24 Haziran 2019, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Ali Bey size rağmen yola devam diyor Sn Aycı. Yeni süreç hayırlı olsun.
  • Mesele İlker meselesi değil yeğen mesele su alan geminin artık batmaya yakın olduğu meselesidir.
  • Yarınki yönetim kurulunda İlker Aycı olsun 2023'e giden ağır mağlubiyet için AKP TABUTUNA ÇAKILAN ÇİVİLERDEN BİRİSİ OLUR, ADAM İSTANBUL BELEDİYE SEÇİMLERİNE EN AZ YÜZDE 10 OY KAYBINA UĞRADI,
  • İlker bey ile devam inşallah ...
  • Yalnızca İlker aycı değil,İlker aycının referans olup gönderdiği,lise mezunu olup harekat birimine şef yaptığı şeflerde incelenmeli...İlker aycının nasıl bir yetkisi varki lise mezunu (şirket prosedürüne aykırı) kişileri şef yapma yetkisini kendinde bulabiliyor?
  • Yk belli oldu ilker bey ve Bilal bey devam...
  • Nasıl normal! Kıyasladıklarının maaşı normal mi de onlardan baz alıyorsun? Bu paranın normal olması mümkün olamaz!
  • THY aliyor ,TGS'nin de yonetim kurulunda var muhtemelen TGS'den de aliyordur ,şimdi de TFF 'den alacak biraz daha arastırsak baska neler var neler ,ver Allahım ver...
  • Sayenizde hicbir sey degismeyecek Thy'nda
  • Bir komşum görüşmelere gitti tamam uygun dediler referans istediler buldu, tamam işin oldu dediler sonra bu ilker efendin sevmediği kavga ettiği adammış listeden çıkardılar, adam hanımı çoluğu çocuğu 1 hafta, hüngür hüngür ağladılar adam işin gereklerine uygundu, o adamın ismi geçince hep o aile gelir aklıma,

THY mi İlker Aycı’ya bela, İlker Aycı mı THY’ye bela!

Bildiğim kadarı ile tam tamına 150 bin TL maaş alıyor THY’den. Yanlışım var ise kendisi düzeltsin. Bir eli yağda diğer eli balda. Ona düşen THY’yi dünya çapında bir havayolu yapmak idi ama THY’nin çapı da düşüyor, yolcu sayısı da düşüyor, yıldızı da düşüyor. Düşmeyen tek şey maaş ve artarak devam eden şatafatlı yaşam.

İlker Bey, hop oturup hop kalkıyorsun değil mi?

Seçim de bitti. Ne yazacak diye çok merak ediyorsun? Artık “algı yapıyor” da diyemeyeceksin.

Hat açılışlarında, yeni uçak teslimatlarında alıştığımız görüntüleri eşine uyarlayıp kırmızı halı süksesi attın sonra “bu her yerde oluyor” diyerek milleti uyutmaya çalıştın ama yemedik. Bu tür törenlerde kırmızı halı serilen ayakları karşılayan birileri olurdu onu göremedik işte o yüzden inandırıcı olamadın.

Sonra Sunexpress genel kurulu için limuzinler, karşılama törenleri, uğurlama törenleri düzenlettin ve her yerde eşin için ayrı masraflar yaptırdın ama inkar ettin, onu da millet yemedi.

Koca kurumu THY’yi yaş günü partisi ile ciddiyetsiz bir müesseseye çevirdin, üstelik sushi şeklindeki pastayı yedin ve onu da inkar ettin ama millet pastayı görünce, şatafatı görünce “yazıklar olsun” demekten kendini alıkoyamadı.

Şimdi sizinle basit bir hesap yapacağız. İlker Aycı’nın 150 bin TL maaş aldığını öğrendim. Fazla ise fazlasını az ise olduğu kadarını söylesin ki hesabımız şaşarsa düzeltelim.

