. mevcut sermayeye ve yatırımlara göre daha yüksek kar olmalı..
  • MAAŞALLAH...
  • Enteresan milletiz vesselam. Beğenmeyebilirsiniz ama biraz takdir etmesini bilmeniz lazım. Her firmanın bir tarzıvar eğer öyle olmasaydı rekabet olmazdı. Tebrikler Pegasus, yolunuz ve ufkunuz hep açık olsun.
  • kahramanmaras ucagi hep full artik hergün sefer yapilsa ka.maras cok mutlu oluruz
  • Bu rakkamlar neden yazıldı, Bunların tek başına anlamı yok. Neticede ucuz fiat, yeni uçak , kaliteli hızmet. İnşallah işleri kötü gitmez de böyle devam ederler. Herkes istifade eder. KUTLUYORUM:
  • Pegasus'un yolcularına mısafır demesi sadece beni mi rahatsız edıyor? Insan yolcusuna suyu parayla mı verır??
  • senin gibi provakatorler bu ülkeyi mahvedemeyecek, aslında sizleri bu ülkeye bile gömmemek lazım sen 100 lira fazla ver air urga ya bin :) bademci dediğin havayolu milli şirketimiz avrupanın en iyi havayolu seçildi. gözlerini aç önce ondan sonra eyyam ve yardakçılık yaparsın
  • bademciler cemaatçiler ve akepenin inadına PEGASUS la uçmaya devam edeceğim.100 tl fazla olsun pegasus olsun
  • Sabancı'ya da bu yakışır. Sayenizde milyonlar uçakla tanıştı, bol kazançlar, tebrikler.
  • Thy Istanbul Heathrow bileti 10 gun alininca 1160 Tl BA 1120tl FlyingPigs 1295 Tl ve strip down servis ve stanstede ucuyor. Pegasus Adam kaziklamaktan baska hicbirsey yapmiyor!! Gecenyil Easter zamanida thy ile pegasustan 20% daha ucuza uctum.

Pegasus Havayolları, 2013 yılının ilk 6 aylık (Ocak-Haziran Dönemi) trafik sonuçlarını açıkladı.

Pegasus, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, 2013'ün ilk 6 ayında bir önceki yıla oranla yolcu sayısı bakımından iç hatlarda yüzde 20, dış hatlarda ise yüzde 26 büyüme kaydetti. Yine aynı dönemde doluluk oranları iç hatlarda yüzde 2 oranında artış gösterirken dış hatlarda bu rakam yüzde 4 olarak gerçekleşti.

Şirket, bu rakamlara göre 2012'nin ilk 6 ayında toplamda  6,16 milyon yolcu taşırken bu yılın Ocak-Haziran döneminde yolcu sayısını yüzde 23 artırarak 7,55 milyon yolcu rakamına ulaştı. Doluluk oranı da bu dönemde toplamda yüzde 3'lük artışla yüzde 77'den yüzde 79,30'a yükseldi.

İŞTE PEGASUS TARAFINDAN KAP'A GÖNDERİLEN O RAKAMLAR


 

PEGASUS 54 MİLYON TL'Yİ CEBE İNDİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

!!! ~ 11 yıl önce
yolcu başına 7 TL çok az bir rakam, daha yüksek olmalı.. mevcut sermayeye ve yatırımlara göre daha yüksek kar olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek birinci ~ 11 yıl önce
MAAŞALLAH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Enteresan milletiz vesselam. Beğenmeyebilirsiniz ama biraz takdir etmesini bilmeniz lazım. Her firmanın bir tarzıvar eğer öyle olmasaydı rekabet olmazdı. Tebrikler Pegasus, yolunuz ve ufkunuz hep açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahramanmaras ~ 11 yıl önce
kahramanmaras ucagi hep full artik hergün sefer yapilsa ka.maras cok mutlu oluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
realite ~ 11 yıl önce
Bu rakkamlar neden yazıldı, Bunların tek başına anlamı yok. Neticede ucuz fiat, yeni uçak , kaliteli hızmet. İnşallah işleri kötü gitmez de böyle devam ederler. Herkes istifade eder. KUTLUYORUM:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Pegasus'un yolcularına mısafır demesi sadece beni mi rahatsız edıyor? Insan yolcusuna suyu parayla mı verır??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Dünyanın neresinde sana suyu bedava veriyorlar ? Hımm sen ikram ücretini biletle beraber ödemeye alışkınım diyorsan, sana uygun ücretin sana çaktırmadan peşin alan firmalardan bilet kestirebilirsin.
bademci ye cevap ~ 11 yıl önce
senin gibi provakatorler bu ülkeyi mahvedemeyecek, aslında sizleri bu ülkeye bile gömmemek lazım sen 100 lira fazla ver air urga ya bin :) bademci dediğin havayolu milli şirketimiz avrupanın en iyi havayolu seçildi. gözlerini aç önce ondan sonra eyyam ve yardakçılık yaparsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beygirci ~ 11 yıl önce
bademciler cemaatçiler ve akepenin inadına PEGASUS la uçmaya devam edeceğim.100 tl fazla olsun pegasus olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Hostesleri Atatürk rozeti takıyorlar dikkat ettim hepsinde vardı
!! ~ 11 yıl önce
Sabancı'ya da bu yakışır. Sayenizde milyonlar uçakla tanıştı, bol kazançlar, tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 11 yıl önce
begenmeyen ucmasin arkadasim. anadolu ucakla tanisti.
Canuk ~ 11 yıl önce
Thy Istanbul Heathrow bileti 10 gun alininca 1160 Tl BA 1120tl FlyingPigs 1295 Tl ve strip down servis ve stanstede ucuyor. Pegasus Adam kaziklamaktan baska hicbirsey yapmiyor!! Gecenyil Easter zamanida thy ile pegasustan 20% daha ucuza uctum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Kardeşim hiçmi havacılıktan haberin yok birde yorum yazmışsın utanmadan.. Bilet fiyatları uçakların doluluk oranına göre yükselir.. nekadar önce aldığın değil, uçağın doluluk oranı önemlidir bileti alırken.. Bahsettiğin hat her daim full çekio tabiki 10 gün önceden fiyatı yüksek olur. üstelik kıbrıs aktarmalı geliyor o uçak.. Kıbrısta yaşayan ingiliz 2 3 ay önceden 50-60 bilemedin 100 € a alıyor.. sende kamil 10 gün önceden bilet bak.. işin süpriz veya acilse fiyat normal.. Tüm dünyada havacılık böyle işliyor.. Mantıksız kıyaslamalar yapma
:) :) ~ 11 yıl önce
Adamın havacılıktan haberi var da senin dikkatli okuma alışkanlığın var mı orası meçhul. Adam kıyaslama yapmış, tüm havayollarının 10 gün önce fiyatları onlar. Ayrıca daha uzaktaki Stansted'e indiğini söylüyor. Pegasus ötekilerden daha mı önce dolmuş ve pahalı bilet kalmış yani? (Maaşını haketmemişsin, yazık.)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000