19 Aralık 2023, Salı 14:56:36

THY'yi sarsan feci kaza... 2 pilot hayatını kaybetti!

Çatalca'da meydana gelen trajik bir trafik kazası, Türk Hava Yolları (THY) ailesini derin bir üzüntüye boğdu. THY'de pilot olarak görev yapan Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve E.E, uçuşları olmadığı bir günün sabahında, aynı araçta Çatalca istikametinde seyahat ederken korkunç bir kaza geçirdi.
  • Önce başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim ama bilip bilmeden konuşan alkolik pilotlar hepsi böyle diyenler bu nedemek duydunuz şoförün alkollü olduğunu kopyala yapıştır bu ne vicdansızlık bu çocukların aileleri var canları yandı demeden eleştir unutmayın sizlerinde çocukları var herkes ektiğini biçer madem bukadar Müslümanlık ölünün arkasından konusulmayacağını ogrenememişler var edep yahu edep
  • Ne demek alkolik pilotlar şoför alkollü diye herkese kopyala yapıştır yaptın insan yazarken bir düşünür bu çocukların aileleri var ayıp edep bu ne terbiyesizlik bu arada ben oğuzhanın annesiyim sizi şiddetle kınıyorum çok büyük konuşmuşsunuz ama herkesin evladı var kendine gelincede böyle dersin
  • Allah rahmet eylesin gencecik insanlar. Ailelerine guc kuvvet versin cok uzulduk
  • Allah tahsiratlarini affetsin, rahmet eylesin. Alkoll alinmasi durumunda malesef böyle feci olaylara zemin hazirliyor.
  • sen rahat ol bilader, müptezellerin güçleri yetmez darbe vurmaya bana.
  • O bunu yapmış yok öyle böyle yanında mıydınız.Allah rahmet eylesin.Ölüm için illa bir sebep vardır.Zamanın da ailemizden 3 cenaze çıktı .Belki kamyonet suçlu ,bilip bilmeden kimsenin günahını slmayın.
  • thy pilotları inanılmaz derecede gece hayatına, karıya kıza ve alkole düşkün! canlarımız çoluğumuz çocuğumuz kime emanet? ben thy’nin hiçbir döneminde bu kadar it kopuk pilot ekibi görmedim. hem şirketin adını kötülediler hem de kendi hayatlarını bitirdiler. şu zıkkımı ağzınızla içmeyecekseniz hiç bulaşmayın ya da gidin evinizde ne içerseniz için(kokocu pilotlar anladı) mekanda mı içtiniz taksiyle dönün evinize bıktık artık sizin şımarık alkolik hareketlerinizden bu yazıları mu bilmem ama thy pilotlarında inanılmaz uyuşturucu kullanımı özellikle esrar lütfen buna da dikkat edin lütfen!!!
  • Taziye mesajından başka bir manaya çekilemeyecek mesajlara unlike basan kişiyi tespit edip gereğini yapar mı acaba airporthaber??
  • Değerli ailesine, sevdiklerine ve havacılık camiasına baş sağlığı diliyorum. Nur içinde uyusunlar.
  • Oguzhan kaptan ile sigaraya ciktigim zaman tanismistik, guzel bir insandi. Simdi haberlerde ismini, resmini öldü diye gorunce şok oldum. Yalandan bir hayat yasiyoruz iste; ölüm genclerin hemen arkasinda, yaslilarin ise gozunun onunde duruyor ama kimse olecegini dusunmuyor. Kaptanlara rahmet, ailelerine sabir dilerim :( Bi de abuk subuk yorum yazanlar siz hic hayatinizda hata yapmadiniz hepiniz cennetliksiniz a..., isinize bakin ya.

Çatalca'da meydana gelen trajik bir trafik kazası, Türk Hava Yolları (THY) ailesini derin bir üzüntüye boğdu. THY'de pilot olarak görev yapan Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve E.E, uçuşları olmadığı bir günün sabahında, aynı araçta Çatalca istikametinde seyahat ederken korkunç bir kaza geçirdi.

Kaptan pilot E.E'nin kullandığı aracın bir tıra arkadan çarpmasıyla meydana gelen kaza, aracın içinde bulunan THY'de görevli pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş'in hayatlarına mal oldu. Olay yerinde yaşamını yitiren pilotlar, Türk Hava Yolları camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Yaralı olarak kurtulan E.E ise hemen hastaneye kaldırıldı. Kazadan sağ kurtulan E.E'nin durumuyla ilgili detaylı bir sağlık raporu beklenirken, kaza sonrası yaşanan acı kayıplar, THY personelini ve havacılık dünyasını derinden sarstı.

Savcılığın kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

AirportHaber Ailesi olarak hayatını kaybeden pilotlara Allah'tan rahmet, başta kederli aileleri ve THY camiasına baş sağlığı diliyoruz.