Beyefendi THY’nin başına 7 Nisan 2015 tarihinde yönetim kurulu başkanı oldu. Başkan olduğu günden itibaren 150 bin TL maaş aldığını varsayarsak toplam 48 aylık görev süresinde 7 milyon 200 bin TL biriktirmiş olacağını düşünelim.

Allah bereket versin.

Ama asıl bomba o değil.

Fakir İlker’imiz 2.5 milyon Euro’ya Kemer Country’den villa almış. Asıl bomba budur. Bu villanın TL karşılığını hesaplayabildiniz mi? Dört yıllık maaşının iki katından fazla.

E şimdi ne düşünelim biz? Gerçekten ne düşünelim?

Yorum yapmıyorum.

Biliyorum. “Ne yazacak, ne yazacak” diye merak ettiniz hep!

Aslında yazacak olduğum şeyler bununla sınırlı değil. Birer, birer yazıyorum ki halen düzelmenize faydam olur mu diye fırsat veriyorum.

Bir soru sorayım da titremene, düzelmene destek olalım.

Yurtdışında hatta çok yakın bir komşumuzda seyahatiniz sırasında geceliği 45 bin TL olan bir otelde konakladınız mı? Bu konaklamanın bedeli bir ajansa ödetildi mi?

Ve soruyorum…

THY mi İlker Aycı’ya bela, İlker Aycı mı THY’ye bela!

THY mi İlker Aycı’ya bela, İlker Aycı mı THY’ye bela!

Yorumlar Tüm Yorumlar (190)

Devam kararı ~ 5 yıl önce
Ali Bey size rağmen yola devam diyor Sn Aycı. Yeni süreç hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rımiz Kırııski ~ 5 yıl önce
Mesele İlker meselesi değil yeğen mesele su alan geminin artık batmaya yakın olduğu meselesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FlyBirds ~ 5 yıl önce
Yarınki yönetim kurulunda İlker Aycı olsun 2023'e giden ağır mağlubiyet için AKP TABUTUNA ÇAKILAN ÇİVİLERDEN BİRİSİ OLUR, ADAM İSTANBUL BELEDİYE SEÇİMLERİNE EN AZ YÜZDE 10 OY KAYBINA UĞRADI,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selahattin ~ 5 yıl önce
İlker bey ile devam inşallah ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist harekat ~ 5 yıl önce
Yalnızca İlker aycı değil,İlker aycının referans olup gönderdiği,lise mezunu olup harekat birimine şef yaptığı şeflerde incelenmeli...İlker aycının nasıl bir yetkisi varki lise mezunu (şirket prosedürüne aykırı) kişileri şef yapma yetkisini kendinde bulabiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lise mezunu ~ 5 yıl önce
olanlarda şef olabilir. sadece belli süreli ortaklık tecrübesi aranır.
Duru ~ 5 yıl önce
Prosedüre göre şef olmak için lise mezuniyeti yeterli, dayanaksız sallamayın.
Dağılın ~ 5 yıl önce
Yk belli oldu ilker bey ve Bilal bey devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkce Ogretmenin ~ 5 yıl önce
Nasıl normal! Kıyasladıklarının maaşı normal mi de onlardan baz alıyorsun? Bu paranın normal olması mümkün olamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 5 yıl önce
THY aliyor ,TGS'nin de yonetim kurulunda var muhtemelen TGS'den de aliyordur ,şimdi de TFF 'den alacak biraz daha arastırsak baska neler var neler ,ver Allahım ver...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tim ~ 5 yıl önce
Sayenizde hicbir sey degismeyecek Thy'nda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FlyBirds ~ 5 yıl önce
Bir komşum görüşmelere gitti tamam uygun dediler referans istediler buldu, tamam işin oldu dediler sonra bu ilker efendin sevmediği kavga ettiği adammış listeden çıkardılar, adam hanımı çoluğu çocuğu 1 hafta, hüngür hüngür ağladılar adam işin gereklerine uygundu, o adamın ismi geçince hep o aile gelir aklıma,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000