09 Şubat 2022, Çarşamba 15:03:31

THY Yeniden Super Bowl'da Boy Gösterecek

Türk Hava Yolları, Super Bowl marka yüzü olarak ünlü oyuncu Morgan Freeman ile anlaştı. Reklam filmi, yaklaşık 1 milyar kişi tarafından takip edilmesi beklenen 13 Şubat’taki Super Bowl finalinde yayınlanacak.
  • Güzel bir reklam olmuş,basit,sıradan değil,marka değerimize yakışmışşş;))))
  • Yeni başkana personelin elinden alınmış Pazar mesaileri ,yol ücretleri var bunlar bizim zor zamanda alınıp sonra iade edilecek denilerek alınan haklarımızdı . şimdi durumlar iyiyse neden geri iade edilmiyor yoksa yoksa yine mi oyun... hakkım haram olsun
  • Yine gitti pazar paralarımız reklamlara
  • Kesintiler geri gelmediğine göre 30 sn reklama 95.000.000 tl yi biz ödüyoruz demek. Bu sözleşmeyi Aycı ve Ekşi mi imzaladı. Haklarımız bunlara haram olsun
  • Şöyle dindarız böyle maneviyatçıyız deyip geçmişi şaibeli,özel hayatı rezil bir adamı reklam filminde oynatmak,tasarruf deyip de reklama milyonlarca dolar harcamak nasıl bir izandır?
  • Yaa size kimsiniz 7Milyon Dolarlık Reklam Nedir millet aç açç... Bunlar Aycı yönetiminin artçı dalgaları. 1 haftada çekilen reklam değildir.
  • bir hayli;kendine bakmamış ,albenisi;ışığı yokkk,yazık milyon dolar saçmayalım buna…
  • Amerikada her gun ucus artiran THY nin Superbowl a reklam gondermesi elzem
  • Bazarlar noldu bazarlar? Bundan sonra uzaktan eğitimleri Moruk Freeman yapsın. Özellike sera gazını
  • Otoyol paraları kesildi. Yakıt parası kesildi. Pazar mesaileri yok!! Iyi madem reklam yapacak para varsa bunlara da para var demektir. O zaman bunları verin,istediğiniz reklamı istediğiniz ücrete yapın. Kimsenin ses çıkardığı yok.

Türk Hava Yolları, ABD'nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Ulusal Futbol Ligi final maçının (Super Bowl) için hazırlanıyor.

13 Şubat 2022'de (TSİ 14 Şubat - 02:30) Los Angeles'taki SoFi Stadyumu'nda gerçekleştirilecek Super Bowl'da Türk Hava Yolları’nın bir kez daha reklamı yer alacak.

Dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından olan ve ABD'deki en büyük spor karşılaşması Super Bowl finalinin reklam kuşağında yayınlanacak THY reklamına ait ilk görüntüler yayınlandı.

30 SANİYESİ 95 MİLYON TL

ABD'li kaynaklara göre 30 saniyelik reklam filmi için ödenen ortalama rakam 7 milyon dolar yani yaklaşık 95 milyon 175 bin TL.

THY, 2016’dan beri reklam filmleri ile geçtiğimiz yıl hariç bu organizasyonda yer alıyor. Daha önce THY, 2016 yılında Ben Affleck’in başrolünü oynadığı “Batman v Superman”, 2017’de Morgan Freeman’ın izleyiciyi dünyayı keşfetmeye çağırdığı “Dünya Daha Büyük, Keşfet”, 2018’de Dr. Mehmet Öz’ün dünyanın güzelliklerini keşfettiği “Beş Duyu”, 2019 yılında Ridley Scott ile çektiği "Yolculuk” ve son olarak da yönetmenliğini Nico Perez Veiga’nın yaptığı "Step On Earth" filmi ile reklam verilmişti.

"HEPİMİZ BİRBİRİMİZE BAĞLIYIZ"

Yeni reklam filminin ön gösterimi yapılırken, filmin ne kadara mal olduğu, filmin Super Bowl'da kaç defa gösterileceği ise henüz bilinmiyor. Freeman'ın 2017 yılındaki "Dünya Daha Büyük, Keşfet" filminde 1.2 milyon Euro karşılığında rol aldığı belirtilmişti.

THY'nin Super Bowl 2022'de gösterilecek "Pangea" isimli reklam filminde "Hepimiz birbirimize bağlıyız" sloganı kullanıldı.

PANGEA NEDİR?

Pangea, Dünya'da yaşam başladığında bütün kıtaların bir ada gibi birbiriyle birleşik haline verilen addır.

İŞTE THY'NİN O REKLAM FİLMİNİN ÖN GÖSTERİMİ:


©AirportHaber.com

THY Yeniden Super Bowl'da Boy Gösterecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Sıradan değil ~ 2 yıl önce
Güzel bir reklam olmuş,basit,sıradan değil,marka değerimize yakışmışşş;))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar mesailer ~ 2 yıl önce
Yeni başkana personelin elinden alınmış Pazar mesaileri ,yol ücretleri var bunlar bizim zor zamanda alınıp sonra iade edilecek denilerek alınan haklarımızdı . şimdi durumlar iyiyse neden geri iade edilmiyor yoksa yoksa yine mi oyun... hakkım haram olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çatlak purser ~ 2 yıl önce
Yine gitti pazar paralarımız reklamlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Kesintiler geri gelmediğine göre 30 sn reklama 95.000.000 tl yi biz ödüyoruz demek. Bu sözleşmeyi Aycı ve Ekşi mi imzaladı. Haklarımız bunlara haram olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh be ~ 2 yıl önce
Şöyle dindarız böyle maneviyatçıyız deyip geçmişi şaibeli,özel hayatı rezil bir adamı reklam filminde oynatmak,tasarruf deyip de reklama milyonlarca dolar harcamak nasıl bir izandır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siz kimsiniz ~ 2 yıl önce
Yaa size kimsiniz 7Milyon Dolarlık Reklam Nedir millet aç açç... Bunlar Aycı yönetiminin artçı dalgaları. 1 haftada çekilen reklam değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşlanmışşş ~ 2 yıl önce
bir hayli;kendine bakmamış ,albenisi;ışığı yokkk,yazık milyon dolar saçmayalım buna…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mba Dfw ~ 2 yıl önce
Amerikada her gun ucus artiran THY nin Superbowl a reklam gondermesi elzem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARTİZZ ~ 2 yıl önce
Bazarlar noldu bazarlar? Bundan sonra uzaktan eğitimleri Moruk Freeman yapsın. Özellike sera gazını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para? ~ 2 yıl önce
Otoyol paraları kesildi. Yakıt parası kesildi. Pazar mesaileri yok!! Iyi madem reklam yapacak para varsa bunlara da para var demektir. O zaman bunları verin,istediğiniz reklamı istediğiniz ücrete yapın. Kimsenin ses çıkardığı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000