23 Aralık 2023, Cumartesi 12:56:16

Türkiye'de 6 ülkenin vatandaşlarına vize muafiyeti

Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Bahreyn Krallığı, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada, Suudi Arabistan Krallığı ve Umman Sultanlığı vatandaşlarına yönelik turistik seyahatlerde vize muafiyeti getirmeye karar verdi.
  • Ülkeyi bir imam hatipli yönetirse böyle olur oy verenler
  • Eee hani Kanada,siha,iha için bize kamera vs vermemişti,Bae Sedat reisi saklıyor,fetoculara destek veriyordu Suudlar bize küfür etmişti,adam kesmişti,katillerdi ne oldu? Yine mi döndük? Akapelilerin para uğruna dönmekten başları dönmedi be helal olsun...
  • Mükemmel bir mütekabiliyet politakası.. karşılıksız çek dağıtan süper ülke!
  • Çok akıllıyız ama hiç bir şey bilmiyoruz. Hep bir çakallık peşinde devlet, ordan vergi burdan vergi faizi düşğr din bahanesiyle ucuza topla malı, sonra olmadı de faizi yapıştır. Din kardeşlerine yapamadık de millete çak faizi topladığını göm faize sonra olmadı de boz milletin ocağına incir ağacı dik. Şimdi aynı senaryo her yerde vize muafiyeti hiç yakışmadınafrika ülkeleri bile daha namuslu
  • Biz neden vizesiz gidemiyoruz peki özellikle Birleşik Arap Emirlikleri gibi Müslüman ülkelere ?
  • İktidarın ülkeyi kasten kötü yönetip başta ekonomi olmak üzere her açıdan iyice kötüye gitmemiz yüzünden elin adamının parasına,yatırımcısına, turistine iyice muhtaç hale geldik! Düşünün ki ab üyesi ülkelerin çoğunun vatandaşı buraya GÜNÜ GEÇMİŞ dahi olsa sadece kimliğiyle geliyor 9 ay çıkmadan kalıyor,vergisiz ev, arsa,araba alıyor! Bırak gelişmiş ülkeye gitmeyi listede yer alan ceddimize ve bize hakaret eden bae ve katil suuda bile ki bunlar israile boykota da karşı çıktılar, vizesiz gidemiyoruz! İktidar tarafından geldiğimiz nokta budur bunun da baş sorumlusu bunlara para ve çıkar için oy verenlerdir!
  • Yahu bu adamlar zaten bir akşam yemeği parasına 40 dolara giriyorlardı ülkeye yani yine vizesizdi. Türkiye ye girmek için 40 dolar da veriversinler.
  • Bugün ABD ye gitmeye kalk vize randevusunu bir yıl sonraya veriyor bırak vize almayı. Nedir bu kepazelik anlamak mümkün değil. Şimdi birşey yazıcam malum kesim hemen şarlıyacak. Birleşmiş milletler kurulduğunda Atam'a bizde müraacat edip üye olalım demişler. Atam'da onlar isterlerse bize müracaat ederler davet ederler demiş ve harbiden bizi üye olmamız için davet etmişler. Hadi yorumumu negatif diye tikleyin ama bu gerçek.
  • Son yedi yilda geceligi 1000usd olan cok otel actik. Onlari dolduramiyoruz. Sadece bu otellerin sahipleri icin bu vize muhafiyetini getirdiler:)
  • Ya bizzz;).bizde onlara vizesiz girebilecek miyiz??yoksa hep onlar mı bize girecek??her zaman ki gibi

Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Bahreyn Krallığı, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada, Suudi Arabistan Krallığı ve Umman Sultanlığı vatandaşlarına yönelik turistik seyahatlerde vize muafiyeti getirmeye karar verdi. Cumhurbaşkanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, söz konusu 6 ülkenin umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarına Türkiye'ye 180 gün içinde 90 gün süreyle vize muafiyeti sağlandı.

Bu kararın alınmasının temel amacı, Türkiye'nin turistik potansiyelini artırmak ve ülkemize gelen turist sayısını artırarak turizm sektörünü desteklemektir. Amerika Birleşik Devletleri, Bahreyn Krallığı, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada, Suudi Arabistan Krallığı ve Umman Sultanlığı vatandaşları, artık Türkiye'yi ziyaret etmek için vize başvurusu yapmadan seyahat edebilecekler.

