24 Mayıs 2024, Cuma 18:03:02

THY GENEL KURULU SONA ERDİ

Türk Hava Yolları'nın (THY) yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın başkanlığında ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla tamamlandı. Toplantıda önemli kararlar alındı ve hissedarlar bilgilendirildi.
  • Tecrübe sıfır, iş bilgisi sıfır, OPERASYON YÖNETİMİ SIFIR kişilerle operasyon yapılmaz. Havaalanının yanından geçeni işe almışlar. Bu işin profesyonelleri yerine daha karar vermeyi bilemeyen kişilere birde istasyon yetkilisi olarak getirmişsiniz. havacılığın sadece H harfini öğrenmek tecrübe demek değildir.
  • 'Biz yatırım yapıyoruz dişimizden tırnağımızdan artırarak THY gelişsin güçlensin diye' bak burasi cok komikti
  • kar payı vermemek ne demektir ya ???
  • Yeter artık tgs de mesai yapa yapa ne bel kaldı ne kemik. Dışarıda bir sürü işsiz adam var neden almıyorsunuz. Sadece kendi adamlarınızı alıp rahat yerlere koyarsınız anca.
  • Tgs'si Ao'su Tss'i ne farkeder. Şirketi biz ayakta tutuyoruz her işi biz yapıyoruz. Yönetimdekiler kim ki. Torpilli haramzadeler. Ülkeyi ne hale getirdiler. Şimdi de sirketi yiyip bitirme derdindeler. Hep birlikte grev şart.
  • İŞÇİ MAAŞLARINI ASGARİ ÜCTET SEVİYESİNE İNDİRİP 1.4 MİLYON OLAN MAAŞLARINA ZAM YAPIP DÜZ 2.MİLYON OLMASINA OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR.
  • Akape sayesinde ülke her bakımdan iyice kötüye gidiyor hal ortada millet de kurban,para derdinde. Cellatlarına çıkar için oy verenlere herşey müstahak,beter olun...
  • Bayram geliyor maaş yetmiyor çocuklarımız kurban bayramını yaşamak istiyorlar hayalleri yıktınız siz geçinin 18 bin tl ile oturunda...
  • Haydarinna rinna rinna rina nay Haydarinna rinna rinna rina nay
  • Hayırlı olsun Ahmet Bolat bey Engelliyim söz verdiniz 2yıl oldu 5yıldır işsizim

Türk Hava Yolları'nın (THY) yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın başkanlığında ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla tamamlandı. Toplantıda önemli kararlar alındı ve hissedarlar bilgilendirildi.

Yönetim Kadrosunda Değişiklik Yok

Genel kurulda, yönetim kadrosunda herhangi bir değişiklik yapılmadığı ve mevcut ekiple yola devam edileceği duyuruldu. Bu karar, THY’nin istikrarlı yönetim anlayışını sürdürme kararlılığının bir göstergesi olarak yorumlandı.

Kâr Payı Dağıtılmayacak

Toplantının en merak edilen konularından biri olan kâr payı dağıtımı da gündeme geldi. THY’nin 2023 yılı finansal performansı doğrultusunda, hissedarlara kâr payı verilip verilmemesi oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda, hissedarlara kâr payı dağıtılmaması kararı alındı. Bu kararın, şirketin geleceğe yönelik yatırımlarını ve finansal yapısını güçlendirme stratejisi çerçevesinde alındığı belirtildi.

AJet’in Satışı Gündemde Değil

Genel kurulda ayrıca, THY’nin düşük maliyetli havayolu iştiraki AJet ile ilgili açıklamalarda bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, AJet’i satma gibi bir planlarının olmadığını ve AJet’in THY’nin stratejik hedefleri doğrultusunda faaliyetlerine devam edeceğini vurguladı. Bolat, AJet’in rekabetçi yapısını koruyarak sektörde önemli bir oyuncu olmayı sürdüreceğini belirtti.

Türk Hava Yolları’nın genel kurulu, hissedarlar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip edildi. Alınan kararlar, şirketin gelecekteki stratejik hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak.

THY Yönetimi kendilerine yöneltilen birçok soruyu yazılı olarak yanıtlama kararı aldı.

THY GENEL KURULU SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (133)

KEREM SARP, KANDIRILIYORSUN !! ~ 18 gün önce
Tecrübe sıfır, iş bilgisi sıfır, OPERASYON YÖNETİMİ SIFIR kişilerle operasyon yapılmaz. Havaalanının yanından geçeni işe almışlar. Bu işin profesyonelleri yerine daha karar vermeyi bilemeyen kişilere birde istasyon yetkilisi olarak getirmişsiniz. havacılığın sadece H harfini öğrenmek tecrübe demek değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 21 gün önce
'Biz yatırım yapıyoruz dişimizden tırnağımızdan artırarak THY gelişsin güçlensin diye' bak burasi cok komikti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ne ~ 21 gün önce
kar payı vermemek ne demektir ya ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canımızı alacaklar ~ 21 gün önce
Yeter artık tgs de mesai yapa yapa ne bel kaldı ne kemik. Dışarıda bir sürü işsiz adam var neden almıyorsunuz. Sadece kendi adamlarınızı alıp rahat yerlere koyarsınız anca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akp mağduru ~ 21 gün önce
Tgs'si Ao'su Tss'i ne farkeder. Şirketi biz ayakta tutuyoruz her işi biz yapıyoruz. Yönetimdekiler kim ki. Torpilli haramzadeler. Ülkeyi ne hale getirdiler. Şimdi de sirketi yiyip bitirme derdindeler. Hep birlikte grev şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AT HIRSIZLARI ~ 22 gün önce
İŞÇİ MAAŞLARINI ASGARİ ÜCTET SEVİYESİNE İNDİRİP 1.4 MİLYON OLAN MAAŞLARINA ZAM YAPIP DÜZ 2.MİLYON OLMASINA OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstahak ~ 22 gün önce
Akape sayesinde ülke her bakımdan iyice kötüye gidiyor hal ortada millet de kurban,para derdinde. Cellatlarına çıkar için oy verenlere herşey müstahak,beter olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 22 gün önce
Bayram geliyor maaş yetmiyor çocuklarımız kurban bayramını yaşamak istiyorlar hayalleri yıktınız siz geçinin 18 bin tl ile oturunda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar'a ~ 22 gün önce
Haydarinna rinna rinna rina nay Haydarinna rinna rinna rina nay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engelli Ahmet Bolat beye ~ 22 gün önce
Hayırlı olsun Ahmet Bolat bey Engelliyim söz verdiniz 2yıl oldu 5yıldır işsizim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000