11 Şubat 2022, Cuma 11:20:35

THY'nin o reklam filmi yayınlandı

Türk Hava Yolları'nın ABD Ulusal Futbol Ligi NFL'in final organizasyonu olan Super Bowl'da gösterilecek reklam filmi yayınlandı.
  • Cok guzel olmus,cok begendim,zincirleme isim tamlamasi gibi degil ayrica slogani,Morgan Freeman'i da severiz,bi dahakine de Denzel olsun :))))
  • Tayyare yeni nesil 787/350, Business Class ise 1+2+1 yeni konfigurasyon olmalıydı.
  • Bence Turkish airlines'ın en iyi reklam filmi olmuş. Fikir olarak da çok iyi. Ben sevdim
  • Reklamin babasi Superbowl dir, gunde 11 genis govdeli ucus yapan sirketin burada reklam vermesi onemli, kesinlikle her yil devam edilmeli
  • Yerli ve milli dedelerimiz varken neden morgen?
  • paramizi elin zencisine kaptirmayiov
  • gayet güzel bir reklam olmuş.
  • ama dunyada bir tek Amerika yok. Reklam Global olacak. Tum ulkeleri kapsayacak. Amerikancilik hastaligi Ilker Aycinin baslattigi olay. Yeni YKB seneye yapmaz bu isi. Durmak yok kemer kismaya devam. Daha cok baskanlik ve mudurluk kapanacak.
  • Evet çok ve gereksiz bir para harcanmış olsa da en azından Amerikalıların bile aklında kalabilecek bir felsefi konusu olmuş. Ve lütfen.. özellikle Amerika da verilen TV ve gazete reklamlarında THY markasına daha fazla vurgu yapın. Amerikalı sizin tonlarca para verip çektiğiniz reklamda Morgan Freeman'ı hatırlıyor.. hangi havayolunun reklamı olduğunu hatırlamıyor. O zaman verdiğiniz reklam Morgan Freeman reklamı oluyor.
  • Yazık bütün paraları boşuna çöpe atıyorsunuz zaten bilet fiyatlarınız cep yakıyor bence gereksiz bir lutfansa bir emirates değilsiniz

Türk Hava Yolları'nın ABD Ulusal Futbol Ligi NFL'in final organizasyonu olan Super Bowl'da gösterilecek reklam filmi yayınlandı. 

İlk olarak AirportHaber tarafından duyurulan haberle THY'nin 1 yıllık aradan sonra yeniden Super Bowl'da boy göstereceği belirtişmişti. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Morgan Freeman'ın başrolde olduğu "Pangea" adlı reklam filminde THY'nin dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu olma özelliği ön planda tutuldu. İnsanların aradaki mesafelere rağmen bir araya getirildiği ifade edildi. 

"Hayallerinizdeki yerler düşündüğünüzden daha yakın! Pangea’dan aldığımız ilhamla uzakları yakın etmeye, kıtaları bir araya getirmeye devam ediyoruz!" sözleriyle yayınlanan reklam filmi 13 Şubat'ta SoFi Stadyumu'ndaki Super Bowl müsabakası sırasında yaklaşık 1 milyar izleyici ile buluşturulacak. 

Çalışmalarına Eylül 2021'de başlandığı öğrenilen reklam filminin çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleştirildi. Görsel efeklerin de kullanıldığı Pangea'da kara parçaları animasyonlarla bir araya getirildi. 

ABD'li kaynaklar bu yılki Super Bowl'da 30 saniyelik bir reklam filmi gösterim bedelinin 7 milyon dolar (95 milyon 175 bin TL) olduğunu belirtiyor.

Pangea için THY tarafından hem 30 hem de 60 saniyelik iki versiyon oluşturuldu. THY'nin YouTube hesabından paylaşılan reklam filmi kısa süre içerisinde 1 milyon 250 binden fazla kişi tarafından izlendi.

İşte THY'nin o reklam filmi:
 



THY'nin o reklam filmi yayınlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Cok basarili ~ 2 yıl önce
Cok guzel olmus,cok begendim,zincirleme isim tamlamasi gibi degil ayrica slogani,Morgan Freeman'i da severiz,bi dahakine de Denzel olsun :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manta ~ 2 yıl önce
Tayyare yeni nesil 787/350, Business Class ise 1+2+1 yeni konfigurasyon olmalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Best ~ 2 yıl önce
Bence Turkish airlines'ın en iyi reklam filmi olmuş. Fikir olarak da çok iyi. Ben sevdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mba dfw ~ 2 yıl önce
Reklamin babasi Superbowl dir, gunde 11 genis govdeli ucus yapan sirketin burada reklam vermesi onemli, kesinlikle her yil devam edilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 2 yıl önce
Yerli ve milli dedelerimiz varken neden morgen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 2 yıl önce
Aynen, milli ve yerli dedelerimiz dayilarimiz var: Telefonunu çıkar...
Aksalli ~ 2 yıl önce
Aksalli heyeti de olabilir mi?
Km ~ 2 yıl önce
"Laiklik elden gidiyeahhh, irtica geliyeahhh" diyen dedemiz ve ekonomik kriz var deyince cep telefonunu çıkar diyen dayılar oynamaliydi daha çok ilgi çekebilirdi Morgan da kim oluyeahhh
aaa ~ 2 yıl önce
paramizi elin zencisine kaptirmayiov

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berktuğ ~ 2 yıl önce
gayet güzel bir reklam olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam iyi ~ 2 yıl önce
ama dunyada bir tek Amerika yok. Reklam Global olacak. Tum ulkeleri kapsayacak. Amerikancilik hastaligi Ilker Aycinin baslattigi olay. Yeni YKB seneye yapmaz bu isi. Durmak yok kemer kismaya devam. Daha cok baskanlik ve mudurluk kapanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruhi ~ 2 yıl önce
ilginç bir yorum. İlker gitti sakin ol derin nefes al. Başkanlık ve müdürlük hayallerini yeniden kur sana iyi gelecek dostum :)))
30 sn ~ 2 yıl önce
6 milyon dolar. Bilgilerinize arz olunur
Güzel. ~ 2 yıl önce
Evet çok ve gereksiz bir para harcanmış olsa da en azından Amerikalıların bile aklında kalabilecek bir felsefi konusu olmuş. Ve lütfen.. özellikle Amerika da verilen TV ve gazete reklamlarında THY markasına daha fazla vurgu yapın. Amerikalı sizin tonlarca para verip çektiğiniz reklamda Morgan Freeman'ı hatırlıyor.. hangi havayolunun reklamı olduğunu hatırlamıyor. O zaman verdiğiniz reklam Morgan Freeman reklamı oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti kemalist cengo ~ 2 yıl önce
Yazık bütün paraları boşuna çöpe atıyorsunuz zaten bilet fiyatlarınız cep yakıyor bence gereksiz bir lutfansa bir emirates değilsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 capt ~ 2 yıl önce
Reklam iyi olmuş. Kısa ve öz. Ağlayıp zırlamanın lüzumu yok!
? ~ 2 yıl önce
He he Lutfansa. Anti zeka seni.
TamamSensin ~ 2 yıl önce
O zaman diğer havayolları ile uçabilirsin buraya ağlamana gerek yok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000