THY'yi sarsan feci kaza... 2 pilot hayatını kaybetti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Ben pilot oğuzhanın annesi ~ 5 ay önce
Önce başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim ama bilip bilmeden konuşan alkolik pilotlar hepsi böyle diyenler bu nedemek duydunuz şoförün alkollü olduğunu kopyala yapıştır bu ne vicdansızlık bu çocukların aileleri var canları yandı demeden eleştir unutmayın sizlerinde çocukları var herkes ektiğini biçer madem bukadar Müslümanlık ölünün arkasından konusulmayacağını ogrenememişler var edep yahu edep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben oğuzhanin annesi ~ 5 ay önce
Ne demek alkolik pilotlar şoför alkollü diye herkese kopyala yapıştır yaptın insan yazarken bir düşünür bu çocukların aileleri var ayıp edep bu ne terbiyesizlik bu arada ben oğuzhanın annesiyim sizi şiddetle kınıyorum çok büyük konuşmuşsunuz ama herkesin evladı var kendine gelincede böyle dersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayrak tasiyan THY ~ 6 ay önce
Allah rahmet eylesin gencecik insanlar. Ailelerine guc kuvvet versin cok uzulduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ediz ~ 6 ay önce
Allah tahsiratlarini affetsin, rahmet eylesin. Alkoll alinmasi durumunda malesef böyle feci olaylara zemin hazirliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksirat ~ 6 ay önce
Allah merhumların taksiratını (kusurlarını/günahlarını) affeder inşaallah. ama mahkeme varsa bilinçli taksir ona uygun hükme varmak zorunda. her yönden üzücü bir vaka.
rahat ol ~ 6 ay önce
sen rahat ol bilader, müptezellerin güçleri yetmez darbe vurmaya bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayşe seyrek ~ 6 ay önce
O bunu yapmış yok öyle böyle yanında mıydınız.Allah rahmet eylesin.Ölüm için illa bir sebep vardır.Zamanın da ailemizden 3 cenaze çıktı .Belki kamyonet suçlu ,bilip bilmeden kimsenin günahını slmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALKOLİK PİLOTLAR ~ 6 ay önce
thy pilotları inanılmaz derecede gece hayatına, karıya kıza ve alkole düşkün! canlarımız çoluğumuz çocuğumuz kime emanet? ben thy’nin hiçbir döneminde bu kadar it kopuk pilot ekibi görmedim. hem şirketin adını kötülediler hem de kendi hayatlarını bitirdiler. şu zıkkımı ağzınızla içmeyecekseniz hiç bulaşmayın ya da gidin evinizde ne içerseniz için(kokocu pilotlar anladı) mekanda mı içtiniz taksiyle dönün evinize bıktık artık sizin şımarık alkolik hareketlerinizden bu yazıları mu bilmem ama thy pilotlarında inanılmaz uyuşturucu kullanımı özellikle esrar lütfen buna da dikkat edin lütfen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T. ~ 6 ay önce
Ölen çocuklardan biri yakınımız yorumunuzda yazdıklarınız şeklinde bir karakterde bir çocuk olmadığı gibi olağanüstü bir karakterde terbiye ve eğitimle yetişmiş pırı pırıl bir gençti ailesi okumuş bilgili bu toplumun az yetişterebildiği güzide seçkin insanlardır şöförü tanımıyorum onada hayat boyu vicdan azabı
Yorum ~ 6 ay önce
Ne biliyorsun çocuklarımızın alkolik olduğunu hiç kimseyi tanımadan bilmeden yorum yapma pislik. Ailelerinin canları yandı tanımadığın insanlara bok atma
Yorumcu ~ 6 ay önce
Taziye mesajından başka bir manaya çekilemeyecek mesajlara unlike basan kişiyi tespit edip gereğini yapar mı acaba airporthaber??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ya ~ 6 ay önce
ne oldu zoruna mı gidiyor gerçekleri okumak? burası özğür bir ülke herkes fikrini yazarda söylerde..
Yorumcuya yorum yazana ~ 6 ay önce
Allah seni ıslah etsin , aldığın günahlar senin boynuna, özgürlükmüş vıdı vıdı!! Aileleri okusa da bulsalar seni! Airporthaber de tıklanma derdinde!!!
Uçanyürek ~ 6 ay önce
Değerli ailesine, sevdiklerine ve havacılık camiasına baş sağlığı diliyorum. Nur içinde uyusunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahsizzers ~ 6 ay önce
Oguzhan kaptan ile sigaraya ciktigim zaman tanismistik, guzel bir insandi. Simdi haberlerde ismini, resmini öldü diye gorunce şok oldum. Yalandan bir hayat yasiyoruz iste; ölüm genclerin hemen arkasinda, yaslilarin ise gozunun onunde duruyor ama kimse olecegini dusunmuyor. Kaptanlara rahmet, ailelerine sabir dilerim :( Bi de abuk subuk yorum yazanlar siz hic hayatinizda hata yapmadiniz hepiniz cennetliksiniz a..., isinize bakin ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000