01 Kasım 2013, Cuma 15:47:01

İŞTE PEGASUS'UN PERFORMANSI

Pegasus Hava Yolları’nın ilk dokuz aydaki yolcu sayısı yüzde 22.3 arttı...
  • Tamamen doğrudur. İngiltere çalışanları sorgulanmalıdır. Birebir yaşadım. Adamlar ne hikmetse Türklerden nefret ediyorlar.
  • ARKADAŞLAR EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM. ESKİDEN UÇAKLA UÇMAK BİR AYRICALIKTI. HERKES UÇAMAZDI. THY İLE UÇANLAR BAGAJINDAKİ THY ETİKETİNİ UZUN SÜRE ÇIKARMAZDI. YANİ " BAK BEN UÇAKLA UÇTUM HAA " DİYE HAVA ATARDI. BU GÜNLERİ UNUTMAYALIM. LOW COST ŞİRKETLER SAYESİNDE TÜRKİYE UÇMAYI ÖĞRENDİ. BU ŞİRKETLER SAYESİNDE BİLET FİYATLARI HERKESİN UÇABİLECEĞİ SEVİYİYE İNDİ. LOW COST ŞİRKETLER SAYESİNDE THY FİYATLARI DÜŞÜRDÜ. BAKIN MESELA IST-ESB HATTI THY'NİN TEKELİNDE. BU TEKEL KALKSIN FİYATLAR YARI YARIYA DÜŞER. HERKESE İYİ PAZARLAR........
  • Merak etme Anadolujet uçak sayısını arttırıyor sana da kapak. Sun ile işler yolunda.
  • La diyozki calisanina cay bilem vermiyo daha neyin low'unu konusuyorsunuz.
  • Aynı saatlerde THY IST-ESB kaça uçuyor biliyor musunuz? Bu anlattıklarınız THY'nin Pegasus'un rakip olduğu hatlarda fiyatları düşürdüğü, hatta Pegasus fiyatlarına inmesi mümkün olmadığından zararına uçtuğunu gösterir. Aynı zamanda tekel olduğu hatlarda milleti sıkı kazıkladığını da! Not: 20 yıl havayolu yönettim tekniğinden anlamam. Uçak mühendisinin de bilet fiyatlarından anlamamasını doğal karşılıyorum. herkesin uzmanlığına saygı göstermek lazım.
  • pagasus hava yollariyla ilk ve son ucusum olacak kayseri hava alaninda 3 kg fazla geldi 15 € isteyen ve baska ucak sirketi tanimiyorum soymaya devam Paragzus..
  • Pegasusun ingiltere personeli mutlaka mercek altına alınmalı. Çalıştıkları firmanın Türk firması olduğunu unutup Türk düşmanlığı yapıyorlar. İngilize ayrı Türke ayrı davranış kabul edilemez. Bu olay yakında gazetelerde de manşet olur. Çok mu aradınız bu adamları
  • Pegasus isimi cok hosuma gidiyor ama hizmeti baksak kotu
  • Fly rumuzlu arkadaş düşünüyor mu acaba Pegasus bu fiyatlara uçmasa thy de bu fiyatlara bilet bulabilecek miydi ?? Sadece mantığa davet ediyorum herkesi..
  • çalışanına dahi bir bardak çay veremeyen havayolu.

Pegasus Hava Yolları’nın ilk dokuz aydaki yolcu sayısı yüzde 22.3 arttı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan 2013 yılı trafik verilerine göre;  2012 Ocak-Eylül döneminde 10,29 milyon olan toplam misafir sayısı, bu yılın aynı döneminde yüzde 22,3 artışla 12,58 milyona ulaştı.

2013'ün ilk 10 ayında Belgrad, Saraybosna, Barselona, Doha, Tiran, Soçi ve Moskova olmak üzere yurt dışında 7; yurt içinde ise Muş, Denizli, Kahramanmaraş, Nevşehir, Amasya (Merzifon), Balıkesir/Edremit, Erzurum ve Şırnak olmak üzere 8 yeni uçuş noktasını uçuş ağına katan Pegasus, iç hatlardaki misafir sayısını yüzde 21,9, dış hatlardaki misafir sayısını yüzde 23 oranında arttırdı. (Hürriyet)