Bu adım, Türkiye'nin uluslararası ilişkilerini güçlendirmeyi, turizm sektörünü canlandırmayı ve ekonomik ilişkileri artırmayı hedefliyor. Ayrıca, vize muafiyeti uygulamasıyla birlikte bu ülkelerden gelen ziyaretçiler, Türkiye'nin tarihi ve kültürel zenginliklerini daha kolay bir şekilde keşfetme fırsatına sahip olacaklar.

Kararın açıklanmasının ardından, Türkiye'nin turistik cazibesinin daha da artması ve söz konusu ülkelerle olan dostane ilişkilerin güçlenmesi bekleniyor. Vize muafiyeti uygulamasıyla birlikte, turistler arasında seyahat kolaylığının artması ve kültürel alışverişin desteklenmesi amaçlanıyor. Bu adımın turizm sektörüne canlılık kazandırması ve ülke ekonomisine olumlu etkilerde bulunması öngörülüyor.

Türkiye'de 6 ülkenin vatandaşlarına vize muafiyeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Peyami safa ~ 4 ay önce
Ülkeyi bir imam hatipli yönetirse böyle olur oy verenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TD ~ 4 ay önce
Musluman olmasimi batti
Vay bee ~ 4 ay önce
Eee hani Kanada,siha,iha için bize kamera vs vermemişti,Bae Sedat reisi saklıyor,fetoculara destek veriyordu Suudlar bize küfür etmişti,adam kesmişti,katillerdi ne oldu? Yine mi döndük? Akapelilerin para uğruna dönmekten başları dönmedi be helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 4 ay önce
Mükemmel bir mütekabiliyet politakası.. karşılıksız çek dağıtan süper ülke!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurnaz ~ 4 ay önce
Çok akıllıyız ama hiç bir şey bilmiyoruz. Hep bir çakallık peşinde devlet, ordan vergi burdan vergi faizi düşğr din bahanesiyle ucuza topla malı, sonra olmadı de faizi yapıştır. Din kardeşlerine yapamadık de millete çak faizi topladığını göm faize sonra olmadı de boz milletin ocağına incir ağacı dik. Şimdi aynı senaryo her yerde vize muafiyeti hiç yakışmadınafrika ülkeleri bile daha namuslu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 4 ay önce
Biz neden vizesiz gidemiyoruz peki özellikle Birleşik Arap Emirlikleri gibi Müslüman ülkelere ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al sana Türkiye yüzyılı!!! ~ 4 ay önce
İktidarın ülkeyi kasten kötü yönetip başta ekonomi olmak üzere her açıdan iyice kötüye gitmemiz yüzünden elin adamının parasına,yatırımcısına, turistine iyice muhtaç hale geldik! Düşünün ki ab üyesi ülkelerin çoğunun vatandaşı buraya GÜNÜ GEÇMİŞ dahi olsa sadece kimliğiyle geliyor 9 ay çıkmadan kalıyor,vergisiz ev, arsa,araba alıyor! Bırak gelişmiş ülkeye gitmeyi listede yer alan ceddimize ve bize hakaret eden bae ve katil suuda bile ki bunlar israile boykota da karşı çıktılar, vizesiz gidemiyoruz! İktidar tarafından geldiğimiz nokta budur bunun da baş sorumlusu bunlara para ve çıkar için oy verenlerdir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 4 ay önce
daha önce kaç ülkeye vizesiz gidiyordun. turizm en kolay gelir kaynağı.tabiki kolaylaştırılacak. bizimde paraya ihtiyacımız var. salak salak konuşuyorsun.
40 dolar ~ 4 ay önce
Yahu bu adamlar zaten bir akşam yemeği parasına 40 dolara giriyorlardı ülkeye yani yine vizesizdi. Türkiye ye girmek için 40 dolar da veriversinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lp ~ 4 ay önce
Bugün ABD ye gitmeye kalk vize randevusunu bir yıl sonraya veriyor bırak vize almayı. Nedir bu kepazelik anlamak mümkün değil. Şimdi birşey yazıcam malum kesim hemen şarlıyacak. Birleşmiş milletler kurulduğunda Atam'a bizde müraacat edip üye olalım demişler. Atam'da onlar isterlerse bize müracaat ederler davet ederler demiş ve harbiden bizi üye olmamız için davet etmişler. Hadi yorumumu negatif diye tikleyin ama bu gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otle sahipleri ~ 4 ay önce
Son yedi yilda geceligi 1000usd olan cok otel actik. Onlari dolduramiyoruz. Sadece bu otellerin sahipleri icin bu vize muhafiyetini getirdiler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Man ~ 4 ay önce
Ya bizzz;).bizde onlara vizesiz girebilecek miyiz??yoksa hep onlar mı bize girecek??her zaman ki gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000