26 Mayıs 2024, Pazar 14:38:17

Ebrar Karakurt'tan THY'ye Tepki

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt, uzun saatler sürecek Amerika yolculuğu için ‘özel uçak’ tahsis etmek yerine ekonomi uçmaları yüzünden Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi.
  • Andora dan 3 yiyenler özel ucakla gidiyor.
  • Ay Yıldızlı formayı giyen/Ülkemizi temsil eden sporcularımızın En kaliteli/konforlu şekilde hatta özel uçakla Busines yolculuk yapması gerektiğini düşünüyorum. İyi sporcu kolay yetişmiyor..İyi sporcuyuda onore etmek lazım... 10 saat Akordeon gibi katlanarak yolculuk olmaz/olmamalı...ayıp olmuş..
  • VALLA HELAL OLSUN DOĞRU BİLDİNİZ
  • BOLAT İSTİFA BOLAT İSTİFA
  • Hayatında uçak görmemiş uçağa binmemiş adamlar gelip cahil cahil Thy mecburmu falan yazmış Siz ne cahil adamlarsınız ya
  • Yıllar önce Yeni Zelanda'da camiye baskın yapıldığı için akape sanki konunun muhatabıymış gibi bir heyeti özel uçakla oraya göndermişti ama şimdi dünya birincisi kızlar abd'ye ekonomide uçuyor,akapelilerin görev yaptığı tvf ayrı thy ayrı konuşuyor!
  • Bu şahıs tam bir provakatör , yaptığı iş ile gündem olmuyor, anca böyle şeyler, bigün boş yapma abdulhamit der bigün böyle sallamamar yapar, antihükümet taraftarı putcularda bunun şakşakcılığını yapar. Ben böyle bişe görmedim hayatımda, voleybol maçına gidiyorlarmış sanki kuzey ırağa operasyona gidiyorlar vatanı kurtaracaklar…
  • Yazıkki ne yazık yüzücümüz şaika ercümende sporson bulamadığından yakınıyordu malesef bu ülkede kadın olmak zor desteklenmiyorlar.
  • Bu ülkede Kadın,Hayvan ve çocuk olmayacaksın! Malesef coğrafya kaderdir. O kadar uzun bir yolculukta sporcularımız dinlenememiştir o kadar iyi anlıyorumki onları ! Thy ye yazıklar olsun!!!
  • Bine şimdi sana özel ucakmi tasarlayipta altına verecekti THY THY global bir şirket dünya çapında marka edinmiş bir kurumdur ve senin gibi bu ülkede yasayipta bu ülkeye ihanet etmekte nedir ekonomi olsa n'olacak bissiniz klas olsa n'olacak saçmalığın daniskasisiniz

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt, uzun saatler sürecek Amerika yolculuğu için ‘özel uçak’ tahsis etmek yerine ekonomi uçmaları yüzünden Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda Avrupa Şampiyonu olan milli takım oyuncuları tarifeli uçakla yurda dönerken milli futbol takımının Ermenistan maçına özel uçakla gitmesi de tartışma yaratmıştı.

ABD uçuşuna tarifeli uçakla ve ekonomi sınıfında uçan oyunculardan Ebrar Karakurt yaşananlara sosyal medya hesabından tepki verdi.

Karakurt, “Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” ifadelerini kullandı.

THY, geçtiğimiz günlerde büyük bir lansmanla Türkiye Voleybol Federasyonu ile ulaşım sponsporluğu sözleşmesi imzalamıştı.

Ebrar Karakurt'tan THY'ye Tepki

Yorumlar Tüm Yorumlar (169)

B Tayyar ~ 16 gün önce
Andora dan 3 yiyenler özel ucakla gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih Mete ~ 19 gün önce
Ay Yıldızlı formayı giyen/Ülkemizi temsil eden sporcularımızın En kaliteli/konforlu şekilde hatta özel uçakla Busines yolculuk yapması gerektiğini düşünüyorum. İyi sporcu kolay yetişmiyor..İyi sporcuyuda onore etmek lazım... 10 saat Akordeon gibi katlanarak yolculuk olmaz/olmamalı...ayıp olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞRU ~ 19 gün önce
VALLA HELAL OLSUN DOĞRU BİLDİNİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOLAT İSTİFA ~ 20 gün önce
BOLAT İSTİFA BOLAT İSTİFA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airplane ~ 20 gün önce
Hayatında uçak görmemiş uçağa binmemiş adamlar gelip cahil cahil Thy mecburmu falan yazmış Siz ne cahil adamlarsınız ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 20 gün önce
Yıllar önce Yeni Zelanda'da camiye baskın yapıldığı için akape sanki konunun muhatabıymış gibi bir heyeti özel uçakla oraya göndermişti ama şimdi dünya birincisi kızlar abd'ye ekonomide uçuyor,akapelilerin görev yaptığı tvf ayrı thy ayrı konuşuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Provakatör ~ 21 gün önce
Bu şahıs tam bir provakatör , yaptığı iş ile gündem olmuyor, anca böyle şeyler, bigün boş yapma abdulhamit der bigün böyle sallamamar yapar, antihükümet taraftarı putcularda bunun şakşakcılığını yapar. Ben böyle bişe görmedim hayatımda, voleybol maçına gidiyorlarmış sanki kuzey ırağa operasyona gidiyorlar vatanı kurtaracaklar…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daniel ~ 20 gün önce
Putcu sensin arapçı git başka yerde yaşa hazmedemiyorsan!
sensin ~ 20 gün önce
Provokatör sensin. Yazmasını bile bilmiyorsun .Hayatında voleybol maçına bile gitmemişsindir. Kuzey Irağa gidiyoruz da ne oluyor ? Sürekli şehit veriyoruz elin arapları için . Sen hayatında silah tutup çatışmaya mı girdin şehitlerin üstünden örnek veriyorsun soytarı! Adam ol biraz arap müsveddesi .
Yazık ~ 21 gün önce
Yazıkki ne yazık yüzücümüz şaika ercümende sporson bulamadığından yakınıyordu malesef bu ülkede kadın olmak zor desteklenmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Freedom kingdom ~ 21 gün önce
Bu ülkede Kadın,Hayvan ve çocuk olmayacaksın! Malesef coğrafya kaderdir. O kadar uzun bir yolculukta sporcularımız dinlenememiştir o kadar iyi anlıyorumki onları ! Thy ye yazıklar olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli TGS calisani55 ~ 21 gün önce
Bine şimdi sana özel ucakmi tasarlayipta altına verecekti THY THY global bir şirket dünya çapında marka edinmiş bir kurumdur ve senin gibi bu ülkede yasayipta bu ülkeye ihanet etmekte nedir ekonomi olsa n'olacak bissiniz klas olsa n'olacak saçmalığın daniskasisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş Tgs ~ 20 gün önce
Ya bi kerede şu Tgs den akıllı bir yorum gelsin ! Makarna yemekten kafalarınız gitmiş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000