29 Nisan 2024, Pazartesi 09:47:46

İspanya, İtalya ve Almanya vize başvurularını durdurdu!

İspanya, İtalya ve Almanya, randevuların tamamen dolduğunu belirterek, Türkiye'de vize başvurularını Mayıs sonuna kadar kapatma kararı aldı.
  • Tk dan ihraç olduktan sonra sadece işten haksız hukuksuz bir şekilde işten atılmamıştım. Gayri resmi TK da alet edilerek sosyal soykırıma uğramıştım. Şu anda ABD de 5 yılımı mülteci olarak tamamladım ve Amerikan vatandaşı olarak 4 yıldır iyi bir ''Major'' şirkette yine kaptan olarak işime gücüme devam ediyorum. Artık Tr vatandaşlığı ha Afganlı Suriyeli ha Tr vatandaşlığı, bi fark var mı? Ülkeyi dincisi seküleri bir güzel bellediler. Evrensel hukuk sistemi uygulanmadığı sürece ekonomi ve ülke itibarı her geçen gün sınıf kaybedecek.
  • Bu ülke adına daha da ihracat yapmam.
  • gri pasaport hokkabazlıklarından sonra alınan önlem...
  • Bu ulkelerin kararlari dogru, Avrupa'da suan en fazla ilticaya basvuran ulkeler arasinda 3. Siradayiz.
  • Durdursun tabi. Senin ülkende senin yandaş otelin vize uygularken eloğlu tabii ki zorluk çıkaracak. Sen yurtdışına çıkarken halkından harç adı altında vize ücreti alıyorsun:)
  • Tc pasaportu belkide dunyada en cok vize uygulanan pasaportlardan biri
  • Yazıklar olsun Ticari Fuarlara bile vize alamıyoruz VFS Resmi vize basvuru firması Turızm firmaları ile anlaşmış avanta kırıştırıyorlar. her kes bir avanta peşinde. yazıklar olsun. Bulgar Yunan Romen Arnavut Bosnalı Gurcü dünün fakir sosyalıst ülkeleri Turkiyeden cok daha ıyı durumda bazıları SCHENGEN vizesi sahıbı olmuşlar .
  • Gelişen TÜRKİYE’ye vize yok,nasıl bir gelişmişlik kriteri anlamış değilim.Anca milleti kandır ve nemalan ..
  • İyi oluyor,bize az bile. Elin adamı buraya günü geçmiş dahi olsa sadece kimliğiyle geliyor,9 ay çıkmadan kalıyor,vergisiz ev,arsa,araba alıyor hem bize vize vermiyorlar hem verseler de kısa süreli.Hani kısasa kısas? Hani şeref,onur? Ülkeye milyonlarca suriyeli afganı bilmem kimi sırf avrupadan para gelecek diye sokmanın da ülkeyi kasten kötü yönetip ekonomik,sosyal,ahlaki, hukuki,ticari her bakımdan iyice mahvetmenin de bu işte payı var ama ne olursa olsun karşılık veremeyecek kadar batmış ve muhtaç hale gelmişsek tek suçlu iktidara para ve çıkar için oy verenlerindir...

İspanya, İtalya ve Almanya, randevuların tamamen dolduğunu belirterek, Türkiye'de vize başvurularını Mayıs sonuna kadar kapatma kararı aldı.

Schengen vizesinde yüzde 20'ye yaklaşan ret oranı ile Türkiye, Avrupa'dan tarih boyunca en fazla ret yediği başvuru takvimini geçirirken, yaşananlara rağmen AB ülkelerine yönelik talep kesilmiş değil.

Halk TV’de yer alan habere göre; İspanya, İtalya ve Almanya, yoğun vize başvuru talepleri nedeniyle ilerleyen haftalarda hiçbir boşluk olmadığını belirterek Mayıs ayının sonuna kadar yeni randevuları kapattı. Avrupa'ya gitmek isteyen vatandaşlar, daha uygun randevu tarihi veren ülkelere yönelirken, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik kısa süreli vize uygulaması da yeni başvuruların yığılmasına neden oluyor.

Schengen Bölgesi'nde bulunan ülkeler, Türk vatandaşlarına genel olarak yalnızca 2 aylık süreyle vize verirken, bu vizeleri yenilemek isteyen vatandaşların talepleri de yeni randevu alınmasını imkansız hale getiriyor.

İspanya, İtalya ve Almanya vize başvurularını durdurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ex Tk 320 Kaptanı ~ 9 gün önce
Tk dan ihraç olduktan sonra sadece işten haksız hukuksuz bir şekilde işten atılmamıştım. Gayri resmi TK da alet edilerek sosyal soykırıma uğramıştım. Şu anda ABD de 5 yılımı mülteci olarak tamamladım ve Amerikan vatandaşı olarak 4 yıldır iyi bir ''Major'' şirkette yine kaptan olarak işime gücüme devam ediyorum. Artık Tr vatandaşlığı ha Afganlı Suriyeli ha Tr vatandaşlığı, bi fark var mı? Ülkeyi dincisi seküleri bir güzel bellediler. Evrensel hukuk sistemi uygulanmadığı sürece ekonomi ve ülke itibarı her geçen gün sınıf kaybedecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 13 gün önce
Bu ülke adına daha da ihracat yapmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terbiye işi.... ~ 15 gün önce
gri pasaport hokkabazlıklarından sonra alınan önlem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanada ~ 15 gün önce
Bu ulkelerin kararlari dogru, Avrupa'da suan en fazla ilticaya basvuran ulkeler arasinda 3. Siradayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendine bak!!! ~ 16 gün önce
Durdursun tabi. Senin ülkende senin yandaş otelin vize uygularken eloğlu tabii ki zorluk çıkaracak. Sen yurtdışına çıkarken halkından harç adı altında vize ücreti alıyorsun:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Degersiz Pasaport ~ 16 gün önce
Tc pasaportu belkide dunyada en cok vize uygulanan pasaportlardan biri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 16 gün önce
Sebep?
Taner ~ 16 gün önce
Yazıklar olsun Ticari Fuarlara bile vize alamıyoruz VFS Resmi vize basvuru firması Turızm firmaları ile anlaşmış avanta kırıştırıyorlar. her kes bir avanta peşinde. yazıklar olsun. Bulgar Yunan Romen Arnavut Bosnalı Gurcü dünün fakir sosyalıst ülkeleri Turkiyeden cok daha ıyı durumda bazıları SCHENGEN vizesi sahıbı olmuşlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok geliştik yorulduk!!!! ~ 16 gün önce
Gelişen TÜRKİYE’ye vize yok,nasıl bir gelişmişlik kriteri anlamış değilim.Anca milleti kandır ve nemalan ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bize müstehak!!! ~ 16 gün önce
İyi oluyor,bize az bile. Elin adamı buraya günü geçmiş dahi olsa sadece kimliğiyle geliyor,9 ay çıkmadan kalıyor,vergisiz ev,arsa,araba alıyor hem bize vize vermiyorlar hem verseler de kısa süreli.Hani kısasa kısas? Hani şeref,onur? Ülkeye milyonlarca suriyeli afganı bilmem kimi sırf avrupadan para gelecek diye sokmanın da ülkeyi kasten kötü yönetip ekonomik,sosyal,ahlaki, hukuki,ticari her bakımdan iyice mahvetmenin de bu işte payı var ama ne olursa olsun karşılık veremeyecek kadar batmış ve muhtaç hale gelmişsek tek suçlu iktidara para ve çıkar için oy verenlerindir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000