10 Nisan 2015, Cuma 13:18:03

İŞTE PEGASUS'UN YENİ ROTALARI

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına yurt içinde Kastamonu’yu, yurt dışında ise Gürcistan’ın ikinci büyük şehri Kutaisi’yi ekleyerek büyümeye devam ediyor.
  • Bursa _bingöl arasi ucuslarinizi bekliyoruz. Bursada bulunan bingöllü vatandaslarimizda bunu istemektedirler. Talep fazla ama bir girisimde bulunulmuyor.otobüsle bursaya giden yolcularin cogunlugu solhanli bingöllü olmasina ragmen hala bir yenilik göremiyoruz. Baska sehirlere istenilen talepler cok gecmeden gerceklesirken , bingöl halki havaalaninin acildigi andan itibaren fazla yolcu kapasitesine sahipken istenilenler senelerdir gerceklesmiyor.
  • Bingölden direkt medineye ucusun müjdesi verildikten sonra ,pegasusun bingölden direkt sabiha gökcen ucuslarinin da birkac ay icerisinde baslayacagi bilgisi verildi. En yakin zamanda pegasustan bu müjdeyi vermesini bekliyoruz. Lütfen bir an önce bu sorun cözüme kavusturulsun. Gecen seneden beri bu güzel haberin gerceklesmesini bekliyoruz.
  • Bingöl ucuslarinizi sabirsizlikla bekliyoruz. Bizler de diger iller gibi sabiha gökcene direkt ucus istiyoruz
  • Bizim kar payları noldu? 9000 tl almam gerekirken 900 tl yattı bana? Sayın airport haber bu konunun üstüne gidin maaşlarımıza zam alamıyoruz. Bu yorgnlukla bu paralara bu iş olmuyor! Çok yorgunuz ve yolcular anlamıyor günde 14 saat görev yapıyoruz. Abidik gubidik inerken bana peçete getirmediniz gibi çemkirmelerinizi ne zor şartlarda çalışatak yapıyoruz. Dertli pegasus kmleri burda!
  • Bingöl e ne zaman baslayacaksiniz yaa..?
  • Batum a otobusle gidilebilir. kutaisi vergileri duşûk bir havalimani sefer saati belki sorun ama vizz air ukraine cekiliyor bu hattan pegasus saglam kalabilir. sonuc olarak slot cok kolay alindi. kutaisiden istanbul ankara antalya ve izmire cok fazla gurcu calismaya geliyor. gori ve ahiskaya cok yakin bir sehir tek sıkıntı bagaj limiti bence.otobus 100 tl ucak 150 tl olursa bu hat tutabilir
  • Batum ve Bakü'den postalandıktan sonra aklınca o taraflarda bir yerler arıyor gibi gibi
  • Kutaisi az gelismis ve nufusu az olan bir sehir. Halk genelde otobus firmalarini tercih ediyor. Yaz sonrasi biter. Bence yanlis secim.
  • Pgs batum a ucmuyormuydu ???
  • Minsk, St. Petersburg, Podgorica, Sevilla ne zaman??

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına yurt içinde Kastamonu’yu, yurt dışında ise Gürcistan’ın ikinci büyük şehri Kutaisi’yi ekleyerek büyümeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları’nın Kastamonu’ya seferleri 16 Mayıs’ta, Gürcistan’da Tiflis’ten sonra ikinci noktası olan Kutaisi’ye ise 19 Mayıs’ta başlıyor. Yeni seferler ile Pegasus’un uçuş ağı, yurt içinde 31, yurtdışında 60 olmak üzere 37 ülkede 91 noktaya ulaşıyor.

Pegasus misafirleri haftanın üç günü Kastamonu’ya uçacak

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen - Kastamonu karşılıklı seferleri Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü 46,99 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleşecek. Misafirler, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Kastamonu Havaalanı’na Perşembe günleri saat 13.40, Cumartesi günleri saat 08.50 ve Pazar günleri saat 11.40’ta uçabilecekler. Kastamonu Havaalanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na gitmek isteyen misafirler ise Perşembe günleri saat 15.20, Cumartesi günleri saat 10.30 ve Pazar günleri saat 13.20’de gerçekleşen seferleri kullanabilecek.

Pegasus’un Gürcistan’daki ikinci uçuş noktası: Kutaisi

Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen - Kutaisi seferleri haftanın üç günü 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Kutaisi Kopitnari Havaalanı’na gitmek isteyen misafirler Salı, Perşembe, Cumartesi günleri saat 00.20’de, Kutaisi Kopitnari Havaalanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na seyahat etmek isteyen misafirler ise aynı günlerde saat 04.40’ta gerçekleşecek seferler ile uçabilecek.

