11 Şubat 2024, Pazar 16:19:49

TOGG'ların THY'ye maliyeti belli oldu

Türk Hava Yolları'nın araç filosuna dahil ettiği TOGG otomobillerin maliyeti ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.
  • Almanyada 2 bin e bile eski araç bulabiliyosun 50 bin den aşağı bul diyo bide kafalar tertemiz
  • Müsaadenizle ödünç alabilir miyiz ? Malum KM olarak tüm maaşım kira ve aidata gitti. Ek işe ihtiyacım var ve aracınızla taksiye çıkacağım.
  • yıllardır araba yapmdınız şimdi yapıldı onada laf edin.
  • Bu THY araclarıdamı Suleyman Soylu firmasına mı sigorta ya sigorta ettirildi .
  • Kıskançlığın ile ahirete göç edersin umarım.
  • Ülkemiz ve şirketimiz zor durumda. Bu durumda personel olarak bize düşen en fazla %10 zam planlanması için sendikamız ve şirketimize destek olmaktır. Hatta destek olmak için kokpitin %5 zam kabul edebileceğini söyleyen saygıdeğer kaptanlarımız var. En fazla yediğimiz ayazı unutmayız diyorlar. O da 1-2 hafta sürermiş. Zam yerine togg alınması herkesi mutlu edermiş mesela.
  • Ülkemiz ve şirketimiz zor durumda. Bu durumda personel olarak bize düşen en fazla %10 zam planlanması için sendikamız ve şirketimize destek olmaktır. Hatta destek olmak için kokpitin %5 zam kabul edebileceğini söyleyen saygıdeğer kaptanlarımız var. En fazla yediğimiz ayazı unutmayız diyorlar. O da 1-2 hafta sürermiş.
  • Bu kader gereksiz harcama medeni havayollarında göremezsiniz. Togg ve THY nerde şov yapacaklar Gösteriş meraklısı onlarca harcanan para yazık!!
  • Birincisi bu fiyata değil bundan çok daha aşağıda bir kurumsal fiyata alınmıştır bu araçlar, Airport Haber bunu bilmeli. İkincisi zam diye lakırdı yapanlara soralım ne zaman şirkette paranız kaldı. Zam netleşince geriye dönük paranızın farkını da alacaksınız ve bunu da çok iyi biliyorsunuz.
  • Şişmalara dikkat et yıldırım gibi arkandan çarparlar anlamazsin....

Türk Hava Yolları'nın araç filosuna dahil ettiği TOGG otomobillerin maliyeti ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli olarak üretilen elektrikli aracı TOGG'u kullanmaya başlayan THY, araçları şirket bünyesine katmaya başladı. THY ve THY Teknik araç filosunda yerini almaya başlayan TOGG'un THY'ye araç başına maliyetine AirportHaber ulaştı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; bir TOGG aracının THY'ye maliyeti 1 Milyon 643 bin 909 TL oldu. THY Teknik bünyesinde 6 adet bulunan araçların toplam sayısı ise henüz bilinmiyor.

TOGG araçlarının önümüzdeki süreçte THY araç filosundaki sayısının da artması bekleniyor.

THY'nin TOGG araçlarını filosuna dahil ettiğini dün AirportHaber duyurmuştu.

TOGG'ların THY'ye maliyeti belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

Aa ~ 3 ay önce
Almanyada 2 bin e bile eski araç bulabiliyosun 50 bin den aşağı bul diyo bide kafalar tertemiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM3 ~ 3 ay önce
Müsaadenizle ödünç alabilir miyiz ? Malum KM olarak tüm maaşım kira ve aidata gitti. Ek işe ihtiyacım var ve aracınızla taksiye çıkacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koş ~ 3 ay önce
Otobana çok ek iş için tırcılar senı bekler
togg ~ 3 ay önce
yıllardır araba yapmdınız şimdi yapıldı onada laf edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 3 ay önce
Bu THY araclarıdamı Suleyman Soylu firmasına mı sigorta ya sigorta ettirildi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 3 ay önce
Kıskançlığın ile ahirete göç edersin umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemli Kabin Amiri ~ 3 ay önce
Ülkemiz ve şirketimiz zor durumda. Bu durumda personel olarak bize düşen en fazla %10 zam planlanması için sendikamız ve şirketimize destek olmaktır. Hatta destek olmak için kokpitin %5 zam kabul edebileceğini söyleyen saygıdeğer kaptanlarımız var. En fazla yediğimiz ayazı unutmayız diyorlar. O da 1-2 hafta sürermiş. Zam yerine togg alınması herkesi mutlu edermiş mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemli Kabin Amiri ~ 3 ay önce
Ülkemiz ve şirketimiz zor durumda. Bu durumda personel olarak bize düşen en fazla %10 zam planlanması için sendikamız ve şirketimize destek olmaktır. Hatta destek olmak için kokpitin %5 zam kabul edebileceğini söyleyen saygıdeğer kaptanlarımız var. En fazla yediğimiz ayazı unutmayız diyorlar. O da 1-2 hafta sürermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görgüsüz ~ 3 ay önce
Bu kader gereksiz harcama medeni havayollarında göremezsiniz. Togg ve THY nerde şov yapacaklar Gösteriş meraklısı onlarca harcanan para yazık!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh artık ~ 3 ay önce
Birincisi bu fiyata değil bundan çok daha aşağıda bir kurumsal fiyata alınmıştır bu araçlar, Airport Haber bunu bilmeli. İkincisi zam diye lakırdı yapanlara soralım ne zaman şirkette paranız kaldı. Zam netleşince geriye dönük paranızın farkını da alacaksınız ve bunu da çok iyi biliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami ~ 3 ay önce
Şişmalara dikkat et yıldırım gibi arkandan çarparlar anlamazsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000