İŞTE PEGASUS'UN PERFORMANSI

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

İngiltere ~ 10 yıl önce
Tamamen doğrudur. İngiltere çalışanları sorgulanmalıdır. Birebir yaşadım. Adamlar ne hikmetse Türklerden nefret ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ARKADAŞLAR EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM. ESKİDEN UÇAKLA UÇMAK BİR AYRICALIKTI. HERKES UÇAMAZDI. THY İLE UÇANLAR BAGAJINDAKİ THY ETİKETİNİ UZUN SÜRE ÇIKARMAZDI. YANİ " BAK BEN UÇAKLA UÇTUM HAA " DİYE HAVA ATARDI. BU GÜNLERİ UNUTMAYALIM. LOW COST ŞİRKETLER SAYESİNDE TÜRKİYE UÇMAYI ÖĞRENDİ. BU ŞİRKETLER SAYESİNDE BİLET FİYATLARI HERKESİN UÇABİLECEĞİ SEVİYİYE İNDİ. LOW COST ŞİRKETLER SAYESİNDE THY FİYATLARI DÜŞÜRDÜ. BAKIN MESELA IST-ESB HATTI THY'NİN TEKELİNDE. BU TEKEL KALKSIN FİYATLAR YARI YARIYA DÜŞER. HERKESE İYİ PAZARLAR........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
->z<- ~ 10 yıl önce
Merak etme Anadolujet uçak sayısını arttırıyor sana da kapak. Sun ile işler yolunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
La diyozki calisanina cay bilem vermiyo daha neyin low'unu konusuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly'a Yanıt ~ 10 yıl önce
Aynı saatlerde THY IST-ESB kaça uçuyor biliyor musunuz? Bu anlattıklarınız THY'nin Pegasus'un rakip olduğu hatlarda fiyatları düşürdüğü, hatta Pegasus fiyatlarına inmesi mümkün olmadığından zararına uçtuğunu gösterir. Aynı zamanda tekel olduğu hatlarda milleti sıkı kazıkladığını da! Not: 20 yıl havayolu yönettim tekniğinden anlamam. Uçak mühendisinin de bilet fiyatlarından anlamamasını doğal karşılıyorum. herkesin uzmanlığına saygı göstermek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
z ~ 10 yıl önce
Low cost bir şirket sektöre girince THY gibi şirketlerin bu tür tepkiler vermesi normal. Ancak biraz araştırıp acaba başkaları ne yapmış deseler bademler işin aslını öğrenecek. Ryan Air in karşısına British baby ile çıkan British Airways sonunda zarar edip, yok arakdaş bu iş bize göre değil dedi. Diğer örnekler Almanya ve Avusturya' da çok. Bizim bademler Anadolujet' i icat etti, onuda Sunekspres' e yamadı, sonu aynı olacak.
Bir yolcu ~ 10 yıl önce
pagasus hava yollariyla ilk ve son ucusum olacak kayseri hava alaninda 3 kg fazla geldi 15 € isteyen ve baska ucak sirketi tanimiyorum soymaya devam Paragzus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fılay ~ 10 yıl önce
o zaman beğenmiyorsanız taksiye biniceksiniz.
İngiltere ~ 10 yıl önce
Pegasusun ingiltere personeli mutlaka mercek altına alınmalı. Çalıştıkları firmanın Türk firması olduğunu unutup Türk düşmanlığı yapıyorlar. İngilize ayrı Türke ayrı davranış kabul edilemez. Bu olay yakında gazetelerde de manşet olur. Çok mu aradınız bu adamları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tespit ~ 10 yıl önce
Çok doğru bir tespit. Irkçılığın bu kadarı olur ancak. Sanırım pegasus yetkilileri ingiltereye hiç uğramıyor ve orada yaşananları görmüyor. Bu pegasusun ingiltere pazarında sonunu getirir.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus isimi cok hosuma gidiyor ama hizmeti baksak kotu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops ~ 10 yıl önce
Fly rumuzlu arkadaş düşünüyor mu acaba Pegasus bu fiyatlara uçmasa thy de bu fiyatlara bilet bulabilecek miydi ?? Sadece mantığa davet ediyorum herkesi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nereye ~ 10 yıl önce
çalışanına dahi bir bardak çay veremeyen havayolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 10 yıl önce
Masajda ister misin?
yalaka ~ 10 yıl önce
ali amcan madalya takacak sana, üstündede çay bardağı olacak. memiş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000