Pegasus Kutaisi’yi 49, Kastamonu’yu 51 noktaya bağlıyor

Pegasus Kutaisi’yi yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Denizli, Balıkesir/Edremit, Erzurum, Ankara, Elazığ, Gazipaşa/Alanya, Gaziantep, Hatay, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Trabzon, Van olmak üzere 21, yurt dışında ise Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Milan-Bergamo, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Dusseldorf, St. Etienne, Kuzey Kıbrıs, Roma, Frankfurt, Cenevre, Hamburg, Londra-Gatwick, Londra-Stansted, Lviv, Lyon, Madrid, Marsilya, Münih, Milan-Malpensa, Nice, Paris, Prag, Priştine, Saraybosna, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana, Zürih olmak üzere 38; toplam 49 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.

Kastamonu’yu ise yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Denizli, Balıkesir/Edremit, Erzincan, Erzurum, Ankara, Elazığ, Şanlıurfa, Gazipaşa/Alanya, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Van olmak üzere 23, yurt dışında ise Almati, Amsterdam, Stokholm, Bahreyn, Beyrut, Köln, Kopenhag, Doha, Dubai, St. Etienne, Kuzey Kıbrıs, Hurghada, Bişkek, Hannover, Kharkiv, Tahran, Krasnodar, Kutaisi, Kuveyt, Lviv, Marsilya, Mineralnye Vody, Nürnberg, Şarm El-Şeyh, Londra, Tiflis, Tel Aviv, Viyana olmak üzere 28; toplam 51 noktaya bağlayacak.

Misafirler, Pegasus’un detaylı sefer bilgilerine ulaşmak için www.flypgs.com web sayfasını ziyaret edebilirler.

İŞTE PEGASUS'UN YENİ ROTALARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

gamze ~ 8 yıl önce
Bursa _bingöl arasi ucuslarinizi bekliyoruz. Bursada bulunan bingöllü vatandaslarimizda bunu istemektedirler. Talep fazla ama bir girisimde bulunulmuyor.otobüsle bursaya giden yolcularin cogunlugu solhanli bingöllü olmasina ragmen hala bir yenilik göremiyoruz. Baska sehirlere istenilen talepler cok gecmeden gerceklesirken , bingöl halki havaalaninin acildigi andan itibaren fazla yolcu kapasitesine sahipken istenilenler senelerdir gerceklesmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emine ~ 8 yıl önce
Bingölden direkt medineye ucusun müjdesi verildikten sonra ,pegasusun bingölden direkt sabiha gökcen ucuslarinin da birkac ay icerisinde baslayacagi bilgisi verildi. En yakin zamanda pegasustan bu müjdeyi vermesini bekliyoruz. Lütfen bir an önce bu sorun cözüme kavusturulsun. Gecen seneden beri bu güzel haberin gerceklesmesini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bingöllü ~ 8 yıl önce
inşallh baslar
gülfide ~ 8 yıl önce
Bingöl ucuslarinizi sabirsizlikla bekliyoruz. Bizler de diger iller gibi sabiha gökcene direkt ucus istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizim kar payları noldu? 9000 tl almam gerekirken 900 tl yattı bana? Sayın airport haber bu konunun üstüne gidin maaşlarımıza zam alamıyoruz. Bu yorgnlukla bu paralara bu iş olmuyor! Çok yorgunuz ve yolcular anlamıyor günde 14 saat görev yapıyoruz. Abidik gubidik inerken bana peçete getirmediniz gibi çemkirmelerinizi ne zor şartlarda çalışatak yapıyoruz. Dertli pegasus kmleri burda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bingöl e ne zaman baslayacaksiniz yaa..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bishkek.manas ~ 9 yıl önce
Batum a otobusle gidilebilir. kutaisi vergileri duşûk bir havalimani sefer saati belki sorun ama vizz air ukraine cekiliyor bu hattan pegasus saglam kalabilir. sonuc olarak slot cok kolay alindi. kutaisiden istanbul ankara antalya ve izmire cok fazla gurcu calismaya geliyor. gori ve ahiskaya cok yakin bir sehir tek sıkıntı bagaj limiti bence.otobus 100 tl ucak 150 tl olursa bu hat tutabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gibi ~ 9 yıl önce
Batum ve Bakü'den postalandıktan sonra aklınca o taraflarda bir yerler arıyor gibi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kutaisi az gelismis ve nufusu az olan bir sehir. Halk genelde otobus firmalarini tercih ediyor. Yaz sonrasi biter. Bence yanlis secim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pgs batum a ucmuyormuydu ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Minsk, St. Petersburg, Podgorica, Sevilla ne zaman??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000